Sov gott sötnosar

för nu ska jag sova! Kasper åkte just hem.. ;/ tur att jag träffar honom imorgon igen! Men vi hörs iaf imorgon, pusspuss & sov så gott!

Dagens hår-tips!

Gör inpackningar
En till två inpackningar i veckan brukar frisörer tycka att man ska göra. Ta en dag i veckan då du tar hand lite extra om dig själv.

Klipp bort det slitna

Det krävs ingen stor förändring för att håret ska se fräschare ut. Någon centimeter på topparna brukar räcka. Klipper man sig med jämna mellanrum håller håret sig friskare.

Investera i ett glansserum

Något som är viktigt för att få ett glanslöst hår att glänsa är glansserum. Finns bra produkter hos frisören, men annars även i vanlig butik. Finns som droppar man masserar in i håret och i sprayform.

Byt schampo och balsam

Det kan vara svårt att hitta rätt produkter för sin hårtyp. När det gäller shampoo kan det vara bra att variera mellan olika, som till expempel ett volymgivande schampo och ett vårdande. Det är bra att prova sig fram och se vilket som passar ens hår bäst.



I miss my hair.. ♥


Jag älskar dig kasper



Du är verkligen allt för mig gubben, och vad som än händer
kommer jag alltid att tillhöra dig, bara dig ♥

ligger här med älsklingen ♥

Hej alla söta bloggläsare! Just nu ligger jag i sängen med kasper älskling och vi har just ätit kroppkakor och spelat kort med min lillebror haha. Mys!

Idag har jag varit i skolan och vi hade först mattelabb och sen idrott, SO , lunch , bild, NO och till sist engelska. haha världens segaste dag asså. Nååja, sen kom jag hem vid halv 4 tiden efter att ha varit ute i detta skitväder.. blö. Så jag tog en lång härligt dusch och fixade håret. Ska börja ha det lockigt nu ett tag framöver så att det kan växa och bli långt igen. Och har jag inte gjort så mycket utan jag har bara väntat på att kasper skulle komma :) Vi ska nog kolla på film och bara ta det lugnt , men vi hörs snart! pusspuss

någon som har en ''dagens fråga''?

vi hörs imorgon!

För nu ska jag stänga av och sen sova, ska smsa lite med kasper älskling innan såklart! Imorgon kommer det massa inlägg, det vill jag lova. Har lite nyheter som jag skall dela med mig av osv. Ni ska se min statestik! den blir bara högre och högre för varje dag som går. Hur roligt som helst. Men ja som sagt vi hörs imorgon, puss på er! och sov så gott ♥

Söndag

hej bloggen! Nu sitter jag här igen och kasper åkte just hem ;/ aaw, jag saknar honom redan♥ Han kom hit vid 3 tiden och vi solade på vår ballkong i några timmar sen gick vi in och åt middag tillsammans med min bror och pappa. Super gott! Sen gick vi ut och spelade lite fotboll hehe. Ni ska bara veta hur bra jag är på 7 manna mål! ;) Nååja, sen efter ett tag gick vi in och kollade på film och bara myste. Så underbart så!

Men nu ska jag iaf skriva klart mitt NO arbete, vi hörs senare! PUSS


jag älskar dig mamma

Jag vet att jag inte säger det så ofta
men du ska veta att
du är verkligen världens finaste mamma
/ din victoria ♥


Victoria goes pluggis

hehe nää riktigt sååå illa är det nog inte! Nu har jag börjat med mitt SO arbete om JAPAN! valde att skriva om det landet eftersom jag inte kan så mycket om de och tjejerna där har fett balla kläder och sminkningar ;) inte för att min SO lärare vill läsa om sånt men hehe. Jag hade iaf tänkt jobba med detta i en timme till och sen en timme på NO arbetet sen får de ta mig fan räcka för idag. Ska fixa håret, naglarna och sminka mig. Sånna där roliga grejer. Men jag ska fortsätta skriva, ville bara att ni skulle veta att jag lever :) puss sålänge!



haha lite foki varning här.. men tänk att sminka sig sådär varje morgon innan skolan?

Detta händer idag

Skriva klart NO inlämningen som skall in idag. Sen ska jag plugga lite SO , har inlämning till på tisdag och SO prov på torsdag. Och det sista är att göra klart mitt muntliga papper som jag ska använda på den muntliga inpslningen på ondag.

s-t-ä-d-a rummet och byrån
Fixa mig och träffa kasper älskling. Vi ska äta middag här hemma med min bror och pappa.


vad ska ni göra idag? :)


Söndag

God morgon bloggen min och alla söta bloggläsare! Hoppas ni har sovit gott, för det har inte jag kan jag säga. FÖr det första sov jag inte i samma säng som kasper och för det andra så har jag varit mörkrädd hehe. menmne.

Idag är det ju söndag och jag ska bara ta det lungt och sen hitta på nånting! troligtvis vara med kasper. Men nu ska jag iaf äta frukost. Puss på er

Kul med en fråga!


