God morgon bloggen!

kan ni tänka er att jag tycker det är härligt med söndag idag? ;O Jo men det är ju bara för att vi är lediga imorgon och hela veckan! ooh fyfan va nice. Kasper har just gått hem och vi ska kanske in till stan och gymma tillsammans. får se om jag orkar haha.. annars får jag gå en långpromenad och göra lite träningsgrejer här hemma.

Nu ska jag ifal fixa mig, sitter här helt osminkad och morgonfrillan är kvar haha.
vi hörs snart! puss


ge mig hårfärgen ;O


Nu ska vi sova!

nu ska kasper och jag sova. vi har hunnit äta pizza & spillt ut massa cola på golvet haha. lovley. men vi hörs imorgon! PUSS


snart ska jag träffa kasssper! ♥

Hejj bloggen min! Nu har jag just fixat mig, har duschart, badat, bytt om, PLATTAT håret för engångs skull ;) och sminkat mig. Känner mig super fräsh idag! Ronja åkte hem vid 12 tiden och sen dess har jag fixat mig. Hade verkligen hur kul som helst med bästavännen min! i love u. Vad ska ni göra ikväll alla söta bloggläsare? :)


gammal bild.

gårdagens inköp!



En almanacka som jag hade planerat. Sen blev det två pennor , ett sudd och en pennvässare, haah onödigt värre men det va så rosa och gulligt så jag va tvungan att ha det!

Sen köpte jag en foundation , mascara ( som är sjukt bra! ) och en återfuktande ansiktskräm!

Vi lever!

God morgon bloggen & alla bloggläsare, hoppas ni har sovit gott för det har vi. Igår kväll åt vi middag sen kollade vi på film och tjockade oss m godis hhehe. Sen fixade vi ansiktsmask och ronja noppade mina ögonbryn haah. Sen somnade vi nångång vid 1 tiden och har sovit till 9. Love it! Ronja sitter just nu och sminkar sig vid mitt sminkbord och jag sitter i sängen. Jag älskar min bästavän! <3
Hon ska hem vid 12 tiden och då ska jag städa och duscha, sen träffa kasper älskling. Har inte träffat honom på 4 dagar om man inte räknar den lilla minuten vi sa hej till varandra i skolan igår men ah. Så det blir jätte kul!

Men nu ska vi kila från datan, puss! <3

Snacka om att bjuda på sig själva..

vi hörs imorgon!

CHACHA bloggen! nu sitter jag här m ronja älskling & vi har just ätit och har börjat kolla på film. love it! vi ska ta det lugnt och sen sova. Såå jag uppdatterar mer imorgon! puss

JJA ÄNTLIGEN!!!

FYFAN VA NICE MED LOV! heergud va gla jag är! så himla skönt att kunna koppla ifrån skolan nu ett tag framöver , även om det blir lite plugg på lovet.. men orka tänka på det nu!
Idag i skolan hände inget speciellt, hade elevensval, engelska, lunch, svenska, spanska och sist matte. Ganska chill på lektionerna så aah. Kom hem vid 2 tiden och har städat lite eftersom ronja älskling ska komma hit ikväll! det kommer bli super lovley. vi ska kolla på film, ha snisktsmask, äta massor av onyttigheter och prata om precis allt! hur bra låter inte det? i love it. Hon ska sova kvar här till imorgon, så min uppdatterning kommer kanske inte vara den bästa men det får ni leva med!

Jag & mamma ska ifal in till stan en snabbis nu, vi hörs sen! puss


jag saknar dig älskling..


nu ska jag stänga av!

God kväll bloggen! Just nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik, love it. Har just pratat med en bloggdesignare som ska fixa min blogg nu i veckan eller nästa. lovley! Jag ska ifal stänga av nu och sova. vi hörs imorgon! Oh herregud det är bara imorgon sen är det helg och sportlov, det kan inte bli bättre asså! Puss på det

hha fyfan va fult de blev ;)


Får inte shoppa så mycket nu eftersom vi snart skall upp till sthlm jag & mammi!
då jevlaranama!

music!




Har detta hänt er med?



Spotify har inte funkar för mig på säkert 4 dagar men nu äntligen funkar det igen!
Har detta hänt er också? ;O

Mår mycket bättre nu!

Hej bloggen! Pratade just med bästavännen min & bestämde att hon ska sova här imorgon. MYS! Vi ska ut på äventyr och tjocka oss med guudis framför tv'n har vi spikat! Nåja de va de, jag har just städat mitt stökiga rum som snart är skinande rent, har lite på sminkbordet osv kvar att fixa. Ska snart sätta igång med engelskan och skriva en shopping lista till imorgon, jag ska på shopping runda med mammi efter skolan. Laddar upp shoppinglistan sen!

Just nu rullar livet på otroligt bra! Alla prov är avklarade, kasper börjar bli bättre så jag ska tträffa honom på lördag! , fredagsmys med bästavän imorgon! shopping med mammi, vilket innebär en hel del nya saker. Och det som är bäst av allt; SPORTLOV NÄSTA VECKA!! Gaaash va skönt! Jag har egentligen hur mmycket plugg som helst att göra över lovet. Men jag tänker fan inte sätta pluggandet framför massa annat.. not victoria style så att säga. Jag tycker faktiskt att de är dåligt att man ens måste tänka på att är massa prov och inlämningar som ska göras dirr efter lovet. håller ni inte med mig?! Som min klass.. vi har haft 2-3 prov , 1 läxa nu veckan innan lovet. Och efter lovet har vi 2 prov & en inlämning? Sen veckan efter är det prov igen och inlämingar?! känns helt fail seriöst. blir så himla trött på det. Nåja nu har jag fått ur att frustration haha.
Nu ska jag som jag skrev innan fixa det sista i rummet & plugga engelska verb. BLÖ! men jag updaterar sen, fett kul att blogga när ni kommenterar så mycket! puss på er

sjuk..

Heej bloggen.. som ni har förstått så är jag sjuk idag ;/ ush. Gick iväg till skolan och försökte så länge jag orkade. Men vid 11 nångång gick jag tillsist hem. Har feber och ont i magen. Kasper, Emina och hur många andra som helst är också sjuka så jag är inte ensam direkt. Nååja, nu idag så ska jag bara ta det lugnt. Har sovit lite så jag känner mig piggare faktiskt. Måste städa mitt rum & plugga engelska tills imorgon. Jag skriver sen, puss!

victoria goes sick?

blöö , hej bloggen. Ligger just nu i sängen och har just knarkat lite alvedon hehe. Har nästan 39 graders feber.. det är ganska mycket för att vara mig eftersom jag har så låg kroppstempratur i vanliga fall. menmen, jag ska nog stänga av datorn och smsa lite med mina närmaste och kolla på film & sen sova! Jag skriver imorgon mina älskade bloggläsare. sov gott! :)

Ronja bloggar !

okej svaret på victorias fråga är heeelt fel.
hon är världens sötsaste utan smink.
så ni bara vet !
PUSS

onsdag!

