Update!

Chaachaa bloggen! Nu har jag precis ätit och tränat som jag sa att jag skulle göra. Känsn helt underbart! börjar få tillbaka mina magrutor  nu ;) fett nice! Nåja, kasper är påväg hit och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig.. får panik hehe. Jag kommer väll på nånting. Laddar upp kvällens outfit sen! puss


one day left!

Hejsan bloggen! förlåt för zero inlägg igår, men jag orkade inte helt enkelt ;O Nåja, igår så var jag i skolan, hände inget speciellt. Sen träffade jag Jehnny och vi åkte hem till mig en snabbis och bytte om. vi skulle ju gymma ;) höhö. men så blev det inte för jag halka på gruset vid en nerförsbacke.. mitt knä svullnade upp och jag har typ 100 blåmärken nu. SNYGGT! SÅ vi sket i att gymma och åkte hem hit och hårdtränade istället. 100 situpps och massa annat. Så jag har världens tränignsvärk i magen och armarna. haha det gillar vi! Sen åkte hon hem vid 6 tiden och jag duschade av mig och fixade mig. Sen så träffade jag min äälskade pojkvän<3 Vi tog det mest lugnt och myste. Perfekt efter sånt träningspass minsan! Han åkte hem vid 11 tiden och då somnade jag.

Idag så är det onsdag, vilket innebär att det är bara imorgon sen är det påsklooov! fyfan va härligt! I skolan hände det väll inte så mycket, vi gick på nån liten föreläsning om någon resa några hade gjort från gymnasiet. Vi fick även reda på nationella resultatet i svenskan. Blev verkligen helt chockad över mitt resultat.. fett glá iaf! Slutade vid halv 4 och ska snart äta. Har inte gjort så mycket mer sen dess! Ska träna och fixa mig lite innan kasper kommer. Awesome. Men nu ska jag äta, vi hörs snart! PUSS

Svenska Hollywood fruar

Heejsan bloggen! Sitter just nu i min brors rum och kollar på svenska hollywood fruar. haha världens bästa program utan tvekan! Sen efter är det ju Petra ( kommer inte ihåg vad hon heter i efternamn) show! lovley.

Sen jag skrev sist så har jag pluggat lite på engelskan och kollat på tv. Har hunnit städa lite också så duktig som man är ;) Aja, imorgon är det tisdag och då ska jag först till skolan. Går bara till 2 , fett nice! Sen ska jag åka till gymmet med Jehnny älskling! Ska ju börja med gymmandet nu och försöka komma i form och börja äta rätt osv. Sen åker vi hem till mig och tar det lugnt tror jag. Det kommer bli fett kul asså! längar som tusan. Men nu ska jag kolla vidare! Skriver snart, puss


Jag saknar hårfääärgen! :/


råkade ut för en olycka..


haha okej det kanske inte såg så jätte verkligt ut.. men det ska föreställa ett skärsår ;) vi hade en övning då halva gruppen skulle vara skadade och den andra halvan skulle rädda oss hehe


Äntligen funkar blogg.se?

Hejsan bloggen! Blogg.se har verkligen inte funkat för mig idag? ;O ni som har bloggar har detta hänt er också? Aja, nu går det ifal att blogga igen!

Idag så är det ju måndag, only 3 days left sen påsklov! underbart värre. höhö. I skolan idag iaf så hade vi hjärt&lung räddning eller vad man nu skall kalla det för. Vi fick lära oss typ allt man behöver veta om en olycka skulle ske. Ganska intressant faktiskt. Regina älskling va med i min klass så det blev extra kul haha. love u! Vi slutade vid 3 tiden och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Farmor och faster kom hit på ett litet besök bara. Ska sätta igång med engelska pluggandet snart hade jag tänkt. 
Updaterar snart igen! puss


God natt bloggen!

Nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt imorgon.. ush! Men det blir nog en ganska chill dag imorgon. fett nice! Sov gott alla bloggläsare!
Me like på statestiken ;) mer och mer för varje dag som går!

det blev lite ändrade planer

God kväll bloggen! Sitter just nu uppe på mitt rum och har precis fixat tatt bort sminket osv. Kom hem från kasper för en halvtimme sen hhe. Drog hem till honom iställer för att tråka för mig själv! Underbart. Vi gjorde lite allt möjligt, tränade lite höhöh och kollade på film. Super mysigt! Sen var han så gullig som skjutsade hem mig så att jag inte behövde gå hem själv i mörkret. Världens gulligaste pojkvän man har dåraa ;) i love u.

Men nu ska jag kolla igenom några bloggar och lägga fram kläder inför imorgon! skriver snart. pusspuss


Svar på en fråga! (angående byxorna)

Anonym: vart köpte du dom? :) sjukt snygga ! 
Svar; för det första tack så mycket! :) Jag köpte dom på VILA för 299 kr tror jag? bra pris &  jag älskar dom!

Saker som skall göras i veckan!

Måndag; rödakorset grej i skolan sen hem och plugga engelska
Tisdag; Skolan, engelska prov och sen gymmet med Jehnny älskling!
Onsdag; Skolan sen stan m mamma, ska shoppas födelsedagspresenter! ;)
Torsdag; våryra i skolan , ska klä ut mig hhaaha. Fett nice! Ska vara med farre också !Sen PÅSKLOV!