Sara;
Hej jag har en fråga, vilken skostorlek har du?
Svar; Hej sara! va roligt med en fråga. Och jag har storlek 36-37 , så jag har ganska små fötter hehe

Lördag

Hejsan bloggen! Sitter här med kasper och vi ska snart se på film så jag slänger in ett snabbt inlägg. Idag så har jag faktiskt varit med kasper hela dagen, han sov här och så. Vi vaknade vid 12 tiden typ? så vi lagade lunch direkt och sen åkte han hem en snabbis och kom senare tillbaka hit. Jag och Kasper har faktiskt varit iväg till affären och handlat sen lagat middag till oss själv, plus pappa. Och såklart så blev det super gott! ;) Vi har kollat på sverige-bosnien matchen , som sverige såklart vann haha.

Det är väll det vi har gjort idag, det kommer tyvärr inte bli fler inlägg idag. Men imorgon dåni! Vi hörs då, puss på er♥


I ♥ U

Inte mer inlägg ikväll

Nej jag ska inte blogga mer idag, är så himla trött och jag ska spendera kvällen med älsklingen som kommer hit snart. Vi ska bara ta det lugnt och ha lite fredagsmys! aaw. Så vi hörs imorgon alla söta bloggläsare! Ställ gärna fler frågor som jag kan svara på imorgon när det är dags för en ny ''dagens fråga''

Ha en bra fredag , Puss på er!

here we go!


Anonym;
Vad ska du sattsa på för kläder i sommar? :) kanske visa bilder?

Svar; Kul med en fråga! Jag ska satsa på shorts och gulliga linnen tror jag. Sen snygga pumps och gladiators-skor! Och super snygga smycken, so hot!

Såhär!

Recept!







Du behöver:
150 g smält smör
3 3 dl socker
1 1 dl kakao
2 2 tsk vaniljsocker
2 2 st ägg
2 2 dl mjöl


Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader.
2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Avsluta med mjölet.
3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten.
4. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).
5. Servera kladdkakan med grädde eller glass. ( vi körde med florsocker på )!

Hehe visste ni att jag inte hade någon aning om hur man bakade kladdkaka innan? ;)


Soarén!

Ja ni kommer väll ihåg att Soarén var igår?! Var i skolan från 8 på morgonen till halv 10 på kvällen och repade. Hade första uppträdandet för de blivande 7:orna och det gick super bra. Sen de ''stora'' föreställnigarna vid 6 och 8. Den vid 8 gick helt klart bäst, det va verkligen super kul eftersom det var fullproppat med folk! Kasper och hans familj kom & kollade på mig. aaw so cute! Det var verkligen jätte kul med så mycket stöd från publiken , och jävlar vilka applåder!
Pappa tog typ bara bilder på mig hehe.. Så ni ska få se några! :)



Någon av er bloggläsare som var där och kollade? I såfall kommentera!

wow snacka om fullt schema!

Hejsan bloggen min! Förlåt för min dåliga uppdattering men jag har verkligen inte hunnit blogga. Har haft massa annat för mig. Just nu så sitter jag iaf framför datorn och lyssnar på lite musik. Idag har jag varit i skolan, den här fredagen var sådär. Kasper sov här tills idag och vi hde sov morgon till 10 i 10, fett nice! Sen drog jag till skolan och vi hade först engelska, sen lunch , fast jag och emina pluggade lite för efter det hade jag svenska och sen spanska prov.. gick väll sådär. Hoppas på ett G! Sen efter det hade vi yttligare ett prov i matte. Som jag också tror att jag fick G på. Sattsar lite lågt nu eftersom det varit så himla mycket annat nu. men nu är det skönt att ha fått det avklarat. Sen när jag kom hem träffade jag Linnéa! Hon kom hem till mig och vi snackade lite och bakade kladdkaka! muuums. Laddar upp bilder sen. Laddar upp receptet vi använde oss av sen också. Men hon kilade just hem ;/ tack för en jätte rolig dag gumman!


Onsdag

Hej mina kära bloggläsare! Äntligen onsdag, betyder att det bara är två dagar kvar till helg! i love it. Idag har jag varit i skolan igen, kändes super bra! Började dagen med teknik och sen matte, kemi, lunch , svenska, SO och till sist spanska. Helt okej dag faktiskt. Brukar inte tycka om onsdgar men den här dagen var ganska bra ändå! :)

Slutade halv 4 och då kilade jag hem ett tag för att plugga lite.  sen vidare till fotbolls planen och kolla på kasper när han spela lite. Som sällskap hade jag med mig Viktoria. Sen efter ett tag drog vi hem och jag har just duschat och fixat mig. Ska sätta mig lite med matten innan kasper kommer hit. Så nu ska jag kila, puss på er sålänge! ♥

Nu ska jag stänga av

Så vi hörs imorgon alla bloggläsare! Kul att jag har börjar skriva som vanligt igen va? Aja, det ska jag iaf fortsätta med! Imorogn är det ju onsdag och jag ska till skolan, mår faktiskt riktigt bra nu så det blir inga problem! Sen efter det ska jag vara en snabbis med farre, sen vidare hem och pluggaa. Får se om jag kommer vara med kasper imorgon kväll. Nåja, ska fixa några saker innan jag somnar.. fixa naglarna, plugga lite till, ta sprutan och sen sova! Vi hörs imorgon alla kära bloggläsare! PUSS


Nu greejj i bloggen!

Varje dag så kommer jag välja ut en fråga som ni bloggläsare ställer och kallar det för dagens fråga. Och det börjar imorgon, så då kommer det bli en ny kategori! :) Men då måste ni ju såklart ställa frågor


GE MIG


Update!