HEJ BLOGGEN! Vad gör ni? Jag sitter på mitt rum och sjunger lite på avatar låten, så himla söt! love it. Idag så har jag varit i skolan, fick tillbaka mitt spanska prov som jag gjorde för någon vecka sen och jag blev jätte nöjd med resultatet faktiskt, nästan VG. Det brukar jag inte vara i närheten av på spanska proven haha. Nååja, vi hade HK prov idag.. hmm det gick väll sådär, får hoppas på det bästa. Sen hade vi matte, NO, svenska och SO , ush fyfan slutade halv 4 och kom hem runt 4 tiden. Sen jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt, hur skönt som helst. Ska snart träna lite och plugga engelska. Sen får det tamigfan vara färdigpluggat för dagen! Jag har redan bestämt mig för att jag ska ta ett lång härligt bad och bara koppla av. lovley.

Ska sätta fart nu! vi hörs sen, PUSSEN!





svar på en fråga!

Sara;
Jag har en fråga bara! Skulle du kunna gå helt naturlig i skolan med lockigt hår och utan smink?

Svar; ska jag vara HELT ärlig..? Isåfall blir svaret nej. Jag ska vara ärlig haha, asså jag är skitful utan smink ;O jag tycker jag ser mycket bättre ut med smink än utan. Låter ganska löjligt jag vet. Asså jag har ju börjat ha lockigthår i skolan nu, vilket tog sjukt lång tid för mig att klara av haha. Men smink kommer jag alltid att ha på mig i skolan. Kommer säkert att trappa ner med sminket men inte för tillfället! puss! <3

Ska snart träffa älsklingen min!

Chachaa bloggen hehe, har just fixat mig för när som helst kommer kasper! lovley. Han måste hjälpa mig lite med HK pluggandet annars kommer jag få IG imorgon hehe. Men det fixar sig! Har även *lånat* hem lite filmer som vi ska se på. Myssmyss.
Det blir nog inte fler inlägg ikväll så vi hörs imorgon! PUSS

nu är jag trött på designen..

Så jag undrar om någon har lust att hjälpa mig med bloggdesignen? Asså header, bakrund osv.
Adda min msn isåfall! ; [email protected]
PUSS!

Då var det tisdag

Heejjsan bloggen! Har kommit hem från skolan nu. Vi hade biologiprov idag.. Ush haha fyfan va dåligt det gick ;o Det blev massa orättvisor och ;/ sjukt tråkigt.. men aja! Sen efter det gick jag och hälsade på killarna på träslöjden och sen gick jag vidare till syslöjden. Vi håller på att göra klänningar fast det går ganska segt för min del hehe.
Vi slutade ifal tidigt så jag har varit hemma i en timme nu! Ska börja lite med HK pluggandet snart. Sista provet imorgon sen finito! Eller nej, bild och engelska läxa.. hah fan.
Ikväll ska jaag förhoppningsvis träffa kasper älskling om han har tid! Vad ska ni göra idag/kväll alla bloggläsare? :)

en bild säger mer än tusen ord..

Fast jag kunde inte välja ut 1, så jag tog mina favoriter på oss två<3

hehe, du & jag är kanske inte som alla andra när vi är tillsammans, men det är de som är så himla underbart med dig! <3
Jag älskar dig så otroligt mycket gummsigumm!


orkar inte mer..


Hej igen bloggen! Asså fyfan va jag är slut nu.. orkar inte läsa en ända rad i den där jävla biologiboken ;O USH PÅ DEN! haha. Det jobbiga är att jag måste prestera bra på provet imorgon för att få behålla mitt VG. Men biologi är mitt starkaste ämne så det ska nog fixa sig! Nu hade jag tänkt fixa mig och lite på mitt rum,sen ta min spruta & kolla på film innan jag somnar. lovley.


Fick ett jätte gulligt mail av en tjej på fb som tyckte att min blogg va bra & sådär, hur gulligt är inte de?! Blev verkligen jätte gla! <3 Bara så ni vet haha. Jag skriver snart igen!


jag vill inte vara här längre..


Hoppas verkligen på att det blir grekland snart...

måndag!

Hejsan bloggen & alla bloggläsare! förlåt för min dåliga uppdatering men jag tycker det är skit tråkigt att blogge hehe. Så ni får börja kommentera mer om ni vill att jag ska fortsätta & jag måste verkligen få hjälp m min bloggdesign.. någon som kan hjälpa mig med att göra en header? (a)

Aja, idag så har jag varit i skolan, orkar inte skriva om de för de va verkligen tråkigt haha.. ush jag hatar måndagar ;O sen hem vid halv 4. Har bara slappat vid tv'n och badat. Ska sätta igång med pluggandet nu hade jag tänkt. Jag har biologiprov imorgon.. blö. Sen dagen efter HK prov & sen engelska läxa tills på fredag + bildgrejs som ska göras.. Ge mig lov haha? men nu ska jag sätta igång! Kommer att göra ett inlägg då o då. hörs sen! PUSS


Mys med pojkvännen!

Hejsan bloggen min! Hoppas ni har haft en helt fantastisk lördag & söndag alla bloggläsare för det har min varit. Kasper kom hit vid 8 tiden och då snackade vi om lite grejjjss som behövde redas ut ;) men det fixade sig såklart! Vi kollade på film tills vi somnade vid 12 tiden, vi såg världens äcklligaste skräckfilm helt seriöst ;O tur att man har sin pojkvän där då haha. Jag kunde inte sova för jag va så mörkrädd medans kasper somnade som en stock haha, såå jag fick smsa m ronja ett tag tills jag somnade vid 3 tiden. Vi vaknade vid 10 tiden och låg & halvsov i några timmar sen bestämde jag mig för att laga mat till oss! Det blev tacos hhehe, duktigt va? sen tog vi det mest lugnt och han gick hem för en timme sen, saknar honom redan!

Nu ikväll så ska jag först duscha och förberade lite inför imorgon. blö skola imorgon, ush! men det är bara 5 dagar i skolan sen är det lov!! love it. Ska plugga lite biologi efter & sedan sova. Ska faktiskt hoppa in i duschan nu så vi hörs senare! PUSS 
aaw.. hittade en gammal header, gulligt va? ;)

ÅÅH JAG FÅR ÅNGERST! :'/


Fyfan vilket långt och helt hår jag hade.. vafan skulle jag börja färga & förstöra det för?!
i miss it..

Ska snart träffa kasper älskling!

Hej igen bloggen! Nu ikväll så har jag hunnit duscha, bada, fixat mig, ätit och nu ska jag bara städa lite för snart kommer kasper älskling! <3 Han kommer sova över här så min uppdattering kommer kanske inte vara så bra. Men det får ni leva med! Jag och kasper ska väll prata ut lite saker och kolla på melodifestivalen, love it! Måste ju följa det som en iller nu när jag ska se finalen snart! Hehe får tvinga kasper att sitta där bänkad framför tv'n med lilla mig! ;) Lovley.
Men nu ska jag städa lite innan han kommer, jag updaterar snart igen!

jag älskar dig så himla mycket gubben! <3

svar på en fråga!

