måndag

Hej bloggen! Nu va de verkligen länge sen jag skrev, men jag har varit på öland en hel vecka! förlåt<3
men jag har varit på konfirnatrions läger faktiskt. Orkar inte skriva allt vi gjorde , men vi bada & så.
Kom hem igår så jag laddar väll upp några bilder sen ikväll.
när jag kom hem så träffade jag kasper och sen idag så har jag gått på stan , hittade två par skor , massa tröjor , smycken , skärp och jeans. shoppiiing med mammmiii. nu ska jag öva på sååång, för imorgon ska jag va med i tilijans! jag kom vidare :) thih ! men nu drar jag , skriver mer ikväll. PUSSPUSS
/ victoriaa K



Lördag

Hej! Igår va jag på fest hos några vänner, vi åt mat & så  de är typ traditrion ( stavning ) Sen lite senare gick vi in till några som firade guld bröllopppp, och då sjöng jag ' du är allt ' de gick faktiskt bra! fick jätte mycke beröm, hur kul som helst!  sen drog jag hem och då kom kasper äälskling. Men nu ska jag in till stan och träffa några & hitta en bikini tänkte jag. skriver mer sen, ha de bra. PUSSPUSS!
/
victoriaa K

Fredag- midsommar

Hej bloggen! För det första vill jag bara säga förlåt för dålig uppdatering , har typ inte orkat. Sen jag skrev sist har jag varit i kyrkan varje dag på konfirnation. helt okeeyy, vi va på utflykt igår vid ett jätte fint ställe, hur myysigt som helst!
Jag har inte träffat kasper så jätte mycket faktiskt, men igår träffades vi och de blec lite knas måste man ju få säga. men sen blev allt bra.  Så vi kollade på THE GRUDGE ( stavning ) , fyfan va den är obehaglig ;s Sen vid 2 typ gick han hem. Och då va jag hur pigg som helst , så jag kollade på sex and the city  världens bästa serie assååå.
Sen vid 4 somnade jag och idag väckte pappa mig vid 9 , då skulle jag lägga ner all tvätt för dom skulle visst tvätta. men herregud, klockan 9.. aja, sen kunde jag ju inte somna om. Men sen nu har jag bara suttit vid datan, de är ganska fint väder idag , ska nog ut i solen sen och sola på balkongen & dunka music och dricka is kallt vatten. Och de är ju midsommar idag , så vi ska bort till några vänner ikväll och jag ska sjunga för några som firar brölloppsdag. Så jag måste typ öva lite sen. Sen senare på kvällen ska jag va med kasper älskling hela natten. mysmys, <3
Igår kom mamma hem med ett par byxor till mig och en mascara som jag ska ha med till ölands lägret. så gulligt av henne! Men nu ska jag fixa mig lite, skriver mer sen. PUSSPUSS!
/ victoriaa K


tisdag

Hej bloggen! Igår kväll somnade jag så himla tidigt , typ vid 9 eller nånting. sen vaknade jag vid 1 typ så då kollade jag på lejon kungen. kände för att gråta & skratta lite. haha , sen vid 4 gick jag ooch la mig igen och vid 8 gick jag upp och fixade mig. Sen cyklade jag till kyrkan. Va där från 9 till 5. (: sen när jag kom hem satte jag mig vid datan och sådär. är typ as trött ;o och när min broder kom hem hade han skrapat upp hema armbågen ;/ helt jävla blodig. GROSE
ikväll kommer nog min älsklings kasper hit, har saknat honom eftersom vi inte träffats på typ 2 dagar ;/
men nu ska jag fixa mig lite. skriver kanske ikväll , annars skriver jag imorgon.  PUSSPUSS!
/ victoriaa K 
 

ibland måste man få va oseriös på bild tycker jag


måndag

Hej bloggisssh! I går va jag i kyrkan från 11 till 5. sen drog jag hem och fixade mig, sen träffade jag kasper , martin, anna & lovisa. Vi va typ ute till 10 eller nånting sen gick jag & kasper hem till mig. Sen vid 3 gick han hem och då gick jag & la mig. sen idag vaknade jag vid 9 kanske. :o hade liksom 45 minuter på mig att fixa mig ;s jag fick se ut som jag gjorde sen träffade jag emma, sandra och ronja. och vi 4 åkte till kyrkan. De är faktiskt ganska kul , asså inte de man gör, men alla som man får lära känna. de är hur kul som helst :) Och man blir inte super kristen. man gör massa annat också. inte bara läsa i biblen & habla habla. sen åkte vi hem och nu sitter jag här. har just ätit och så. men nu ska jag drrraaa.
ni får ha de kempe bra som man säger i norge. haha herregud vilken humor man kan ha. aja, PUSSPUSS!
/ victoriaa K

dagens klädsel

   

Svart stor kofta; HM 399 kr
Vitt linne; bikbok 79 kr
Svarta tight LINDEX; 129 kr
+ bälte från tyskland ( pappa som har köpt, ingen aning vad de kosta )

ganska tråkigt , men jag klär mig efter vädret & det är väldigt tråkigt väder idag mina vänner