Hej igen bloggen! Nu har jag skrivit 5 sidor på mitt NO arbete om energi så nu får det *** räcka haha. Ska bara jobba lite matte och kolla på spanskan sen ska jag bara ta det lugnt. Hade tänkt läsa lite ur boken som jag har ppratat lite om. haha börjar låta som värsta nörden! ;) Nej men så är det såklart inte. Jag har faktiskt kollat runt på massa olika klädsidor idag, som Nelly.com, gina osv. Laddar upp en bild på vad jag ska leta efter nu när jag snart ska på storshopping runda med mamma, förhoppningsvis.. ;)


kanske de kanske

Hörreni! Jag funderar på att ha en såkallad ''bloppis!''
Vad tycker ni om de? :)

Dags för några timmar plugg

Hej alla söta bloggläsare! Nu mår jag mycket bättre än vad jag gjorde innan. Kasper kom hit vid 3 tiden och vi pratade lite och tog det lilla lugna. Fast han stannade inte så länge eftersom han skulle hem och äta sen plugga. Som jag ska börja med nu jag med.. Usssh! Att lärarna alltid lyckas lägga alla inlämningar och prov nu samtidigt i slutet? Det suger verkligen.

Jag har;
NO inlämning senast den 29 maj
Spanska prov på fredag + spanska läxa
Matte prov på fredag

Asså jag kommer dö haha..
Men det är lika bra att jag sätter igång redan nu så kan jag sluta vid 9 tiden om jag har tur. Vi hörs då! puss

Hemma från skolan idag

Hejsan alla bloggläsare, Ja idag är jag faktiskt sjuk.. har ont i huvudet och nu mår jag illa. Jag tror det är migrän ;/ får ta en alvedon och ta det lugnt idag.

Igår kom kasper älskling hit igen och vi tog det lugnt, jag hade ont i huvudet redan igår så han tog hand om mig haha so cute! Sen åkte han hem och jag somnade ganska direkt efter. Och sen när jag vaknade idag och började fixa mig fick jag så himla ont i huvudet igen så jag fick ringa till min mamma och min mentor. Så jag fick stanna hemma idag. Ganska tråkigt faktiskt.. men jag måste ju må super bra tills på torsdag då jag ska vara med i soarén.. men det kommer jag lyckas bli!

Ska inte sitta vid datorn mer nu, kanske slänger in ett inlägg senare, för nu ska jag ta en kopp te och kolla på film. Vi hörs sen , puss!


omg..


Dags att lägga ner bloggen?

Hejsan bloggen, nu var det verkligen dålig uppdattering av mig här.. men jag tycker faktiskt att det är väldigt tråkigt att blogga. Ni kommenterar aldrig och jag har ingenting att skriva om. menmen jag ska försöka bli bättre på det , men bara om ni kommenterar lite mer :)

Idag är det ju måndag och det var dags för skolan igen. Ush haha, jag hatar verkligen måndagar. Börjar tidigt och slutar sent. Började med matte sen idrott, SO , lunch , bild , NO och till sist Engelska. Låter det kul? nej inte så värst haha. Kom hem för en halvtimme sen och jag har just ätit lite och ska snart bada tror jag. Ikväll ska jag vara med kasper älskling, underbart! ♥

I helgen som har varit har haft det hur mysigt som helst med älsklingen, vi har varit hela helgen. Han har sovit här varje natt och den ända gången vi var ifrån varandra var när jag var på konfirmation i lördags. Det var ganska långtråkigt i kyrkan men det var kul att se alla man kände som konfirmerade sig! Sen åkte vi vidare till några vänner till familjen och åt mat. Trevligt trevligt. Sen gick jag hem till kasper och vi solade och spelade lite fotboll hehe. oj vilket långt inlägg det blev, nåja! vi hörs snart. puss

gammal bild

@ my boyfriends house

hejsan bloggen! Nu sitter jag hemma hos kasper älskling och han städar sitt rum. aww, får hjälpa honom lite då&då hhehe. Vi har just ätit jätte god middag med hans familj! Vi ska snart åka till affären tror jag och sen åka hem till nån av oss igen. Vi hörs sen, puss!

Mina 5 bästa smink/hår tips!

• För att jag ska få en jämn färg på hyn när jag använder mig av puder använder jag först en ljusare nyans av puder som täcker och jämnar ut. Sen tar jag på foundation på kindbenen och till sist ett lager puder som är nyansen mörkare

• När jag ska böja mina ögonfransar använder jag mig av mascara, ögonfrans-böjare och hårfön. Börjar med att lägga ett lager mascara på ögonfransarna. Sen fönar jag ögonfrans-g så den blir varm och sen böjer jag ögonfransarna! Det är verkligen ett jätte bra knep att värma den innan man böjer, och det funkar verkligne super bra!



• För att få mjukare läppar använder jag mig faktiskt av Idomin! Jag brukar ta på ett lager precis innan jag sa sova så får det verka över natten!

• När jag var liten hade jag alltid flätat hår när jag skulle sova. Oftast inbakad som mamma fick hjälpa mig med. Och det har jag läst på någon hemsida att det är bra för håret om man vill få det långt. Så varje kväll ber jag mamma fläta mitt hår!