Anonym:
ja missa att du hade frågestund.. Så ja hoppas de är okej om jag frågar nu istället? :)
Du har ju ganska mycket fondation på dig varje dag, är de nåt särskillt skäl till vrf? Asså du passr i de , men jag undrar om de är nåt spec, du döljer? :D

Svar; för det första så döljer jag ingenting om du tex menar finnar eller så. Jag har inte problem m hyn så jag behöver inte dölja något. Och för det andra så använer jag bara fondation på kindbenen så rougen ska bli lite starkare! Jag har bara puder annars. kram!

update!

Hej igen bloggen! Just nu kollar jag på någon film som går på 3an, om häxor typ haha. Jehnny har just åkt hem ;/ saknar dig redan gullunge! Vi kollade ifal på tv, pratade massor om allt mellan himel och jord. Vi fikade lite också. love it.

Jag ska träna lite nu, behövs verkligen hehe.. Sen ska jag bada & duscha så vi hörs senare ikväll! PUSSSSSS


Ska snart träffa Jehhnnnyy!

God morgon bloggen! En sak som jag verkligen älskar är att vakna tidigt ahha, då känner man att man inte missar nånting av dagen. Aja, jag har varit vaken sen nio och har klätt på mig lite slapp kläder och Jehnny ska snart komma hit! Vi lär nog mest prata och fika tror jag, sen kanske film eller nåting. Lovley!

Men nu ska jag ifal fixa lite innan hon kommer hit, vi hörs som ett litet tag! Puss

Jag & jehnny på bilden, fast nu är sötnoosen brunette , just like me!
love it!

shallaallaaa

Hejhej bloggen! Jag sitter just nu uppe på mitt rum och sjunger för fullarullar! hehe.. det blev verkligen ändrade planer för kvällen, ska inte träffa någon nu helt plötsligt ;O knasigt.. menmen! Jag får hitta på något annat helt enkelt. Tror jag ska träna, varför inte gå ut på promenad? Sen bada och sen fixa naglarna, ha ansiktsmask och fixa håret. Låter ganska skönt för jag är faktiskt ganska trött efter skolan och matteprovet.

Imorgon ska jag vara hemma själv hela dagen nästan. Lovley! Familjen ska iväg på fotboll, hehe min bror ska spela ute på landet så det blir ganska länge dom är iväg. Hur härligt som helst hehe, morgondagens planer är för övrigt att kanske träffa Jehnny & sen lite senare träffa kasper älskling! Vad ska ni göra i helgen alla kära bloggläsare? :)

music!



Ganska gammal , men så himla fin!

HAHAHAHAHHAHAH!



äntligen helg!

Heej bloggen! Fyfarao vad skönt med helg! Dagen har väll varit helt okej, började med 50 minuters sovmorgon, love it. Sen elevensval och sen engelska, lunch, svenska och spanska. Vi hade matteprov sista lektionen och det gick väll helt okej! gjorde mitt bästa sen får vi se hur långt det räcker. Slutade vid 2 tiden och har varit hemma i snart 2 timmar. Jag har bara hunnit äta och nu ser jag på tv!

Kvällens planer var från början att träffa Joanna & ronja, men det blev ändrade planer tyvärr.. så vi får se vad som händer. Nu ska jag läsa lite ur twilight boken! Lovley. jag skriver sen! puss


Jag just nu

Förrsten..

Vad tycker ni om headen jag gjorde till Anniee?!

Jag är tillbaka!

Hej bloggen! nu va det ett tag sen jag gjorde ett inlägg haha, om man räknar bort svaren på era frågor men ah! Dom senaste dagarna har jag inte gjort något speciellt. Jag har bara gått i skolan, pluggat och varit med kasper. Sen har det inte hänt så mycket mer haha. Men jag har ifal haft det bra & hoppas att ni har haft det också.

Ikväll så har jag pluggat lite matte, har matteprov imorgon.. blö ;O men det känns ändån ganska okej! Får plugga lite till imorgon hehe. Imorgon ska jag först fixa mig och dra iväg till skolan, sen hem och ta det lungt ett tag, sen fixa mig och möta upp Joanna & Ronja vid affären och handla fredagsmys snacks! Vi ska ha en tjejkväll, love it. Så himla synd att vicktoria älskling inte kan vara med.. ;/ Och förresten Grattis till min älskade babysister vicktoria! <3 Men nu så ska jag ifal fixa mig och sen sova! Vi hörs imorgon, då kommer ni få massor av inlägg! sov gott bloggen, pusspuss!


jag älskar er tjejer!

Svar på era frågor!

Postat av:
vad heter du i mellan namn?
Svar; Karin ;$ 

Postat av:
ska du plastikoppereraa dig när du blir äldre? älskar din blogg!
svar; ja det tror jag faktiskt! heh tack <3

Postat av: anna
vad älskar du mest med kasper? :)<3
svar; ooj det va svårt att svara på , för jag älskar allt med honom verkligen..<3! 

Postat av: jehnny
Hm jag ska komma på någon bra fråga nu hade jag tänkt :)
1. Hur länge har du bloggat ? :D
2. Vad tycker du om Kissies nya hår färg ?
Jag älskar både bloggen din bloggens ägare :) <3
svar; hehe ;) i snart 1 år!
Jag jag tycker faktiskt att den klär henne mycket bättre eftersom den ser mer naturlig ut!
aaw i love u to! <3 

Postat av:
hur många läsare har du per dag?;`)
svar; runt 60-80 per dag, så inte så mkt hehe..

Postat av:
hur tränar du din kropp? :)
svar; situpps, armhävningar och sen ute och går! till våren ska jag börja springa minst 3 gånger i veckan också! 

Postat av: Emilia, sämst frågor........
Du vet hur dålig jag är på frågor.. Fantasin tar liksom slut nu.. :P But, I try!
1. När började du sjunga, eller åsså när kom du på att du va bra? :P hehe!
2. Har du bra betyg i skolan?
3. Favorit mat? :P
svar; hehe nej du är jätte duktig på det!
heeh det va väll runt 11 års ålder typ, då började de bli lite mer seriöst!
nja sådär.. 1 MVG och 4 VG
Hmm ovanligt svar.. tacos! ;)


Postat av:
Vilken är din favorit färg?
När fyller du år? (säkert frågat förut)
Har du bott på Gotland hela ditt liv?
När fyller kasper år?
Vad har du för mobil?
Nu har jag fråge brist! Hoppas det räcker med frågor och att du fortsätter blogga snart! :)
Svar; vit och rosa tror jag + svart hehe
4 april!
jaa faktiskt..
21 sept
Sony ericsson T700 svart silvrig!
ehe tack! ja jag kommer fortsätta blogga ;)
 

Postat av:
om du får finnar, vad gör du? :)
svar; JAG FÅR PANIK! nej jag skojja hehe..
Jag har turen som inte har så mycket finnar och så, kanske 2 i månaden eller något. Men när jag väll får så tvättar jag ansiktet extra noga och sen använder jag en kräm som torkar ut finnarna! ;)
 

Postat av:
nämn minst 5 bra egenskaper du har & minst 3 dåliga! :)
Svar; ojj det va svårt haha.
5 bra är väll att jag kan sjunga, jag älskar att hjälpa folk, jag är väldigt envis, jag ger aldrig upp, jag är förhoppningsvis en bra person och en bra vän/flickvän!
minst 3 dåliga.. hmm första är att jag är en jävligt dålig förlorare hehe, den andra är att jag har väldigt svårt att kontrolera min ilska, jag stökar ner hur lätt som helst och den sista är väll att jag har väldigt lätt för att gråta haha! :)
 

Postat av: milla
Vad gillar du mest med ditt utseénde ?
Och vad gillar du minst?
Kommer du bo på gotland hela ditt liv?
Vad vill du jobba med?
Svar; hmm, mina ögon och hår tror jag
hehe det blir nog mina tänder..
absolut inte! inte hela tiden ifal
Jag har funderat på sångpedagog eller barnmorska faktiskt
 

Postat av:
äter du mycket godis?
svar; njaa, sådär. Kanske 1 gång i veckan högst! 