Ska ni göra något speciellt den här veckan alla bloggläsare?

Musiqa

Visste ni att jag brukar lyssna på spansk musik? Det är så underbart fint tycker jag, heeh det är min spanska lärare som har lärt mig att lyssna på det.. hatade det i början men nu älskar jag det!


Nedräkning!

Om precis en vecka fyller jag 16! ;)


Update!

Chachaa bloggen min & alla bloggläsare! Haft en bra söndag? Det har jag minsan! Har spenderat den med min älskade pojkvän. Vi vaknade vid 10 tiden, eller 11 blir det väll då. Ni har väll inte glömt att ställa om klockan? Det är så himla skönt med sommartid igen! Och all snö är nästan borta.. kan det bli bättre?! I don't think so!

Kasper åkte iaf hem för en timme sen och jag har hunnit städa mitt rum. Ska städa min byrå imorgon, för det är så himla mycket kläder som ligger hummelombuller så jag pallar inte fixa det ikväll hehe. Istället så ska jag kolla på film och bara ta det lugnt. vad ska ni göra ikväll?

Gash jag måste verkligen till frissören och fixa mitt hår! kolla utväxten ;O

Nu ska kasper & jag sova!

Hejsan bloggen! Nu har kasper och jag precis kollat klart på en film som gick på tv , den hette typ natt på museeum? typ något sånt. As skööön hhaha! love it. Sen nu så ska vi nog sova. Imorgon händer det typ ingenting speciellt. Ska vara med kasper hela dagen tror jag! Men nu ska vi sova , vi hörs imorgon bloggen! Puss och sov gott!

Här är byxorna jag köpte


Mitt högra ben ser cp ut , men jag fick böja det lite så man ser spetsen i byxorna lite bättre!
Ni får ursäkta hur mina lår ser ut också hehe..
Vad tycker ni om byxorna? ;) 
Jag tycker att dom är sjukt snygga!  


Detta har hänt sen i onsdags

Torsdag; var i skolan som vanligt , det hände typ ingenting speciellt. Sen hem vid halv 4 och träffade kasper älskling! Vi pluggade till musik provet och so provet. Ganska normal dag haha ;) Lämnade även in mitt so arbete om Hitler som jag blev ganska nöjd med!
Fredag; Först fixade jag och kasper oss och han var så gullig som skjutsade mig till skolan m hans moped. Gulligull. Sen hade vi musikprov, jag tror det gick ganska bra iaf.  Hoppas på minst G iaf. Känns som att jag behöver ganska bra betyg för att få behålla mitt mvg i musik. menmen! Slutade vid 2 tiden och träffade jehnny. Hon sov över här till idag! Myyyyysigt som tusan. FÖrst så bakade vi kärleksmums, supergott! Sen färgade jag hennes hår, och resultatet blev mörkbrunt, precis så som hon ville ha det! Fyfan va jag är bra haha ;) Sen somnade vi vid 1 tiden tror jag. Och ni ska bara veta vad jag gjorde i sömnen haha! stackars Jehnny.. Jag är ju så van att sova över m Kasper så jag höll om Jehnny haha!
Lördag; vi vaknade ganska tidigt och sen åkte hon hem vid 2 tiden. Tack för en super rolig tid gumman! när hon hade åkt hem hoppade jag snabbt in i duschen och fixade mig sen kom älskade kasper hiiiit. Vi har åkt och handlat majs haha, sen ätit middag med mamma och nu sitter vi uppe på mitt rum och ska se på film tror jag. Vi får se vad vi hittar på. Men nu ska jag fixa lite med massa kort som jag tagit. Dom kommer upp på bloggen snart! PUUUSSS PÅ ER!

Fast nu är bruden minsan brunett som lilla jag! det gillas

Svar på en fråga!

frida;
hur länge har du och kasper varit tillsammans nu? :)
Svar; Jag och kasper har varit tillsammans i 11 månader den 9 april! Snart ett år ♥

Jag är tillbaka!

Har ni saknat mig? det verkar så ifal ;) Tack Milla och Emilia för dom gulliga kommenterarna också! fick verkligen värsta kicken och bestämde mig för att börja blogga som vanligt igen, och då ska jag verkligen göra det!


jag har ingen lust att blogga..

eftersom ni aldrig kommenterar. puss och hej för mig sålänge!

Woopps!

Förlåt för min dåliga uppdattering alla bloggläsare. Men jag har ju som sagt mitt jävla so arbete som skall in till imorgon om Hitler.. ush!  Har just skrivit dom sista meningarna och ska bara kopiera ut det imorgon. Men sen har jag inget mer plugg så jag kan äntligen ta det lugnt!