• Och sista tipset är att aldrig sola med smink på sig.. Min kompis gjorde det och hon fick bränn märken för att sminket brände fast. Så tänk på det! :)

Äntligen fredag!

hejhej bloggen! Nu sitter jag här nyduschad med blött hår och en liten solbränna över hela kroppen. Det gillar vi! Idag har jag varit i skolan igen och fan va trött jag har varit hela dagen.. allmänt sur för den delen. Aja, vi började med att lyssna på en munk från den hinduistiska relegionen och sen hade vi elevensval, engelska, lunch , svenska , spanska och till sist matte. Slutade vid 2 tiden och det första jag gjorde var att lägga mig på balkongen och sola! Underbart. Jag håller på att läsa en super bra bok som min bästavän ronja har tipsat mig om. Laddar upp en bild och gör ett inlägg om den senare.

Ikväll ska jag vara med kasper älskling! Jag ska bort till honom lite senare och äta middag med han och hans familj. Kommer nog vara där tills imorgon också. Mysmys. Men nu ska jag fixa håret! laddar upp smink inlägget om några minuter. Puss på er sålänge!


Nu ska jag minsan sova

Så vi hörs imorgon! Då blir det smink tipsen, har tatt lite bilder som jag ska fixa med och sen ha med i inlägget! Sov så gott alla mina kära bloggläsare, dröm sött!


Det va länge sen!



• Jag är väldigt tävlings inriktad.. yes så är det! vare sig det är fotboll eller kortspel så är jag så himla tävlingsinriktad och med det innebär det ju att man är en väldigt dålig förlorare.. haha

• Jag äär väldigt dålig på att hålla rent på mitt rum

• Jag lyckas alltid göra allt i sista minuten. Speciellt vid stora inlämnings arbeten och sådär. Så det blir att jag sitter uppe halva natten dagen innan det skall lämnas in!

• Jag älskade att leka med Barbie när jag var liten.

• Jag blev hjärtoppererad när jag bara var några dagar gammal uppe i Lund. Så jag har ett 20 cm ärr efter det. Sen har jag massa andra ärr efter andra pooerationer också

• 4 är mitt lyckotal eftersom den siffran har följt mig genom hela livet. Som bara mitt personnummer 94-04-04

• För er som inte visste så bor jag faktiskt på gotland och har gjort det hela mitt liv på ett och samma ställe, alltså jag har aldrig flyttat!

• När jag var liten dansade jag balette heeh

• Jag älskar bröllopp och jag har redan börjar planera mitt egna, vad jag vill ha för blommor i min brudbukett och klänning. love iiit

• Jag har jäätte svårt att spela instument. haha man kan ju tro att bara för att jag sjunger så ska jag kunna spela till. men icke , jag är väldigt seg på att lära mig olika acord (a)



ny smak!



Idag testade jag den nya Marabou POLKA. Och ush nej jag gillade den verkligen inte.. Mår fortfarande illa faktiskt haha. Men smaken är som baken! Ni som har smakat, vad tyckte ni om den? :)

torsdag

Hejsan bloggen! asså fyfan va jag är dålig på att uppdattera.. tycker väll att det börjar bli tråkigt eller nått ;O nåja.

Sen jag skrev sist har jag varit i skolan som vanligt, det börjar verkligen dra ihop sig till sommarlov nu alltså! Och vädret har varit helt underbart verkligen. Solade en timme idag efter skolan. love it. Idag i skolan hände det inget speciellt, hade min musik redovisning och jag fick mvg! är verkligen jätte nöjd så jag kommer få behålla mitt mvg i musik. Sen åkte jag och emina till affären och handlade choklad. visste ni att det var min sista godisbit för en tid framöver? yyeah that's right! jag ska börja bli lite nyttig av mig och det börjar imorgon! Sen åkte jag hem och solade som sagt. Sen hoppade jag in i duschen och åt mat. Kasper älsklling kom hit ikväll igen och vi tg det mest lugnt. Har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv som jag varit idag. blö. Men han har just åkt hem och jag ska snart sova. Laddar upp några till inlägg så ni får något att läsa mina älskade bloggläsare! Ni blir ju trotts allt fler och fler! :)


bild från i sommras

torsdag

Hejsan bloggen! asså fyfan va jag är dålig på att uppdattera.. tycker väll att det börjar bli tråkigt eller nått ;O nåja.

Sen jag skrev sist har jag varit i skolan som vanligt, det börjar verkligen dra ihop sig till sommarlov nu alltså! Och vädret har varit helt underbart verkligen. Solade en timme idag efter skolan. love it. Idag i skolan hände det inget speciellt, hade min musik redovisning och jag fick mvg! är verkligen jätte nöjd så jag kommer få behålla mitt mvg i musik. Sen åkte jag och emina till affären och handlade choklad. visste ni att det var min sista godisbit för en tid framöver? yyeah that's right! jag ska börja bli lite nyttig av mig och det börjar imorgon! Sen åkte jag hem och solade som sagt. Sen hoppade jag in i duschen och åt mat. Kasper älsklling kom hit ikväll igen och vi tg det mest lugnt. Har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv som jag varit idag. blö. Men han har just åkt hem och jag ska snart sova. Laddar upp några till inlägg så ni får något att läsa mina älskade bloggläsare! Ni blir ju trotts allt fler och fler! :)


bild från förra sommaren

Onsdag

Nu är jag tillbaka föralltid haha! förlåt för min dåliga uppdattering, men jag har inte suttit nånting vid datorn förens nu. Har haft annat för mig liksååm haha. Men nu ska jag blogga som vanligt, det lovar jag.