Postat av:
tycker du att du är tjock?
svar; nu kommer ni kanske tycka att jag är hur löjlig som helst, men helt ärligt så tycker jag att jag är mullig eller vad man ska säga. Skulle vilja gå ner 2 kilo kanske och sen få bort lite fett haha. men inte tjock direkt. 

Postat av:
Du ska ju se finalen av melodifestivalen, ska du se genrepet eller riktiga live? :D
Svar; jag ska se riktiga live! :) 

Postat av:
Följer du modet?
Svar; jo lite till&från, jag skulle aldrig kunna ta på mig ett par orange blommiga byxor bara för att det är ''inne''. Jag följer modet men sen så har jag bara på mig det jag tycker är snyggt av de modet som är just då.

Postat av:
Hur lång är du?
Snackar du skit om folk? , Ärligt!
Är du en sån vän som du vill att folk ska va mot dig?
svar; jag är bara 157 tror jag ;O
jag skulle inte kalla det för skit, utan bara att snacka allmänt om folk.
Japp!



Hoppas ni blev nöjda med svaren! Tack för alla frågor också! <3

Det får bli en frågestund istället!

jag har världens bloggtorka.. kanske för att ni inte kommenterar eller nånting.. Aja, så jag tänkte ha en frågestund här i bloggen tills torsdag kl; 20.00!!

tisdag

Hej igen bloggen! Nu sitter jag inne på mitt rum och har just duschat! love it. Jag ska snart börja plugga lite bildhistoria HAHA & sen matte + lite spanska. hur kul låter de? inte alls kul hehe.. men det är skönt att ha det gjort sen ifal! När jag har pluggat klart för dagen så ska jag bada, fixa naglarna, fixa håret & ta på mig min pyjamas och sen kolla på film. sounds awesome! men jag ska hursom helst plugga nu, vi hörs senare! puss

music!




Mitt internet är fixat!

Hej bloggen min! Sitter just nu nere i soffan och kollar på tv m datorn i knät. love it! Idag hade vi mattedag i skolan, skit tråkigt. haha.. Aja, slutade tidigt iallfall så jag har varit hemma i en timme nu. Jag har hunnit äta lite och en vän till familjen är hemma här hos oss och har fixat vårt internet! så nu använder jag det snabba, oooh gash va härligt! Nu resten av dagen så ska jag först duscha och fixa mig , sen plugga. Efter det får jag se vad jag ska hitta på. Men nu ska jag se lite till på tv och sen sätta igång! PUSSS

snabb update

Ska in i duschen lite snabbt och sen träffa kasper älskling, skriver när jag är färdig fixad! PUSS

Så sjukt snygga!


fuuutboll!

Chhaaaaaaaa bloggen! hehe gash jag är helt slut ;O håller kanske på att bli sjuk eller något? aja, det kanske bli bättre. Idag så har det varit fotbolls turnering i skolan m klass 91. Asså jag vet inte hur det blev men igentligen skulle vi inte vara så många som vi blev i vårt lag haha, jag tror jag fick spela sammanlagt 9 minuter på 4 matcher haha för vi va så jävla många tjejer haha.. aja, det va kul ifal. Även fast att jag inte hann spela så mycket så är jag helt slut ;O blö. menmen. Fotbollen höll på till lunch tiden och sen hade vi biologi och sist engelska. Jag och två tjejer från klassen hade muntligt nationellt prov i engelska idag. fyfan gick typ sämst ;) hehe. Slutade ifal vid halv 4 och kom hem för en timme sen. Ska väll plugga lite och sen ta det lugnt. Skriver senare, puss!

Bild från när vi hade volleybolls turnering i skolan, hehe då gick det lite bättre ;)

Världens bästa alla ♥ dag!

Hellooo bloggen, aaw gud va jag är gla haha! Kasper och jag hade det hur mysigt som helst idag på alla hjätans dag verkligen. Han kom hit och då lagade vi lite mat och åt middag <3 fick en ask med choklad och en jätte fin röd ros av honom, så himla gulligt verkligen! Han fick två par björnborg kallsonger av mig hehe, kom verkligen inte på vad jag skulle kunna ge honom så det fick bli de! Sen när vi hade ätit kollade vi på film och tog det lungt, jag hade gjort varsin semla med massa grädde som vi åt också. Snacka om att jag får träna imogon haha, men det är de värt. Vi kollade på film och sen gick han hem nu för en timme sen typ. Jag saknar hoonom redan..<3 Tur att vi ses imorgon igen ;) Det är ett stort plus med att ha en pojkvän som går på samma skola som en själv, man ses VARJE dag i skolan och sen är man ju på helgerna också. aaw love it.

Imorgon ska jag och några fler tjejer från min klass spela fotboll med klass 91 hehe.. alltså kaspers klass, dom behövde lite tjejer så vi fick ställa upp! Så jag ska sova nu, vi hörs imorgon då lovar jag er massa inlägg och bild osv. puss och sov gott!


love it!




alla ♥ dag!

Heej bloggeen! Aaaw idag är det alla hjärtans dag.. so cute! Vad har ni för planer för ddenna underbara söndag?


Jag vaknade ifal vid 10 tiden och har pluggat lite matte med far min hehe, det gick helt okej! Fast jag ska nog inte plugga när jag precis har vaknat har jag kommit på. Ni skulle bara veta vad jag gjorde haha! För pinsamt att ens skriva menmen, so me. Jag håller på att städa mitt badrum ifullrulle! Kommer bli skinande rent och snyggt, ska sätta in massa ljus och göra det super fräsht. love it. Sen ska jag ta ett härligt bad och städa rummet lite och sen fixa mig & träffa kasper! <3 hehe.. måste fixa hans paket lite för jag råkade ta bort snöret igår.. men varför inte göra det lite mer personligt liksom? menmen, jag ska städa det sista nu och lyssna på MANBOOY! Underbart. Skriver snart igen, PUSS!

Gammal bild! men har verkligen bildbrist ;O


updaterar mer imorgon

God kväll bloggen! Det blev inget m ronja ikväll eftersom hon sa upp så tidigt imorgon ;/ så jag har haft en av dom tråkigaste lördagskvällarna på lääänge.. ush, saknar kasper också.. Aja, melodifestivalen va väll sådär tycker jag, den ända bra va MANBOY! Underbart att jag ska få se honom live i globen! ;) menmen, jag ska ifal se på film innan jag somnar. Imorgon är det alla <3 dag! aaw i love it! Kasperoch jag kommer såklart fira dagen tillsammans imorogn, det kommer bli hur mysigt som helst! Har köpt 3 saker till honom också , så romantisk jag är haha! vi hörs imorgon mina små pussgurkor!