Idag har vi haft engelska nationella i skolan, fyfan haha. vi skulle skriva en egen text typ. Det gick väll sådär. Menmen, sen hade tjejerna i klass 91 och 92 bad. Det gick däremot bättre hehe. as kul att bada ibland. Sen fixade vi oss och drog iväg till skolan igen. Slutade halv 4 ;o ´blö. gör det imorgon med. Men sen kom kasper hit och vi har pluggat nästan hela tiden, erkänn vi är duktiga! Fast han åkte hem för inte så länge sen, saknar honom redan! <3 ska hem till honom efter skolan imorgon. Annars imorgon så händer det ingenting speciellt tror jag. Musik prov och so inläminng bara. hehe. får plugga lite med emina imorgon bara så fixar det sig med musik provet.

men nu ska jag sova, imorgon lovar jag er minst 4 blogginlägg! pusspuss och sov gott!

Är super glaa idaag!

Hejsan bloggen! Har inte haft tid att blogga nu senaste dygnet eftersom jag varit med min älskade pojkvän. mysigt som tusan. Sov hos honom till idag och vi vaknade vid 10 tiden och sen drog vi hem hit. Vi kilade in till staden och shoppade lite. Jag fick med mitt ett par byxor , öronhängen och en BH plus troser med mig hem. Typ.. exakt det jag inte skulle ha? haha.. Men jag har faktiskt fått en tjocktröja av min älskade kasper som han inte ville ha längre, fast jag tycker den är skitsnygg! Aja, sen hämtade pappa oss och vi har pluggat hela kvällen faktiskt. Vi tränade magen en hel del också.. så jag har redan nu världens träningsvärk ;O härligt! Kasper och jag har ett löfte att inte äta eller dricka något som klassas som ''godis'' om ni fattar vad jag menar? ;) i två månader ska vi hålla oss annars måste den som bryter det göra den andras läxor i en hel vecka.. hehe.

Men nu ska jag ifal skriva klart på mitt so arbete.. fick skriva om hela skiten för att det inte sparades.. jävla skit. Aja hoppas att min lärare kommer förstå. Skriver snart! PUSS


Shopping list!


Är hemma hos kasper nu

God kväll bloggen! Sitter just nu hemma hos pojkvännen min och har på mig hans tjocktröja som är hur varm som helst, love it!  och så chattar med min bästavän. Kan det bli bättre? I don't think so! Ikväll så ska jag och kasper plugga lite som sagt och bara ta det lugnt. Ska sova här och imorgon ska vi vakna lite tidigare än vad vi brukar och sen åka in till stan och shoppa! Eller jag ska hehe. Det blir kalas.

men nu ska jag fortsätta med mitt so arbete. vi hörs snart! PUSS


Visste ni...

Att jag ska bli ljushårig igen?! :)

Som överhåret dååraaa..

Måndag

Hejsan bloggen min & alla bloggläsare! Då var det måndag igen.. ush. Idag i skolan gjorde vi väll inget speciellt, hade idrott. me like! Sen rullade dagen på som vanligt och vi slutade runt halv 4. Just nu sitter jag och kasper uppe på mitt rum, eller han sover och jag bloggar. Ni ska bara veta hur söt han är när han sover ;)
Nåja, jag ska snart väcka honom och så ska vi kila hem till honom, ska sova där över natten eftersom vi är lediga imorgon. Underbart or what?! Men jag och kasper har redan nu bestämt att vi ska plugga lite. Jag behöver verkligen det tyvärr.. nåja, nu ska jag sätta igång och göra lite nytta. vi hörs snart! PUSS


Söndag

Hejsan bloggen! nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik, har hittat världens finaste låt av Ted Järdestad eller hur han stavas.. gash va den är fin! Jag ska lära mig texten och hitta en karoke sen spela in och lägga upp. den är verkligen helt fantatiskt fin! Den heter; himlen är oskyldigt blå. Ifall ni skulle vilja lyssna.

Jag har just fixat mig och kasper kommer om 10 min. Ska städa det sista innan han kommer och ta ett kort på kvällen outfit hade jag tänkt! hörs snart sötnosar!

Söndagens att göra lista!

Städa rummet , haha som vanligt ;)
Ta en snabb dusch och fixa mig
Plugga lite , jobba på SO extra uppgiften

Träffa kasper älskling<3



Vad ska ni göra idag? :)


I love you to the end




underbar helg med älsklingen!

Hej alla mina bloggläsare! Hoppas att er helg har varit bra för min har varit helt fantastisk! Igår vaknade jag hemma hos kasper och vi åkte hem till mig. Vi kollade lite på film och tog en powenap haha, som egentligen skall vara typ 15  minuter medans våran blev 3 timmar hehe. Aja mysigt va det ifal. Sen vid 7 tiden ringde vi och beställde pizza. Så vi drog först till affären och handlade massa onyttigheter.. ooh yeah hehe. Sen hämtade vi pizzorna och åkte hem hit. Vi åt och kollade på tv, det var ju körslaget igår & i år är det ju en gotlänsk kör! Lite tråkigt att jag inte ens kunde komma till uttagningen för det inte stog nånting om det ;O tråkigt.. nåja, sen somnade jag och kasper vid 1 nångång och vaknade vid 10 idag. Hehe vi tog en powenap för någon timme sen och den blev 3 timmar lång den också.. ;)

Han har just åkt till gymmet så jag sitter själv i mitt rum och saknar honom! <3 en sak ska ni veta alla bloggläsare och det är att jag har världens bästa pojkvän (a)
Men nu skall jag ifal sätta igång med städningen och bada innan kasper kommer hit igen, skriver snart.. jag lovar haha. PUSS!