Lördag

Hej bloggish! Idag känns det som att jag har en dålig dag, känner mig typ sur hela tiden. whateveer  , igår va jag ute lite och sen vid halv 10 kom älskling hem till mig och vi såg på film. kung fu panda, eller hur de stavas, haha han är fan min förebild.  aja , vid 1 gick han typ hem och då va jag ganka trött eftersom jag gick upp på himla tidigt , så jag gick & la mig. Pappa väckte mig redan vid 10... fyfan. då fixade jag mig och så. och jag har inte gjort så mycket efter de. tatt lite kort bara. jag har bara suttit framför datan känns det som. men jag ska nog ringa ronja sen ikväll, eller vicktoria Jag kan inte göra smileys Ronja den lilla sötnosen åkte på konfirmations läger idag och ska va borta i 2 hela veckor ;/ ush vad jag kommer sakna henne.
Imorgon ska jag börja seriöst med min konfa, nu är de verkligen slut spurten. ska typ träffas varje dag från 9:30 till 17:00 palla liksom. sen blir de midsommar och så får vi två dagars pause, sen åker vi iväg till öland i 1 vecka. sen hemma igen och typ några dagar efter konfirmeras vi. och de är den 4 juli tror jag. Så dde är en hel månad i kyrkan känns de som ;/ men jaja. vad gör man inte för presenterna? haha skojja. Men nu ska jag ner till mammi, hon & pappa ska på nån spelning ikväll med några vänner, så dom ska väll sätta upp regler inför kvällen. SOM SKA BRYTAS, mohha.
men jag skriver mer sen, PUSSPUSS!
/ victoriaa K

åttiotvå



JAG KOMMER SAKNA ER



FREDAG

Heejsan! Jag vaknade vid 6 och fixade mig. vid 7 kom angelica och vi fixade oss :) sen kom emina och vi drog till kyrkan. Markus i min klass sjöng hur fint som helst, kören också. Speciellt ronja älskling. Sen gick klasserna till sina hemklassrum. Vi åt glass och miingla för sista gången innan sommarlovet. Sen fick vi våra slutbetyg. Hade exakt samma som förra året. alla G men 1 VG. jag har ju så eftersom jag blev så pass sjuuk. och jag fick en påse klubbor av min lärare för att jag hade varit så duktig med att kämpa på ändån. så himla gullig lärare! sen sa alla hejdå til varandra. ush , saknar redan alla ;/ sen kom jag hem och då hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här helt osminkad och lyssnar på musik & chattar. ikväll ska jag kanske va med ronja, vet inte hur de blir. eller så åker jag ner ett tag till stan, men sen vid 9 ska jag träffa några och älsklingen tror jag. Ifal älsklingen. men nu ska jag fixa naglarna och håret. skriver mer sen. PUSSPUSS!
/ victoria K






















god natt!

Nu är allt klart inför imorgon. har lösnaglaarna på,  har tvvättat håret och platat de & nu gjort en inbakad fläta.
Angelica kommer vid halv 8 och då ska vi fixa oss. sen kommer emmina och då drar vi till skolan. :) får mina slut betyg och sen lämnar jag detta skol år bakom mig! HÄRLIGT
nu ska jag sova, ska upp vid 5 imorgon. så pusspuss på er!
/ victoriaa K

torsdag

Hej bloggen! Idag har jag varit vid P18 spåret med klassen, vi gick 5-kilometers slingan och svarade på några helt cepe ställda frågor som ingen kunde ;o haha. aja , vi kom ganska dåligt till. men sen skjutsade emina hem mig och jag träffade vicktoria :) hon kom hem till mig och vi pratade och pratade.så himla härligt! älskar dig älskling <3
vid halv 5 drog hon hem och då träffade jag kasper ett litet tag. sen pkte pappa och jag till en affär och köpte strumbyxor tills imorgon. haha, just nu har jag just duschat och ska fixa mig. jag ska fixa naglarna, ska ha lösnaglar imorgon, ska förbereda allt inför imorgon och fixa mitt älskade hååååår. måste kila nu , skriver mer sen när jag är klar. pusspuss!
/ victoriaa K




   
JAG ÄLSKAR DIG

onsdag

Hej igen, just nu är jag hemma själv , mamma, pappa & datusen är på fotboll. Och jag själv kollar på futboll, fast på teve (a) de står 4-0 till sverige mot malta. sjukt bra asså. även att chanserna att komma till VM är ganska liten så måste man fortfarande heja! vare sig de är framför tv:n eller där på fotbolls stadion. jag kan erkänna att familjen karlström är äkta fotbolls geeks. Jag har ringa mamma minst 7 gånger och uppdaterat hur de har gått. Jag kan inte göra smileys 
jag har kommit på ett mål som jag ska hinna upp nå innan jag dör , de är att kolla på minst 1 fotbolls match , minst 1 ishockey match och minst 1 innebandy match. haha, nu ska jag öva på att sjunga bidraget som jag skickat in till tiljans. inte för att jag tror att jag kommer gå vidare men, de kan ju va bra ifal ifal..
ni får ha de perfekt! pusspuss
/
victoriaa K























bilderna



sådär blev håret (: är lite mörkade ner till och underhåret är mörkt
ska färga de 2 gånger till , sen får de blekas naturligt av solen