Till sommaren..

Ska jag fixa mitt håår har jag bestämt mig för! Jag ska dra iväg till frissan och färga håret i lite mer ljsbrunt som basfärg och sen några ljusaslingor tror jag! Som lauren conrad på bilden nedanför. Kanske inte riktigt såå ljust men nästan. Vad tror ni som det? :)


Love it! xoxo


update!

hej igen! Kom hem från stan vid 4 tiden typ, Emina va så gullig so följde med mig hehe. Det är inte alla som står ut med mig när jag ska köpa presenter.. får typ beslutångerst varje gång hah & idag va såklart inget undandag när jag skulle hitta något till kasper.. men jag hittade det till sist så jag får hoppas att han blir gla! haha, aja sen gick vi runt i massa olika affärer och köpte lite godis. Vi träffade även Sandra, så vi 3 tog bussen hem och sen stannade ju bussjävlen inte där den brukar så jag och sandra fick gå en bit i detta skitväder haha. Menmen, sen jag kom hem har jag inte gjort så mmycket, ätit middag med mamma och pappa bara.

Ikväll så är det ju melodiiifestivalen!woohooo! och sen en film som verkar ganska bra. Så det blir väll en ganska lugnt kväll ikväll haha, eller inte om ronja älskling kommer hit som hon förhoppningsvis kommer att göra! <3
Men jag ska hursomhelst bada nu, vi hörs sen! puss

full rulle!

Hejsan bloggen! Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på music, ska snart in till stan m Emina. Måste köpa nått till kasper , det är ju alla <3 dag imorgon! Så jag har just fixat mig lite. Sov ju hemma hos kasper igår, jag tror vi somnade vid halv 3 för att ingen av oss kunde somna haha, sen vaknade JAG vid 9.. och väckte honom ofc ;) sen ringde pappa efter mig och vi åkte lite snabbt till hans jobb och sen till affären och handlade lite.

Sen har jag inte gjort så mycket mer haha, men jag ska ifal in till stan nu somsagt, vi hörs sen! PUSS

emina y victoria


Hemma hos pojkvännen min

Hejhej bloggen! nu sitter jag hemma hos kasper, ska stanna här över natten! pappa va så guulliig som skjutsade hit mig eftersom det är snöstorm ute haha! Vi pratade engelska på hela bilresan för jag måste träna lite på de. aja, jag och kasper kollar ifal på tv. i köket spelas min inspelning som jag spela in till tiljans haha, gav kasper lillasyster skivan när jag sjunger hehe. love it. men jag ska ifal vara lite social nu! skriver sen eller imorgon! PUSS

Hade bara den här bilden på hans dator haha! ;)
jag älskar dig gubben! <3

OMG


Kissie har färgat håret MÖRKT..
Hiss eller diss?

Jag saknar oss tjejer..


äntligen fredag!

I LOVE IT! äntligen heeeelg, det kan inte bli bättre asså! Schemat i skolan på fredagar är ganska okej. Först hade vi elevensval sen engelska. Där hade vi dom där jävla glosorna som jag inte hade pluggat på hhehe.. skit. men aja, jag sattsar mer på natinella proven än engelska glosor ;S? memen, sen lunch , svenska , spanska där vi hade spanska prov.. gick väll helt okej tror jag! sen sist matte. Jag lovar jag jobbade ingenting för jag va på högvarv haha! Jag och Emina höll på och fjanta oss tills hela klassen gjorde det också sen fick vi sluta. stackars vår vikarie haha, om vi hade haft Vera hade det inte varit samma sak kan jag lova ;) Sen gick vi till skåpen och skulle ta oss hem men vi kom inte så långt haha..
Jag började dansa mitt i korridoren och vår korridor vakt såg mig, fyfan va pinsamt haha! men Sandra, Emina och Emma dansade med mig och sådär. love it. Pratade lite med kasper älskling innan jag gick hem också ,vi bestämde att vi skulle va ikväll. love it! Sen kom jag hem tillsist och har just duschat och badat! Har haft ansiktsmask, fixat naglarna och litesådär så jag känner mig superfräääässh!

Men nu ska jag ifal städa lite, skriver senare! PUSS


Bild från i sommarassss!

god natt bloggen!

Nu ska jag faktiskt kolla på film och sen sova, är helt slut efter nationella ;O gick upp kl 5 för jag va lite små nervös.. aja, men vi hörs imorgon! sov gott!

Allt detta satans pluggande

FYFAN va jag är trött på den här skiten nu! har pluggat massa geografi skit tills imorgon.. har spanska prov och då ska man kunna sätta ut spansktalande länder på en karta. haha lycka till! har bara kunnat plugga på det ikväll när dte gäller spanskan för min lärare har alla mina anteckningar ;O gash.. aja det fixar sig som min bästavän sa!

Min pappa fyller ju år idag, grattis daddiii! så jag och mamma lagade middag till att han och gustav kom hem, eller heh jag dukade bara menmen! så vi har firat honom lite, men vi ska såklart fira på riktigt i helgen. Gash va härligt med fredag imorgon! love it. Har såklart sovmorgon och sen ganska okej lektioner. Fast vi har engelska läxa och spanska prov.. don't like it, blö. Så jag får väll fortsätta med mitt pluggande nu då.. vi hörs senare! PUSSSS


hehe

Okej jag berättar väll då! ;)

Ni ville ju veta hur jag och kasper träffades och blev tillsammans.. så här får ni en kort sammanfattning!

Vi har ju gått i samma skola sen 7an och vi har faktiskt haft idrott tillsammans under hela den tiden. Men vi har inte direkt pratat med varandra osv. Men ah, sen nån dag i början av april bestämde jag , kasper och hans kompis som jag va ganska bra vän m att vi 3 skulle kolla på film tillsammans. Så dom kom hem till mig och vi kollade på tv haha. Jag kommer ihåg att jag tyckte kasper va så hiiimlaaa söt när han skratta haha gash. men Sen gick dom hem och vi fick varandras nummer och lite sådär. Vi började smsa och hälsa på varandra i skolan och sen den 8 maj träffades vi 3 igen och kollade på film hemma hos rasmus. Och vi kollade på en skräckis såklart vad annars haha ;) och det va då det blev lite mer seriöst. Sen gick jag hem på kvällen och jag kommer ännu ihåg hur han pussade mig innan jag kilade hem, aaw. Jag trodde ju lite att han bara såg mig som ett engångs strul haha, men icke! <3 Kvällen efter bestämde vi för att träffas igen. Vi va hemma hos rasmus igen och kollade på film m honom. Fast rasmus somna så det va bara jag och kasper som kolla. Och när klockan blev 2 på natten va jag tvungen att gå hem. Och det som jag kommer skriva nu är nog ett av de starkaste minnena jag har med kasper..
Den kvällen gick vi ute i säkert 2 timmar och pratade och lärde känna varandra riktigt bra. Jag hade så himla kul den kvällen, det kändes som att jag hade kännt honom hela mitt liv så som vi prata haha. Men när klockan blev halv 4 och solen började visa sig igen sa vi hejdå. Världens finaste kyss fick man såklrt! Och jag kommer ihåg att jag borstade tänderna då jag fick ett jätte gulligt sms av honom, tänker inte säga vad men jag skrev ifal att jag älskade honom den morgonen. Ni kanske tänker men gud ni hade ju bara träffats 3 gånger? Det va det som va grejen, det kändes inte kontigt att säga det till honom redan, de kändes så himla rätt. Och som tur va fick man sms tillbaka där det stog att han älskade mig med. <3 Så kvällen den 9 maj blev vi tillsammans kan man säga! Och sen den dagen har det varit vi, och det kommer det alltid att vara! <3