Igår var det ju tisdag och det var dags för skolan igen efter 5 dagars ledighet. Det var väll helt okej slutade tidigt och sen åkte jag hem och tog det lugnt. Sen kom kasper älskling hit och vi lagade mat! vi gjorde lax med pommes. sjukt gott. Sen åkte vi ut till min brors fotblls match och kollade. Sen åkte vi hem igen och vi somnade direkt. Han åkte hem senare på kvällen och jag gick och la mig.

Idag har jag varit i skolan igen, dagen har gått sjukt segt.. blö. Men är iaf hemma nu och ska snart iväg till stan m mamma. Vi ska ta ut lite p-piller och sånt till mig , plus massa andra mediciner. Sen ska jag ta en snabb dusch och vara med älskligen ikväll igen. Tror att han ska sova här också :) laddar upp fler inlägg när jag kommer hem sen igen! puss på er


Mer inlägg imorgon

för nu ska lilla jag sova!
Kasper kom hit vid 8 tiden, hans mamma fyller år idag så jag och kasper ska köpa något till hene har jag bestämt! tror det blir någon fin blomma eller något. Grattis till kaspers mamma iaf :) Han var här till 11 och sen va han tvungen att kila hem. Ush , jag saknar honom redan ;/ som tur är ska jag vara med honom imorgon igen.

Imorgon kommer ni få massa roliga inlägg, bland annat SMINK tips! Det har efterfrågats ganska mycket så imorgon ska ni få mina topp 5 sminktips! Min statestik blir bara bättre och bättre så det är super kul att blogga faktiskt! Men nu ska jag sova mina kära bloggläsare, vi hörs imorgon! puss


Svar på en fråga!

Anonym;
Du är de älsta barnet i din familj va? Isf kanske du kan hålla med om att ens pappa är hård och ska alltid ha koll över en? Känner du igen dig? Jag tänke eftersom du och Kasper är tsm, hur reagerade din pappa i början och så? Berätta! Behöver lite tips och så. :) Tack för en bra blogg

Svar; va kul att ni har börjat fråga så många frågor! verkligen jätte kul.
Yes I am the oldest.. haha. Min pappa har alltid varit ganska överbeskyddande och sträng, fast på ett bra sätt tycker jag. Men när jag tog hem kasper så kändes det som att han gillade honom redan från början! Det känndes så skönt verkligen. Och idag vet pappa att kasper är en jätte bra kille och tar väl hand om mig :)
Jag tycker faktiskt att pappaor ska vara lite överbeskyddande, det är väldigt gulligt. För i väldigt många pappors ögon är man fortfarande deras lilla flicka.

Allt är verkligen perfekt

Hejsan bloggen! Just nu sitter jag nere i soffan och har precis solat lite på ballkongen. Det är ju jätte fint väder idag! love it.

Igår var jag faktiskt med kasper älskling! Han kom hit och vi kollade på ishockey haha, som vanligt. Det gick inte så bra för oss att vara ifrån vvarandra. Är så glad att han ville träffas. Vi åkte iväg en snabbis till affärne och handlade sen kom vi hem och då kollade vi på film. Det blev lite knas på kvällen sen.. men det fixade sig. Han sov här inatt och vi somnade vid 2 tiden och vaknade vid 10 tror jag. Så vi gick ner och lagade fulle medans vi kollade på tv. Så vi åt en jätte god frukost tillsammans, så himla mysigt! Sen gick vi med min bror ut på fotbollsplanen och spelade fotboll! Skönt att hålla igång lite, fett kul var det också! Men efter ett tag gick vi in och satte oss på ballkongen och solade. Fast min bror satte sig vid datorn haha. förvånande..
Jag och kasper satt väll där en timme och sen var han tvungen att åka och gymma så nu är jag själv m gustav hemma. Ska träffa kasper sen ikväll igen! ♥




Men nu ska jag duscha igen för mitt hår är verkligen kaos. puss på er sålänge!

Äntligen klar!

oh yyeeaass nu blev jag äntligen klar med mitt NO arbete! Bara ett kvar då haha, men ush det orkar jag inte idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och bada som jag egentligen skulle ha gjort förut och sen ska jag bara ta dte lugnt. Gud så härligt. Vi hörs om ett tag, ha det så bra så länge! PUSS


God morgon bloggen!

Eller jag har faktiskt varit uppe ett bra tag nu och satte mig precis vid datorn! Vädret idag suger verkligen haha. Vädret i sverige kan man verkligen inte lita på, eller  inte här iaf. Som igår då var det 22+ ute mitt på dagen sen några timmar senare blev det värsta spöregnet?

Hur som helst, idag ska jag inte göra så mycket hade jag tänkt,  laddar upp ''dagens planer'' lire längre ner.
men nu ska jag göra det och sen äta frulle, pusspåer

 Äta frukost sen duscha & bada
Sätta på mig slappkläder och fixa håret
skriva på mina två NO uppsattser








Svar på en fråga!