Ett litet smakprov av min avslutningsklänning / konfirnations klänning.
MQ 799 kr



Dagens klädsel;
nya tröjan jag köpte igår från MQ , 199 kr
vanliga jeans tight från gina 299 kr ( tror jag de va )
och sedan ett kors med silver kedja runt halsen och stora pärl ögonhängen


jag köpte svarta klackskor igår också
din sko 499 kr
funderar på att byta, har inte riktigt bestämmt mig :)

victoria har en åsikt

Har ni tänkt vilka människor det finns där ute? Det är människor som mobbar, skadar och tillomed dödar andra.
och när jag säger människor kan det vara de i din närhet, nån på stan, nån läskig kille/ tjej i en gränd sent på natten eller dina egna VÄNNER. Tänk att bli dödad av dina egna vänner.. hur fan kan man leva & veta att man avslutat nåns liv? asså.
de är fan något seriöst fel på den här världen.
jag vill säga R.I.P till flickan som blev dödad av sina vänner i sthlm, även om jag inte känner henne. för ingen är värd att få dö på de sättet.


Onsdag, tror jag?

Hej hopp! jag har ingen aning vad de är för dag idag, tror de är onsdag?
aja , jag har inte skrivit på ett tag, men de har varit så mycket den senaste tiden. Skolan är ju snart slut och de är alltid så jävla mycket just nu. Mina betyg kommer verkligen vara super säämst. Aja, dom senaste dagarna har jag varit på stan, varit med vänner och kasper :) jag laddar upp bilder på allt jag köpt sen.
Just nu sitter jag nere i soffan och fixar med mammas och pappas nya bärbara data. haha dom kan ju ingenting själva. jag ser på '  TYRA BANKS SHOW ' & smsar med lite folk.
herregud va trött jag är, ser typ inte vad jag skriver.. ja, nu har jag inget mer att säga, skriver nog mer ikväll. pusspuss!
/ love victoriaa K

p.s. laddar upp lite bilder snart :)

söndag

Hej bloggish! Igår på förmiddagen va jag med Emma och ronja, emma färade först håret på mig. Resultatet blev ljusare. mmycker nööjd :) tack emma ! sen kom ronja och vi såg på SAW 2. den är groose. Sen gick vi upp på mitt rum och pratade. Och jag fixade mig för student paartyt hos Jakobssons. Sen sa vi hejdå och jag kilade dit. Julia va hur vacker som helst! Då träffade jag mina barndomsvänner som vanligt ; sofia & Lovisa. Anna och elin + joel va där också. sen några vuxna. Vi åt mat sen kollade vi på fotboll...
jag trodde de skulle bli 2-1 till sverige. YEAH RIGHT! :o förlora på national dagen. härligt.
Sen cyklade jag hem och då kom kasper. De va lite extra kul att träffa honom igår, för vi firade 1 månads dag.
jag älskar dig kkasper. <3 sen vid 1 gick han hem och då såg jag på mamma mia. och då somnade jag på soffan(A)
jag vaknade redan vid 9 idag. jag ska snart städa och ducsha, sen fixa mig och kanske träffa Angelica nu på dagen, men sen ikväll ska jag träffa kasper igen :) Imorgon ska vi på nån cykel grej, men ska typ leta efter ställen ;s ush. men har sov morgon till lite över 10 ifal. Nu ska jag börja städa och dunka music :) ha de bra! PUSSPUSS
/ victoriaa K




Lördag

Hej! Jag har varit dålig på att uppdatera nu på senaste. men det har hänt så mycket asså. Jag va ju på läger med klassen, de va väll OK. Sen igår va jag i skolan som vanlig och så. vi sprang 3 kilometern. hah fyfan , jag trodde jag skulle döööö. Men sen på kvällen kom älsklingen :) han drog vid 2 typ. Sen idag ska jag va lite med emma, vi ska färga håret på mig och myysa i solen. Sen ska jag fixa mig och åka till studentfest hos Julia :) kulkul!
Jag ska kanske träffa kasper ssen efter, får se. :) Men nu ska jag fixa mig lite. skriver ikväll och visar hur håret blev!
ha de bra , pusspuss!
/ victoriaa K


Tisdag

Hello snyggingar! Idag har jag gått i skolan , hade matte prov. fyfan , helt klart det säämsta provet jag nånsin gjort i hela mitt liv ! aja , de va sista matte lektionen i 8;an. HÄÄRLIIIGGGT! Jag har just kommit hem , har ätit lite och sen satte jag mig här. ska städa och packa lite innan kasper kommer ikväll :) jag & min klass ska till kinner imorgon, hah myyys.
men nu ska jag kila, ha de bra, skriver mer ikvääll. pusspuss! <3
/ victoriaa K


RSS 2.0