PLLUUUGGGGG

Hejhej bloggen! Nu är jag hemma från skolan äntligen, eller jag har varit det i en timme men ifal. Idag hade vi nationella prov i 3 timmar ;O skrev en ganska lång och förhoppningsvis bra uppsatts! känns helt okej ifal. Vi hade bara natonella , lunch, svenska igen , matte och sen musik. Så det var väll ganska okej dag ändån. Jag har massa plugg som jag måse fixa m ikväll så det blir nog ganska dåligt med inlägg tyvärr. Ha det bra sålänge! PUSS


vill ni veta? ;)

Anonym; kan du inte skriva vad som hände den kvällen? antar att de var då du och kasper blev tsm! ;) Vi vill veta!


jag älskar dig regina


nu är det gjort..!

Hej bloggen min! Gash har precis skickat iväg mitt gymnasievalansökan ;O känns skit läskigt haha, tog först SAM MUSIK, sen omvårdnad och sist handel. Känns väldigt bra ändån! Idag i skolan gjorde vi väll inget speciellt, eller jo.. vi fick ju besök av han som satt i rullstol, det va verkligen hur intressant som helst! Han va liksom både rolig men ändån allvarlig och menade allt han sa. Man blev verkligen intresserad om det han pratade om eller vad man ska säga hehe. Verkligen strongt av honom att kunna sitta framför en hel klass och prata om sitthandekapp och hur det blev som det blev!

Efter skolan kom jag hem och har jag inte gjort något speciellt faktiskt, tränat lite och sådär bara. Känner mig helt nere på något sätt.. ush, menmen, nu ska jag plugga lite. Jag skriver sen! PUSS


Hejhej bloggen min!

Vaknade för en timme sen så jag fick lite tid över att skriva ett inlägg!

Igår va jag ju med kasper , och herregud va mysigt vi hade. världens bästa 9månaders dag! <3 jag älskar dig verkligen kasper älskling! Och ett stort tack till alla som sa grattis!


Idag är det ifal onsdag.. diss like. Fysiken att vi går till halv 4 idag igen, blö. Ska redovisa om paraguay på spanskan och idag på SO'n kommer en kille i rullstol som varit med i en bilolycka komma till alla 9or på vår skola och berätta om det. låter faktiskt väldigt intresant! bara jag inte börjar lipa haha.. Det kanske ni inte visste om mig, men ddra mig baklänges jag gråter för allt som är sorligt! Jag börjar bli som min mamma tror jag haha! menmen, nu ska jag fortsätta fixa mig och sen kommer emina och vi kilar till skolan. Vi hörs efter halv 4 mina små älskllingar haha! <3


hjälp någon..

Jag är ganska trött på min bloggdesign nu.. så jag undrar om någon 'seriös' bloggdesigner skulle kunna hjälpa mig? (a)

tisdag

Hej bloggen! Har precis varit ute på en långpromenad med musik som sällskap haha. love it! Fast det blev ganska kallt för jag hade mina convers så jaa.. Mamma kommer snart hem med balsam till mig så ska jag duscha i uber varmt vatten hur länge som helst haha. Mina tår är seriöst sten frösna! hehe, menmen ifal. Idag är det ju tisdag och det innbar att alla 9or skulle ha nationella prov i svenska.. för min del gick det väll ganska bra hoppas jag. Ser verkligen inte fram emot på torsdag.. då ska vi sitta i 3 timmar och skriva ;O fyfan haha. Men sen rullade dagen på som vanligt och vi slutade kl 2. love it. Sen kom jag hem runt halv 3 tiden och åt lite och sen ut på långpromenaden! sen har jag inte kommit längre haha.

Ni vet ju att det är min & kasper 9 månaders dag idag, aaw. vi ska såklart träffas när han har tränat klart och jag har fixat mig färdigt. Kommer bli hur mysigt som helst! sen alla <3 dag på söndag också, ännu mer aaw. haha, undrar bara vad jag ska köpa ;O höhö. vi får se! Men nu kom mamma hem med balsam så vi hörs senare! PUSS

9 månader idag älskling!


Jag älskar dig kasper! <3

OMG GE MIG!



statestiken.. me like!

Får bara mer och mer besökare? ;O i love it!

Ikväll så har jag gjort dedär jag skrev att jag skulle göra så jag känner mig super fräääsh och härlig. Fast lite småtjock också för jag åt popcorn förut.. haha så jag ska träna lite snart hade jag tänkt! Sen när jag har tränat ska jag ta en snabb dusch och fixa mig sen se på film och sova! me like. Undrar vad jag ska ha på mig imorgon.. måste fixa det innan jag somnar också, aja.

Jag funderar faktiskt på att sluta blogga ;/ vet inte vad det är.. om det är designen eller att ni kommenterar ganska dåligt men det är ifal tråkigt! så vi får se hur det blir..!


hemmakväll

Hej igen bloggen! Vad gör ni? Jag själv sitter nybadad i sängen och har tatt på mig min underbara söta hellokitty pyjamas som jag fick av min pojkvän, so sweet! hehe. Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, kolla på tv och bara ta det lugnt! Imorgon är det dags för nationella prov i svenska.. fyfan det känns ganska läskigt ;O men ah man kan inte förbereda sig så.. jag får göra  mitt bäästa helt enkelt.
Men nu ska jag göra en milkshake och fixa ansiktsmask och ta hand om mig själv haha, jag skriver om en timme eller två! <3

back to mondaay.

hej bloggen! först måste jag säga.. fyfan va jag hatar måndagar ;O finns inget värre. Aja, det va kul m fotboll på gympalektionen i skolan ifal, sen allt annat sög haah. Kom hem vid 4 tiden och har pluggat lite, sen nu ska jag bada så jag skriver snart igen! PUSS

update!

Chachaa bloggen haha, har gått på en långpromenad nu och jag har även hunnit äta tacos, nyttigt & bra! Har hunnit plugga matte, spanska och ännu mer matte, haha & badat och nu har jag börjar fixa mig. Ska ju träffa kasper när han är klar. love it. Jag håller på att fixa min naglar nu också, det får bli som det blir haha.

Ska fixa mig klart nu och sen kila hem till kasper! skriver mer imorgon, pusspuss!


Time for långpromenad!