Amanda;
Fråga: vart får du din inspiration ifrån vad gäller kläder? och har ud tips på hur man blir mer alltså jag gilalr kläder mycket men vill veta bra saker alltså hur man matchar bra och vad som är modet m.m. hälp mig!

Svar; Kul med en fråga! Angående dedär m insperation så kollar jag väldigt mycket på olika sidor på internet vad det är för kläder som de säljer osv. sen läser jag ganska många tidningar där jag kollar var kändisarna har på sig. och jag går på stan ganska ofta så då blir det att jag kollar runt där. Men jag följer inte trenderna sådär jätte mycket utan jag köper och tar på mig det jag själv tycker är snyggt. Sen om det är helt ute eller inne bryr jag mig inte så mycket om.
Andra frågan oom jag uppfattade rätt.. matchning med olika klädersplagg? Det är jag väll ganska feg med haha. Jag kör ganska stilrent. Brukar oftast använda svart vita kläder och sen lite smycken till det. Men i sommar ska jag sattsa på kläder ganska mycket, ska våga köpa till mig saker som är lite mer ''vågade'' haha. Lite roliga mönster osv! Det är ju väldigt mycket färger i vår/sommar. Det gillar vi! Fett snyggt med en topp med massa olika färger och sen ett par ljusa jeans shorts till och super snygga pumps! + att man är jätte solbrun. ooh vad jag längtar till sommaren bara för det! Hoppas du fick svar på din fråga iaf! puss

Amanda;
tack! jag fick svar på min fråga men undrar jag vart du hitta mest smycken i vilka affärer och sen med kläderna vart du brukar hitta mest kläder och hur vet du om du ex hittar ett plagg osm du vill ha att du kan matcha det sen med dina andra kläder?

svar; Kul att du ställer så många frågor! :) Jag skulle rekomendera smyckesaffärer haha, t.ex. ur & penn, glitter. Sen finns det ganska mycket i alla möjliga klädersaffärer också såklart. Men mest har dom ju såklart där. När det gäller kläder så shoppar jag mest på HM, Gina ( när jag är i blekinge, sthlm osv, det finns ju inte här ) , sen shoppar jag kläder från MQ, vila, vera moda, bikbok och ibland Lindex. När jag hittar en tröja elelr blus som jag gillar brukar jag alltid tänka i huvudet var det skulle passa bra till. Först tänker jag om jag har det hemma , annars får jag köpa något som matchar till! puss


Nu ska jag stänga av

Ett litet snabbt inlägg innan jag stänger av för dagen. Min kväll har bestått av film , en stor kopp te, mobilen och till sist hockey. ganska tråkigt faktiskt haha, men jag ringde upp några vänner och snackade lite. Så nu har jag fixat mig för natten, mamma var så gullig som gjorde en inbakad fläta på mig! Super snyggt, det ska jag ha som frilla imorgon hade jag tänkt! Men nu ska jag stänga av och smsa m mina nära och kära innan jag somnar.
Sov nu så gott alla bloggläsare så hörs vi imorgon! Pusspiss & godnatt


Dagens fråga (?)

Vad tycker ni om ungdomar som skaffar barn i tidig ålder?
5 kommentarer & sen svarar jag själv vad jag tycker om det

Update!

Hej igen bloggen! Har planterat min rumpa i sängen med datorn i knät och bara chillar. Har kollat på dedär programet om unga mammor på MTV, kommer inte ihåg vad det heter nu, eller hur det stavas haha. Någon mer än jag som kollar på det? Dagens fråga kommer kopplas m de programet iaf! hur som helst, ikväll så ska jag inte göra något speciellt. Bara ta det lugnt och ta ett bad tror jag. Sen lite senare när dom har gått och lagt sig ska jag ner och fixa en stor kopp te och kolla på en film hade jag tänkt, måste fixa mina naglar också!

Nu ska jag fixa dagens fråga! Puss så länge

Hittade lite gammla bilder..


Såhär ska jag färga mitt hår igen, haha min mamma kommer verkligen döda mig ;O




Herregud va jag längtar efter sommaren & få bli super brun igen!




2 år sen.. ush!


Och såhär ser jag ut idag! Tycker ni att jag har förändras något genom åren? :)




Haaallåååå bloggen

Nu har jag äntligen tid med er ahaha. Jag har verkligen inte haft lust eller tid att blogga faktiskt. Igår drog jag & kasper in till stan och shoppade lite. Jag köpte lite saker till hans lillasyster också som fyllde år här om dagen. Hon fick en sminkväska med en parfym, nagellack och ett läppglans från mig! Hon blev jätte glad som tur va. Sen så köpte jag en mascara och ett läppstift till mig själv.

Sen vid halv 6 tiden åkte vi och handlade mat vid ica maxi. Vi lagade mat till hela hans familj igårkväll! Haha det blev faktiskt väldigt lyckat, vi bjöd på kycklig , pommes och den där grekiska såsen.. tzatsiki eller vad det nu heter :) muums. sen kollade vi på hockey som vanligt haha, och den här gången vann faktiskt sverige som tur var. Vi somnade ganska tidigt och vi vaknade ganska tidigt också. Vi åkte hem till mig och solade på ballkongen. Jäklar va varmt det har varit idag! 20+ typ ;O fett härligt! Sen lagade vi mat åter igen haha. Men han åkte hem för ett tag sen och jag kommer nog inte träffa honom på ett tag framöver.. Vi har varit varje dag i över 3 veckor så jag vill inte ens veta hur långa dom här dagarna kommer va utan honom.. nååja!