God morgon bloggen!

Sitter just nu hemma hos min älskade pojkvän<3 Igår så hann jag inte göra några inlägg för att jag var tvungen att göra det sista på mitt so arbete och sen drog jag hem till kasper. Sen senare kilade jag hem och fixade mig och mötte upp bästavän ronja och hennes gäng haha. Det var ju blackandwhite igår. Sjukt kul! Massor av folk som dansade och sådär. Lovley. Vid halv 2 tiden drog jag hem och kasper var så gullig som hämtade mig. So cute! jag älskar dig. Så vi har sovit till nu och ska snart hem till mig tror jag. Men jag uppdatterar sen! PUSSSSS

Fick lite tid över

Så jag gör ett litet snabbt inllägg! Idag är det äääntligen fredag! Känns som att den här veckan har varit ovanligt seg.. ush! Men nu är det snart över. Har sovmorgon idag så jag börjar inte förens vid 08:50. Lovley. Måste prata med min so lärare för mitt arbete sparades inte igår.. blir så jävla arg så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. menmen, ikväll är det som sagt black&white vid säve. Har ingen aning vad jag ska ha på mig, någon som har ett förslag? Nu ska jag fixa mig det sista och kila iväg till skolan! vi hörs när jag kommer hem, puss på kinden!

stänger av innan jag bryter ihop..

God kväll bloggen, mår verkligen inte bra nu kan jag säga. Har skrivit sen jag kom hem på det här jävla SO arbetet och bråkat med  hela familjen så jag vet inte vart jag ska ta vägen haha. Får väll lägga mig och vakna gla & lycklig imorgon. Är inte ens klar med skit arbetet än.. känner ju super bra. Min dator raderade mer än hälften så jag fick skriva om det ;/ får prata med min lärare imorgon, nåja! Imorgon är det black and white! TAGGAAA. Kommer bli så sjukt roligt , men tråkigt att kasper inte skall dit. Kommer ju såklart sakna honom hela kvällen<3 Men jag ska vara med honom på lördag som tur är! Men nu ska jag stänga av datorn, vi hörs imorgon alla mina bloggläsare! sov gott ♥


Kvällens att göra lista

Göra klart SO arbetet
Städa rummet..
Bada, fixa allt från topp till tå!
förbereda inför imorgon & sen sova!

Dagens outfit


Tröja; Gina
Bas linne; HM
Jeans; Vila
Klocka; Ur & penn?
Smycken; JC och Thomas Sabo


Vill ni ha fler dagens outfit här i bloggen?

Har inte tid att blogga längre?

Hejsan bloggen! förlåt igen för min kassa updattering men ni ska bara veta hur mycket plugg det är i skolan nu! Helt cp verkligen. Har det där om första & andra värlskriget som skall in imorgon och jag har inte ens gjort en fjärdedel av det ;O får plugga ganska mkt nu ikväll.. blö!

Igår så var jag ifal med kasper hela dagen, vi åt middag och tog det lugnt. Hjälpte honom med biologin så kan klarade provet jätte bra idag! I am so good!  ;) ska kanske bli lärare? hah nej aldrig. Aja, jag skrev på min so hela kvällen igår tills vi somna. Vi båda hade sovmorgon och försov oss.. men vi hann iväg till skolan ifal. I skolan hände det väll inget speciellt. Vi fick tillbaka våra matteprov & jag fick ta mig fan VG! :O Är verkligen jätte glad! Får se om jag ska byta mattegrupp eller inte nu eftersom det känns mycket bättre med min nuvarande mattelärare. Nååja, kom hem vid halv 4 tiden idag och har just ätit lite och ska sätta på med skrivandet. Jag skriver snart!PUSS

Bild från sthlm..

Nu ska jag minsan sova

hejsan bloggen, nu har kasper precis åkt hem. Jag saknar honom redan! Vi pluggade lite dom första timmarna så jag har äntligen kommit igång med första & andra världskriget. Känns helt okej! Jag ska ifal sova nu, har sov morgon imrogon, oohh yeah! Sen går jag till halv 4.. blö.
ska vara med kasper imorgon igen och plugga , ska hjälpa honom med biologi som är mitt starka ämne och han får försöka hjälpa mig. Kommer bli awesome. Längtar som fan efter helgen då man verkligen kan koppla av.. nåja, onsdag imorgon och bara 2 dagar kvar till helg om man räknar bort imorgon heeh (a) pusspuss & sov gott alla mina bloggläsare. Som blir fler och fler! ;)

Kändis träff haha..

Milla;  vilka kändisar träffade du? :)

Svar; jag träffade två av jurymedlemarna i Let's dance, Han Tony arvning eller vad han heter haha & sen den blonda domaren. Jag träffade även förra årets vinnare i melodifestivalen Marlena :) hur trevliga som helst! Sen bodde jag på samma hotell som fejk Zlatan, han ni vet som brukar härma honom! Var även några få meter ifrån Salem! Aas söt hehe.

bilder!




Har säkert glömt nånting men ah, detta är det jag fick med mig hem från sthlm! :)

Jag ska bättra mig..