Nu har jag fixat mig lite och ska ut i kylan, har precis laddat över lite låtar som jag ska lyssna på medans jag går. me like! Sen ska jag hem och ta ett långt härligt bad och plugga lite. Sen fixa mig och träffa världens bästa pojkvän<3 livet kan inte bli bättre! För 30 minuter sen hade jag sagt raka mottsattsen, fyfan. haha nu ska jag ut i kylan och reda ut alla mina ilandsproblem! hehe, vi hörs om en timme. PUSS

Tur att jag har dig gumman


I love you to the end<3

Söndag

Hej bloggen! Vad gör ni alla söta bloggläsare? 
Jag själv har just vaknat, eller för en timme sen men hehe, så jag sitter i min säng och ska fixa mig lite snart.
Igår kom kasper älskling hit, vi kollade på paranormal activitys eller vafan den heter haha! varje gång jag ser den blir jag lika rädd.. men den är bra ifal! Sen gick han hem.. och jag saknar honom redan ;/ menmen, somnade vid 4 tiden så jag har inte sovit så mycket inatt.

Idag ska nog inte göra något speciellt.  Plugga lite , BADA , städa och sen kanske träffa kasper om han har tid..<3 Och jag ska gå ut på en låååång promenad! behöver rensa tankarna lite känns det som. love it.
Men jag ska ifal träna nu! vi hörs senare

svar på en fråga!

Anonym:
hur tränar du din mage? Berätta allt!


Svar: Asså jag gör typ bara sittupps! gör runt 100 st kanske varje dag. Då gör jag kanske 20 varje morgon, sen mitt på dagen gör jag 20 till och sen på kvällen brukar jag köra 60 st! Min älskade pojkvän har lärt mig att antalet situpps har ingen betydelse, utan det handlar om hur man gör dom. Och man ska göra dom ganska långsamt så magen får arbeta. Så efter typ 5 st börjar det kännas i magen på mig haha. love it! Sen efter varje gång jag tränat magen sträcker jag alltid ut den!
Hoppas du blev nöjd med svaret! <3

Gissa vems mage? ;)

Home!

Hejhej bloggen! Nu har jag kommit hem från stan m ronja. Mötte upp hhenne vid expert sen gick vi i dom få affärer som finns på den här skit ön. Fick ifal med mig lite saker hem! love it. vill ju inte shoppa för mycket eftersom jag ska upp till sthlm snart så ja. Vi gick runt i 2 timmar sen skulle vi båda hem. Tack för en underbar dag på stan bästis!


Lösögonfransar; Hm
Sol puder; Hm
Ansiktsmask; Hm
Lite olika armband ; Hm


Vita speettts trosor; Hm
Magtröja typ; MQ



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig! ska platta mitt hååår som jag inte har gjort på dom tre senaste dagarna ;O love it. Ni kanske inte visste det men jag bestämde mig ju för att ha lockigt i skolan, jag hade de liksom två dager efter också! ganska stolt över mig själv hehe. menmen, vi hörs sen! PUSS

Nu drar jag!

Ska in till stan och möta upp bästavän, skriver när jag är hemma igen! PUSS


GE MIG TIIIPPPSS!

Vad ska man ge till sin pojkvän i alla <3 dags present?!

Vaknade tidigt idag

Hej bloggen! GASH va härligt med lördag! känner på mig att den här dagen kommer bli perfekt eftersom jag först ska fixa mig och sådär, sen åka in till stan och träffa ronja älskling, vi ska shoppa lite. Me like! Sen hem runt 3 tiden och träna, duscha, fixa mig och sen träffa kasper! i love it.

Vad ska ni göra idag? :)


Gammal bild

i love my bestfriend!

Hej bloggen & alla bloggläsare! Förlåt för kass uppdattering, menmen jag har haft annat för mig! Har verkligen hel städat mitt rum.. eller har lite kvar som ska fixas. Men jag städade hela byrån.. SATAN va kläder haha ;O fixade tvätten och lite sådär så jag ska fixa kläderna som tvättas imorgon. Sen bäddade jag helt & fräsht med lakan osv i sängen helt själv! jag är så duktig jag. Sen ifal så gav jag upp så jag får städa det sista imorgon.

Ronja kom ifal hit efter att jag hade ätit, vi såg på film. En äkta tjej-film, kommer inte ihåg vad den heter nu bara mern aja, den va bra! sen pratade vi om allt mellan himel och jord. i love it. Så hon åkte hem nyss och jag ska väll snart lägga mig. Imorgon ska jag även gå på stan m bästis förhoppningsvis, äär vääldigt shoppingsugen! Sen lite senare ska jag träffa kasper! <3

Men jag ska stänga av datorn nu, vi hörs senare! PUSS OCH SOV GOTT!

I LOVE U!


äntligen fredag!

Hej bloggen! Gash va härligt att den här skolveckan är avklarad! love it. Idag hade vi ju sovmorgon till 10 tiden, underbart! Sen hade vi engelska, vi hade engelska glosor tills idag, tror det gick ganska bra ifal! skönt att ha dom avklarade också. Sen lunch, svenska, spanska, där jag snart är klar så jag ska redosvisa på onsdag ;O blö. sen matte, haha vi hade typ matte i 5 min sen satte vi oss i en ring tillsammans med vår mattelärare som är NO lärare också, och vi hade typ 'livsfrågor' sak. Roligare än matte ifal! Sen slutade vi och jag har varit hemma i en halvtimme kanske.

Nu ska jag stor städa mitt rum , fyfan som det ser ut haha.. sen ska jag träna magen min & dyscha. Ska kanske träffa ronja älskling ikväll! vi får se hur det blir. Kasper kunde inte träffas ikväll för han skulle vara m några, menmen! vi hörs snart, puss!


Jag älskar dig min älskade bästavän, genom allt babee<3


vi hörs imorgon!

Nu har jag pluggar färdigt! love it. Imorgon är det fredag och vi har sovmorgon till 10, supernice. Har en lektion sen lunch, efter det har vi bara svenska, spanska och sist matte. 4 lektioner kan man faktiskt stå ut. Men nu ska jag ifal se på film och sen sova nnångång haha, vi hörs imorgon!
PUSSPUSSPÅERMINASMÅPUSSGURKOR!


Jag blir så jävla arg!

Har ni sett den där videon där en kille kastar ner en hund från en bro? Och när hunden landar hör man hur den typ låter sjukt mycket av smärtan? 

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!! Seriöst, när jag såg den började jag verkligen gråta.. jag kan inte fatta hur människor kan göra så mot djur? Liksom helt oskyldiga och har inte gjort nånting för att förtjäna det där. Vilka jävla idioter som gör det och spelar in de och sen lägger upp det på youtube? dom borde fan sitta inne seriöst. Eller.. så kommer massa hundar och biter ihjäl dom! Annars fixar jag dom själv asså.. fyfan. Hatar verkligen djurplågeri, eller vem gör inte? dagens fet diss; djurplågeri.
det borde fyfan inte få existera!


Snart klar!


Old picture

Hejhej bloggen! Just nu sitter jag inne på mitt rum, har precis blivit klar med renskrivningen av min spanska uppsatts! Ska redovisa om Paraguay för några i klassen nu vilken dag som helst PÅ SPANSKA. haha vi får se hur det går ;) har skrivit ett A4 så det får räcka, ska bara öva på det muntliga nu. Sen har jag massa engelska glosor som jag ska plugga på lite också.. ge mig helg liksom? tur att det är fredag imorgon!