Just nu kollar jag på film med min bror haha, världens konsstigaste ;S love it. Men nu ska jag forsätta kolla, puss!

Dagens fråga (?)

Det va länge sen vi hade dagens fråga! Är det nånting ni vill att jag ska börja ha mer här i bloggen? Isåfall kommentera!

Dagens fråga är; Vilken marabou smak är din favorit smak? :)
hittade ingen bättre bild än denna, det finns ju typ 6 smaker till nu!



Dagens planer

Fixa mig- platta håret, sminka mig och byta om!
Stan m Kasper- köpa presenter till hans lillasyster, byta ett linne på Åhléns
Hem- troligtvishem till  kasper älskling ikväll!


God dagens

Hej alla bloggläsare! Sitter just nu inne på mitt rum och är helt själv hemma.. lite läskigt faktiskt ;O Kasper åkte för ett litet tag sen, han skulle iväg och gymma m martin. Och alla andra i huset är iväg på annat håll. Igår kom kasper hit och vi kollade på ishockey m familjen igen haha. Det gick ju åt helvette för tre kronor mot tjeckien.. blö. Innan så hade vi åkt till affären och handlat lite. så vi åt lite gott till en film senare på kvällen. haha filmen vi såg va så sjukt läskig och äcklig ska ni veta. PLUS att kasper somnade efter halva så jag fick se halva filmen själv. thtih fick sova m tänd lampa (a)

Vi vaknade vid 9 tiden och vi gjorde jätte god frukost! eller jag gjorde haha. Det blev toast m juice, juummy. sen chillade vi bara framför datorn och myste. I love it!
Men nu ska jag fixa mig lite! puss
                
                              Rosorna jag fick av älsklingen på vår 1-års dag!


Till min bästavän



Hur lång text jag än skulle skriva, hur länge jag än skulle förklara..
skulle jag aldrig kunna förklara hur mycket du verkligen betyder för mig. Du är min andra halva som jag inte kan leva utan. Vi träffas inte så ofta, och jag saknar dig verkligen. Men när vi väl träffas glömmer jag alla problem och har det så himla kul m dig. Du får mig alltid att vilka le , även om jag mår skit så får du mig glad. Du har stöttat mig genom så mycket & jag hoppas att du vet att jag alltid finns här för dig. Jag vill bara att du ska veta att vad som än händer kommer jag alltid älska dig Ronja Westborg ♥
/ Din victoria föralltid


Torsdag

Hejsan bloggen! Nu ligger jag nere i soffan och degar.. vaknade för en halvtimme sen och har tagit en alvedon & ska fixa en stor kopp te. Tror att jag börjar bli lite nere av allergin, ush.

Igår så sov jag i 5 timmar och så kom kasper hem till mig medans jag sov hehe. När jag vakanade så såg vi på film och vi somnade ganska tidigt haha. Han var tvungen att sova hemma inatt, fast han kom hem vid 4 haha. Hans lillasyster fyller 10 år idag! GRATTIS ♥
Sen när han åkte hem somnade jag om. Idag är det torsdag och vi är lediga, fett nice! Vi är lediga imorogn också, plus på måndag! I LOVE IT


Idag ska jag städa lite, fixa naglarna och lite sådär. Sen ikväll får jag se vad som händer, hoppas på att jag ska träffa kasper. Men nu ska jag iaf kolla på film och fixa mitt te! Vi hörs snart, pusspuss!

:(

Hej bloggen! Sitter hemma just nu och kollar på tv m en stor kopp te. Mums. Idag har det varit fullt ös.. är helt slut ;O började dagen med No sen hade vi håla i en timme och sen biologi/kemi.. fyfan va arg jag blev på den lektionen, vi skulle lämna in ett arbete idag om läppstift. Och det gick inte att öppna från tjelvar där jag skickade arbetet. asså fan haha. Men jag har ju en sån snäll lärare så jag får kämna in det på tisdag nästa vecka! Sen hade vi lunch, svenska och SO. Och på SO'n hade vi vår redovisning! Ska försöka få bilder som togs på oss när vi redovisade för vi hade muslimska kläder på oss! Jag hade en burka liknande klädsel. Den va hel svart och det ända som jag fick visa va mina ögon. Fatta varmt haha. Men ändå ganska fint tycker jag! Vår redovisaning blev väldigt lyckad tyckte jag! Vi bjöd på lite te och mat som muslimer brukar äta. Aja, kändes sjukt bra! Sen hade vi spanska och fyfan va jag mådde dåligt. Min lärare såg att jag mådde dåligt så jag fick gå hem lite innan vi skulle sluta. Ni kanske inte visste det men jag är allergisk mot pollen, någon av er bloggläsare som är det?
Ush det suger iaf! Så nu sitter jag här och ska snart sova lite. Updatterar snart, PUSS!




Jag just nu, hehe


Nu ska jag sova

Kasper åkte precis hem.. han kom hit och vi kollade på ishockey m min familj och sen tog vi det bara lugnt. Somnade till lite i slutet haha. Så jag ska ta och lägga mig nu, vi hörs imorgon!PUSS

Hittade en gammal kommentar!