Hejsan bloggen! Förlåt ännu en gång för min sämsta uppdattering hehe. men det har varit så mycket nu när jag kommit hem & sådär, men nu är det som vanligt igen! Berättade aldrig om igår, hände lite saker som jag tänkte skirva om. Vaknade vid 7 efter några timmars sömn, fixade mig & drog iväg till skolan. Sista lekttionen hade vi spexfoto haha! Super tjusigt. vi klädde ut oss till rockstjärnor, fett nice. Aja sen på kvällen hade jag utvecklingssamtal.. gick faktiskt helt okej! Ska byta matte grupp bara eftersom jag inte trivs med min mattelärare. Sen kom jag hem vid 5 tiden och fixade till mig och träffade kasper älskling! ooh som jag har saknat honom, älskar dig gubben! <3 Vi tog det bara lugnt och pratade om allt som hänt under tiden jag varit iväg.
Han åkte hem senare på kvällen och jag somnade ganska tidigt.

IDAG har jag varit i skolan, hände typ inget speciellt. Hade nationella prov i Engelska bara. Gick väll helt okej , förutom hörövningen för jag hörde fan inte vad dom sa hhaha. nåjanåja! Kasper är påväg hit och vi ska plugga. Har ett SO arbete om första, andravärldkriget och det där emellan som skall in på fredag.. jag har inte ens börjat med det ;O! gash..

Ska ta kort på allt jag shoppat nu och ladda upp! PUSS

Jag & anton haha


Klassen, jag ser skit tjock ut pga bältet;)

Ojojoj vilken helg i Sthlm!

hejsan bloggen!! Saknat mig? ofc u have! hehe, tänkte skriva ganska snabbt sammanfattning om min helg i sthlm m mamma!

Vi vaknade vid 5 tiden och packade det sista och drog iväg till båten. vi kom fram till hotellet vid 1 tiden och gick på en liten snabb shopping runda. Laddar upp bild på allt jag köpt i nästa iinlägg! sen gick vi och åt tillsammans med några andra. Sen fixade vi oss på hotellet och åkte iväg till globen.. i limosin ;) hehe. Vi satt i en egen louge högst upp och kollade på melodifestivalen där. Sjukt nice! Men fel låt vann tycker jag.. någon som håller med mig? Sen ifal så åkte vi tillbaka till hotellet. Träffade några kändisar också ;) laddar upp alla bilder sen!
Pratade lite snabbt med kasper innan jag somnade. Jag & mamma åt frukost på hotellet och träffade lite nya människor. Sen packade vi ihop allt vi hade och drog in till centrum. Där shoppade vi loss, fikade, åt på resturang och sen väntade vi på att bussen skulle komma och åkte hem med båten vid 8 tiden. Träffade Linnéa & Fanny på hemvägen så jag var med dom på hemresan. myssmyssss! Pappa mötte upp oss vid hamnen och skjutsade hem oss och alla shopping kassar hehe. Kom i säng vid 2 tiden ;O så jag är så sjukt trött idag..!

Om ni har några frågor är det bara att ställa dom :)


05:48

God morgon bloggen! gör ett litet snabbt inlägg innan jag ska fixa mig och åka ner til båten m mammi! Gud va kul det kommer bli verkligen. love it! Kommer tyvärr inte kunna blogga under tiden jag är iväg.. Menni får ha det så bra! PUSS!


Sthlm imorgon! woohoo!

Kan det bli bättre? I don't think soo! Aja , sitter just nu i min säng och har packat lite. Har precis varit med kasper älskling, vi åt först mat hemma hos honom med hans familj! Tacos, hur gott som helst! Sen gick vi hem hit och bara tog det lugnt. Så sorligt att vara ifrån honom ;( Åker ju till sthlm imogrogn m mamma, vi ska upp klockan 6 ;O aja, värt det. Sen när vi väl är i sthlm ska vi förhoppningsvis hinna shoppa och sen åker vi taxi till hotellet och fixar oss. Sedan vidare till melodifestivalen! Kommer bli helt underbart. Sen hem och sova. Åker hem på söndag eftermiddag igen. Nååja, jag ska ifal packa det sista nu och ta kort på allt jag köpte idag! sen ska jag städa & sova. Skriver snart! puss

Säg grattis förfan! ;)

Jag har namnsdag! woohoo!
grattis till alla där ute som heter victoria/viktoria! ;)


Sitter hemma hos älsklingen!



hejhej bloggen! Just nu sitter jag hemma hos kasper och har precis varit på stan m mammi! Fett nice. Köpte massor! Tar kort & laddar upp senare.


Anywaay! Kasper och jag vaknade vid 7 tiden och fixade oss sen drog vi iväg till skolan.  skolan sög som fan haha. Hade NO prov som jag inte pluggat nånting till. Så det gick åt helvette.. nååja. Sen fortsatte dagen som vanligt och slutade vid 2. Drog hem direkt och åkte iväg m mamma. ska kolla på tv m älsklingen nu, vi hörs sen! PUSS

bloggtorka..