Nu ska jag väll fortsätta plugga ett litet tag sen se på film! ska nog kolla på Pretty Woman, me like. Och smsa m min älskling, jag saknar honom.. aja, updaterar snart mina små älsklingar haha! pusspuss



music!


den är ganska gammal nu men fortfarande lika bra! I LOVE IT

Har inte haft lust att blogga...

Förlåt för min dåliga uppdattering.. inte ett ända inlägg igår ;O Gash, men jag har världens bloggtorka.. ingen av mina läsare kommenterar, vilket är ganska många läsare så ah! Lite tråkigt sådär, man jag får väll fortsätta ett tag till.

Igår så va det ju onsdag, vilket innebär skola från 08:10 till 15:30, ush jag hatar onsdagar.. Det är så sjukt mycket i skolan nu så det är inte sant ;O hatar att gå i 9an! Aaja, när jag kom hem så fixade jag lite med läxorna och sen träffade jag kasper älskling<3 jag gick hem till honom i 1 meter djup snö! hehe ganska kul men kallt. men vi såg ifal på film och snackade som vi alltid gör. Sen vid tio tiden va jag tvungen att kila hem.

Idag så har det varit skola igen , och torsdagar är värre än onsdagar , nästan bara dryga lektioner asså. Fast vi hade dans på gympan idag tillsammans med killarna, haha as kul! ;) Lite pinsamt att jag är i samma gympa grupp som min egna pojkvän men ah, vi fick alla lära oss en dans och sen delades stora gruppen upp i 2 st.. och vi skulle dansa för varandra haha! Jag stog typ själv längst fram.. aja! Slutade halv 4 och då hade jag sällskap med Emina och Emma hem, sen när jag väl va hemma så åt jag lite och satta mig framför datorn! Och det är såå långt jag har kommit ahaha. Ska sätta igång med pluggandet snart, är hemma själv så ingenting kan störa  mig haha! Skriver snart!


Kvällens outfit
Kofta; Gina tricot
Linne; Gina tricot
Byxtights; MQ
Smycken; Thomas Sabo


förlåt..

Det blir inget sånginlägg idag ;/ min kamera dog mitt i allt och den tar typ minst en timme att ladda igen ;S men jag LOVAR på allt att jag kommer fixa det imorgon! okej?

Ush, jag har lovat folk i skolan att jag ska ha lockigt hår imorgon.. don't like it ;O


börjar fatta allt det här nu!

YES, nu har jag läst igenom typ 20 sidor om lag & rätt, svarat på massa frågor om det och sådär. Känns ganska bra! Hade tänkt plugga lite till om ett tag och sen se på PH finalen! I LOVE IT! <3
Jag vet redan vem som vinner tyvääärr, and i don't like it.. fyfan. Aja jag ska inte avslöja vem det äär.

Jag måste bara få skriva det här innan jag sprängs.. JAG SKA SE PÅ MELODIFESTIVALEN I GLOBEN!! Gaaaash va jag är glad! Jag och mamma ska åka upp til sthlm, gå på stan och ha det härligt, sen på kvällen ska vi se på finalen av melodifestivalen i en louge eller vad det heter? längtar verkligen! sen ska mamma och jag bo på hotell och åka hem dagen därpå. 

Men nu vet ni, jag ska städa mitt rum nu tror jag för det ser ut som ett helvette här ahah;O skriver snart!

Bild från i sommras..

Ett litet tips från mig!

Ni vet inlägget från blogg.se hemsidan?

Gör-det-själv: Från mörkbrun till blond
Vill du ljusa upp ditt hår till våren? Verkar det för svårt och riskabelt?  Amanda, tjejen som driver bloggen Ohstlin, skriver om hur du ska gå till väga om du vill göra ditt mörkbruna hår blondare. Klicka in dig på bloggen för att ta del av bloggerskans hår-resa från mörkbrun till blond... Resultatet ser strålande ut!

GÖR ALDRIG DETTA! Jag har gjort samma sak själv.. och mitt hår va verkligen jätte mörkt innan, lite mörkare än vad jag har nu. Och sen började jag med att göra det ljusbrunt och sen lägga i massa slingor. Visst det blev ju fint. MEN GASH..! Mitt hår är foortfarande helt förstört.. Det har brustit så det är 10 cm kvar på vissa ställen, men ja det ser uppklippt ut men ändån. SÅ mitt råd till er som vill bli mer ljusa i håret gör det INTE själv. Spendera lite extra pengar hos ett proffs och få det super bra. För haha ni ska bara veta hur gult och orange mitt hår va på vissa ställen haha! Och om man är jätte mörk naturligt ska man kanske inte färga det blondt.. lite mer ljusa nyanser, för jag fick verkligen färga utväxten heela tiden och det blev ju inte dirr samma nyans blondt hela tiden. menmen!  bara så ni vet! PUSS

Hade mörkt underhår!

Home from school

Hejhej bloggen! Nu är jag äntligen hemma från skolan, love it. Tisdagar är ändån ganska okej faktiskt! Hade först SO, sen mentorstid, matte , lunch , biologi och till sist syslöjd! Sen fick jag & Emina skjuts av hennes snälla syster, me like. Det är typ snöstorm ute nu ;S fyfan när ska det sluta liksom?! blö.

Nu ska jag ta en lång härligt dusch och sen börja plugga på SO provet vi har imorgon. Jag ska ju såklart spela in låten också!
skriver sen, pusspuss!

me and babe

naaw

gulligt inlägg av kasper! <3 , i love u älskling!

Han åkte just hem, vi pluggade lite.. eller jag ahah, sen kollade pratade och sådär. I love it! Just nu så kollar jag på ph m min bror haha, så jag ska stänga av datorn nu! skriver imorgn,PUSS!

Jag älskar dig!

Kasper gästbloggar!

Tja, sitter hemma hos Victoria. Hon jobbar matte och jag ligger i sängen och bloggar, de känns väldigt bögigt. Jag gör de bara för att hon tvingar mig.


HEJDÅ

Och bara så ni vet är Victoria världens bästa flickvän och jag älskar henne över allt annat :)<3


imorgon..

då kommer det nya sånginlägget! :)

4 dagar kvar till helg!

Hejhej bloggen! Gash va härligt att måndags dagen i skolan är över, den är sååå himla lång ;O ush! först hade vi Matte labb, vi höll på med nån grej haha. Sen hade vi gympa.. och vi dansa m killarna haha. Alltså inte tillsammans två och två, men tillsammans i grupp. Vi fick lära oss en dans och blablablaa, ganska tråkigt måsste jag erkänna ;) aja! Sen hade vi so, lunch, håååla. biologi och till sist engelska! Sen hem och äta. Och nu sitter jag här och gör precis ingenting! I love it.

Nu tror jag att jag ska hård träna ett bra tag! Sen bada och fixa mig, ska träffa pojkvännen min ikväll! <3
Men nu ska jag sätta fart! skriver sen, pusssppuuussss!

Idag är det 1 år sen..

Och jag har lärt mig; det du inte dör av.. för dig bara starkare!

RSS 2.0