Hejsan bloggen! Sitter just nu i sängen och har ÄNTLIGEN gjort klart bilduppgiften.. själv är jag ganska nöjd men man vet aldrig. Aja , idag så hände inget speciellt i skolan, utan det rullade på som vanligt. Vi hade fotboll på idrotten, kul faktiskt! Det var bara tjejerna som spelade, fett nice. Men jag har kommit på att jag är för jävla tävlingsinriktad ;O liksom som idag, jag fick kila av planen för att jag blev så himla sur ahaha! Menmen. Vi slutade halv 4 med musik, jag måste komma på en låt som jag ska redovisa för vår musikläarare.. plus att man måste kompa till , vilket jag suger på..

Jag ska ifal bada nu , kasper kommer senare ikväll & sover här så det blir gansa lite snålt med inlägg idag. Tycker ändån att det är så tråkigt att blogga.. får se hru det blir i fortsättningen! puss på kinden sålänge! <3

vilket är snyggast?!




Piercing i tungan eller läppen?

snabb update!

Chachaa bloggen & alla söta bloggläsare! Läget med er idag? Med mig är det super!
har just ätit middag med mamma och bror, ska börja städa nu innan kasper kommer hit.

Igår så firade ju jag och kasper våran 10 månaders dag, aaw. Han kom hit och vi drog direkt till affären och handlade. haha ni ska bara veta vad det blev för mat ;) Vi handlade färdiglagad mat och la et i några i mickron haha! soo kasper and victoria style ;) Men gott var det ifal! Vi handlade lite godis, bröd & dricka. Sen handlade jag balsam och schampo också. Sen så åt vi tillsammans, mysmys! Blev typ huuur mätt som helst haha så vi gick upp och la oss i sängen och kollade på film. underbart verkligen. Han skulle igentligen sova över men det blev inte så, så han sover här imorgon istället. Ni kanske undrar varför vi inte brukar sova över på vardagarna..? Det är pga min pappa.. ni vet hur han kan vara. men jag älskar honom ändån! Nåja, så han gick hem vid 11 tiden, det blev lite knas mellan oss tyvärr så.. ;/ fick somna med den där oroliga känslan i magen och klump i halsen. Men det har fixat sig nu<3

Idag vaknade jag vid 7 tiden, lite väl sent ;O fixade mig på 55 minuter, det är ta mig fan rekord hehe. sen kom emina och vi drog iväg till skolan. Det hände väll inget speciellt som jag har lust att skriva om. Hade bara tråk lektioner så ah. Kom hem vid halv 4 och sen dess har jag duschat, badat, städat,  ätit som sagt, tagit det lugnt och nu ska jag sätta igång med städningen! haha SNABB update blev det inte dirr, men det är ni värda! nu måste jag skynda mig! pusspuss!

Snart kommer kasper älskling <3

Tjenna bloggen! haha balllt. Just nu sitter jag i myskläder och väntar på kasper! När han kommer hit ska vi dirr till affären och handla, sen hem och laga en romantisk middag haha! hur gulligt låter inte det?! Kommer bli hur perfekt som helst<3 , sen måste jag köpa balsam & schamop eller hur det nu stavas. Behöver verkligen tvätta håret.. skulle just hoppa in i duchen då jag kom på att balsamet var slut.. blö! hehe. Ska testa på något nytt den här gången! En annan helt underbar sak jag måste säga nu när jag var inne på hår spåret.. och det är att mitt hår har äntligen börjat växa ut! Ni vet ju att jag blonderade det så det brast i överhåret. det var typ bara 5 cm på vissa ställen, nu är det snart över öronen! helt underbart. Aja, sen jag skrev sist så har jag städat så det är skinande rent här på rummet! Däremot så har jag inte pluggat som jag sa att jag skulle thih.

Nåja, nu hör jag kasper mopped här utanför! jag skriver sen! PUSS


Saker att göra!

Plugga lite SO, NO & bild
Städa mitt rum.. haha det har aldig varit så här stökigt förut.. ;O
Duscha, bada, fixa mig!
Fira 10 månader med kasper och sen sova hos antingen mig eller honom! <3

Tisdag!

Hello bloggen & alla bloggläsare! Hoppas att er tisdag har varit lika nice som min. Och den kommer bli 100 gånger bättre! Aja, idag i skolan hade vi först SO , gjorde absolut ingenting haha ;O sen mentorstid, matte, lunch, biologi och till sist hade vi syslöjd. blö, kommer ingenstans med min jädra klänning hehe. Menmen, sen träffades klassen nere i hemkunskapssalen och bakade till föräldrar mötet ikväll så vi kan tjäna ihop lite pengar till en klassresa, maby! Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle bli haah. love it! Kom just hem och jag har massor att göra!

Vi hörs snart! puss

10 månader med dig älskling!


Svenska Hollywood fruar

Sitter just nu nere i soffan och kollar på Svenska Hollywood fruar , så jäkla bra! fast nu blev det reklam nu... blö ;O nååja, ikväll så har jag inte gjort det minsta, är så himla trött efter skolan idag. Ska nog lägga mig tidigt ikväll.. Fast måste jobba lite på bild osv innan. Aja!

Imorgon är det en väldigt speciell dag! vi kan gissa vad ;)?

Det är äntligen tillbaka!


Någon mer än jag som äälskar dom här brudarna?! haha ;)

Då var det måndag igen..

Hej bloggen! Idag är jag faktiskt på toppen humör! Även fast att det var förjävligt att gå upp klockan 6 istället för 11 som jag gjort hela veckan.. ush på det! Men det var ändån helt okej i skolan , kul att träffa alla igen. Vi hade mattelabb, idrott , SO , lunch , bild, NO och till sist engelska. Fick två härliga besked angående bilduppgiften & fysik provet som kommer nu i veckan. VI hade visst missupdfattat vår bildlärare om när bilden och det skriftliga arbetet skulle vara klart. Trodde det var till idag men vi har ända till på fredag på oss! fett nice! Sen fysik provet ska vi flytta till antingen torsdag eller fredag. love it! Nåja, jag ska inte skriva om prov och såntdär. vem vill läsa de liksom ;) men nu hade jag ifal tänkt fixa mina naglar så hörs vi sen! PUSS

Nu ska jag sova..

God kväll bloggen min! Sa precis hejdå till kasper som har varit här den 7 tiden ungefäär. MYSMYS! Vi kollade på; world trade center.. den gick på tv igår men vi lanade ju så vi sket i att se den då ahaha. Skönt att slippa reklamen också, anyway fyfan va jag grät! mår typ psykiskt dåligt nu, eller nej. kasper tröstade mig så gullig som han är!

Imorgon är det skola igen, det känns verkligen inte okej.. massor av plugg nu dom två kommande veckorna, men det fixar sig! Har just skickat iväg bilduppgiften så jag kan fixa det sista i skolan imorgon. lovley. Men nu skall jag ifal smsa m kasper innan jag somnar! ska upp tidigt imorgon.. BLÖ! Men sov gott alla mina bloggläsare så hörs vi imorgon när jag kommit hem från skolan! Puss & sov så gott!

Söndag

Hejhej bloggen! Nu sitter jag hemma i min säng och pluggar lite. Har snart gjort klart bilduppgiften som skall in imorgon och jobbat lite matte. Känns skönt att ha pluggat färdigt för dagen snart! Har bara några få rader kvar att skriva sen ska jag bada & bara ta det lugnt. Sen vid 7 tiden kommer kasper älskling hit. Saknar honom redan fast att jag bara varit ifrån honom några timmar hehe (a)

Jag ska ifal fixa det sista på bilduppgiften nu, sen bada och fixa mig. Skriver sen! PUSSPUSS

Vi hörs imorgon!

Nu ska jag se på film m grabbarna , så det blir inte fler inlägg.
Vi hörs imorgon mina bloggläsare! PUSSPUSS <3


Har gjort en header till!


Den här gången till Isabelle!
Vad tycker ni?

Jag är snäll idag ;)

Så alla som vill ha en header gjord av mig kan få de! Det är bara att adda min msn och skicka bild som ni vill ha och säga hurni vill ha den! Kan tyvärr inte sätta in den sen, fattar inte det där m koder ahaha. Men ah, så om ni vill är det bara att adda min msn! puss

min msn; [email protected]


måste ha blivit dum i huvudet..

Hejsan bloggen! Nu sitter jag hemma hos kasper älskling m Sebastian, och ni kan inte gissa vad vi gör haha.. VI LANAR (?!) Eller dom gör , jag bloggar och hänger på fb hehe. Det är sjukt kul att se när dom spelar ba; öööh fan jag dog jävla helvette osv.. skit kul! Jag ska ifal stanna här tills imorgon, eller får se hur länge jag står ut m allt svärande haha. Aja, ikväll blir det massa inlägg!
Vi hörs snart! puss




detta va länge sen!


Dissar att snön typ aldrig försvinner? Och när den väl gör det så lovar jag att den kommer tillbaka igen.. it sucks!
Dissar falska personer.. behöver jag ens skriva varför..?
Dissar idén att Gina ska komma hit till gotland.. för då kommer alla börja ha exakt samma kläder på sig haha. lovley..


Hissar min bästavän & pojkvän. Finns inget bättre! <3
Hissar att jag ska börja bättra mig på att blogga & ta mer bilder, fler sånginlägg, tipps och allt det där ni ville!
Hissar att jag snart fyller år ;O


Tycker ni att jag ska börja m fler Hiss & Diss listor kära bloggläsare?! :)

Lördag!

Hej bloggen! Sitter just nu i min säng och äter nötter haha, hur gott som helst + att det är GANSKA nyttigt hehe..

Tänkte skriva lite om igår. Jag och kasper drog hem till tvillingarna A, där va Farre, angelica, JONAS! , lovisa och erik också. Vi kollade på film och snackade. Jätte kul att träffa Jonas igen eftersom han bor i sthlm numera. Nåja, vi va där och sen drog vi hem vid 1 tiden. Sen somnade jag och kasper här hemma. MYS! vi vaknade för några timmar sen och vi har bara tagit det lugnt idag. Han åkte just hem, men jag ska hem till honom senare ikväll!

Nu har jag lite saker att fixa innan jag ska hem till honom..

STÄDA RUMMET (!!) & träna..
Duscha, bada

Sminka mig, fixa håret , kläder osv.


en fråga till er!

Vad vill ni se mer av i min blogg?! :)


Är med kasper älskling!

Hejsan bloggen! förlåt för så dålig uppdatterning, men jag har inte orkat blogga eftersom  jag varit m kasper!

Igår skjutsade mamma mig till kasper och så sov jag där tills idag. Vi vaknade vid 11 tiden och åt frulle sen åkte vi hem hit. Vi skulle igentligen kolla på fotboll m några men vi orkade inte haha. så vi tog det lugnt här hemma. Sen nu har vi just åkt till affären och handlat godis , naturgodis ( for meee ) och cola. Lovley. Ska kanske iväg till några men vi får se hur det blir! Jag uppdatterar snart igen, PUSS!

har gjort ännu en header!



& den här gången är det till min bästavän!
Vad tycks?! :)


Torsdag

Hejhej bloggen! Nu har frida gått hem , vi fikade och pratade i några timmar och sen gick hon hem. Tack för pratstuden. Känns bra att alla problem är lösta nu och man kan gå vidare eller vad man ska säga..

Jag ska ifal duscha & bada nu. Sen fixa mig och träffa kasper älskling! Han skulle egentligen lana idag med men det blev inte så.. lucky me! ;) Vi hörs senare. pusspuss!


Min blogg är såå SNYGG!

eller vad tycker ni?! Jag älskar den ifal. Tack så jätte mycket Nathalie för hjälpen♥

Nu kommer jag blogga som aldrig förr och komma på massa nya saker jag ska skriva om här i bloggen. Som hiss&diss, tips, sminkinlägg , sånginlägg osv! Sounds good?

Igår så var jag med Ronja ett tag , vi snackade och tog det lugnt, sen började vi kolla på greys som startade upp igår igen. älskar det! Sen åkte hon hem och då kom Max y Putte hit en runda. Vid 1 tiden gick dom hem och jag somnade ganska fort. Idag så vaknade jag vid 10 tiden och har fixat bloggdesignen tills nu. Ska börja fixa mig för frida kommer hit på en fika om 30 min. Vi har lite att reda ut och prata om , så allt ska kännas bra sen. Menmen, nu ska jag fixa mig! PUSSPUSS

Blogg pause?

God morgon bloggen! Har just vaknat och fixar mig. ska snart till skolan.. hha ja även fast att vi har LOV så måste min klass till skolan? Det är bara för att vi har så himla mkt veckan efter lovet som ska inlämnas.. BLÖ! fast jag ska inte vara där så länge så det är lugnt. Efter det ska jag antingen till södervärn & kolla fotboll eller hem och ta det lugnt. får se! :)

Jag funderar starkt på att ha en bloggpause tills min nya design kommer.. om inte så får ni skriva några saker som ni vill att jag ska skriva om! puss puss

byebye playahead!

Ja som typ alla vet så har ju 'pea' lagt ner nu..
Om detta hade hänt för typ.. 1 år sen, då hade jag blivit helt förstörd haha. förut var jag helt besatt av playahead. Asså jag undrar hur många hundralappar jag har spenderat på platina vip osv.. HAHA. Aja, nu känns det ganska bra att den delen av det förflutna är raderat eller vad man ska säga. Bara inte allla fjortisar kommer över till fb nu..

Hejhej bloggen!

Just nu sitter jag hemma i min säng och har just ätit. har inte ätit klokt på 3 dagar så det känns bra att ha lite mat i magen haha! Igår så updaterade jag vääldigt dåligt ;O det blir bättre när jag får ny design! Aja, igår så va jag hemma hos kasper, vi tog det mest lugnt eftersom båda va ganska trötta. Sen vid 7 tiden åkte jag hem och sen senare på kvällen kom kasper och sov här. MYS! Vi vaknade runt 12 tiden idag och jag gjorde världens största frukost till kasper haha. 3 stekta ägg, 2 toust, 1 apelsin och 1 skål m fil. Härligt va?! hah själv åt jag en apelsin..

Nååja, sen somnade vi om och han gick hem för en timme sen, blö. saknar honom redan..<3
Han ska lana två dagar i streck nu så det kommer kännas ganska tomt utan honom ;/ menmen! Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, kolla lite tv och fixa rummet hade jag tänkt.

Men nu ska jag ifal sminka mig! pusspuss!


Förlåt för dålig update!

Hej bloggen min & alla bloggläsare! Nu har jag precis fixat mig och ska snart hem till kasper älskling! Laddar upp dagens outfit senare. Igår så skulle jag ju gymma m kasper , men jag orkade inte skämma ut mig på gymmet haha så jag tränade hemma. Sen på kvällen gick jag på långpromenad med farrää! Länge sen vi träffades så det var massor att prata om. love it!
Vi gick ute en halv timme - timme sen gick vi hem hit och kollade på tv. myssmyss! Sen vid 1 gick hon hem och jag somna.


Idag så vaknade jag vid 10 tiden, ganska tidigt eftersom det är lov? Aja ni vet vad jag tycker om att vakna tidigt och inte missa så mkt av dagen. me like. Men som sagt jag ska kila hem till kasper nu snart, updaterar när jag är hemma hos honom. vi hörs snart! pusspuss
 
Jag älskar dig min lilla snorvalp! <3


RSS 2.0