Cilla;
hej victoria! :)
det skulle varit kul om du svarade på detta:
först, kan du inte göra videoinlägg oftare? du kan ju göra det med någon skön kompis om du inte vill göra det själv, bara ett tips. Sen så vill jag veta hur det är med håret, är du nöjd nu? det hoppas jag för det var super fint! :) och du, en grej till.. personligt men jag kollade på din kompis blogg, farre. Är hon galen eller är hur är hon? haha! inget illa menat, men hon verkar stört skön! puss och kram, älskar din blogg!

Svar; Hej Cilla! Om jag kan göra videoinlägg oftare.. jo visst kan jag göra det! Ska ragga med mig någon av mina vänner som får stå och lida brevid mig hhaha. Dedär m mitt hår.. jag har haft det såhär i en månad nu tror jag , och jag har inte vant mig vid det ett dugg än ;O ska nog göra nånting åt det så snabbt som möjligt! Men tack för att du tycker att de är fint! :)
Och såå undrar du hur Farre är? haha hur ska man beskriva den jäveln? haha nej men jag och farre har känt varandra sen första året på dagis. Och hon är verkligen en av mina närmsta vänner som jag litar till 110 % på. Hon och jag har ganska lika humor eller vad man ska säga haha. Bara här om dagen så knasade vi till det riktigt ordentligt när vi skulle baka.. haha det slutade med att vi hade choklad krig! + vatten krig inomhus. Haha fett nice! älskar mitt lilla buusfrö.
Tack för kommentaren! och tack för den fina kommenteren att du älskar min blogg kära du! ♥



Jag och Farre älskling när vi va tiny!

Flickan från ovan

Den handlar om en flicka som luras av en man in i en underjordisk låda som han byggt själv när hon är påväg hem från skolan, och hon märker ganska snabbt att det är nånting fel och försöker fly. När hon har dött kommer hon upp till ett ställe som är mellan Himlen och Jorden där hon är fast. Hennes familj får reda på att hon har blivit mördad när polisen hittat hennes mössa och massa blod. De börjar leta efter mördaren och hon hjälper sina familj medlemar från det stället där hon är. Mer tänker jag inte säga!

Personligen tyckte jag den va väldigt häftigt gjord, väldigt coola effekter och världen hon är i är hur fin som helst. den ändrar skepnad och sådär hela tiden. Fett fint! Men herregud va jag grät.. verkligen hur sorlig som helst. Handlningen va bra och slutet va jätte fint.. Massa tårar men , nåja. Ni som vill se en gråt film, se denna!                                                
                                             

Nu är mitt internet fixat

Och jag kommer blogga som vanligt! Herregud dom här senaste dagarna har det hänt hut mycket som helst! Ska göra ett jätte långt inlägg om allt som har hänt.

I helgen var jag med kasper som jag skrev i tidigare inlägg. Vi va från fredag, till lördag och till söndag. På fredagen tog vi det mest lugnt och gjorde inte något speciellt. Han sov över här och på lördagen bokade vi bioplatser och kollade på bio på kvällen. Så vi åkte dit och köpte popcorn och läsk, vi kollade på Flickan från ovnan som jag skrev innan också! Den va så otroligt bra, han skriva lite mer utförligt vad jag tyckte om den sen. Sen åkte vi direkt till pizzarian och beställde mat. Sen kilade vi vidare till affärne och handlade lite saker. Jag fick röda rosor av Kasper älskling. aaw, so cute! <3 sen hämtade vi maten och åkte hem & åt. Hur romantiskt som helst. Sen berättar jag inte mer höhö. På söndagen så vaknade vi ganska sent och bara slappade. Han åkte hem ett litet tag mitt på dagen och sen kom han hem till mig på kvällen igen. Världens finaste helg med älskligen min! Jag älskar dig kasper ♥


Igår var det dags för skola igen och dagen rullade väll på helt okej och jag slutade vid halv 4. Träffade kasper igår och vi spelade kort och tog det lugnt. Jag är alltid så himla trött på måndagar ;O

Idag har jag varit i skolan igen, började med so sen mentorstid, matte, lunch, NO , slöjd. Sen träffades jag och min so grupp och övade på vår redosvning vi ska redovisa imorgon! Hoppas verkligen att det kommer bli bra. Jag tror de iaf. Sen åkte jag hem vid 3 tiden och har inte gjort så mycket sen dess. Kollat lite på tv och sådär.

Ska hämta lite vatten med is och sen skriva lite till! puss på er sålänge!


imorgon, dååni!

God kväll bloggen! Ni måste förlåta mig för min verkligen urdåliga uppdattering den här helgen. Men jag har ju varit med kasper och firat vår 1 års dag. Ni ska bara veta hur mysigt och kul vi har haft de. Så imorgon ska jag skriva ett riktigt långt inlägg om vad vi har hittat på! Och massa annat såklart!

Kollade på statestiken nyss, OMG nästan rekord! ;O Hur kul som helst! puss och sov gott ♥, så hörs vi imorgon


1 år med dig älskling! ♥



Jag älskar dig Kasper

Svar på en fråga!

Anonym;
skulle inte du va med i idol? svara gärna i bloggen!
svar; & det gör jag gärna! Kul med en fråga. Jo dedär m Idol, jag skulle ju söka i år, men sen tyckte jag att det skulle bli för mkt m skolan eftersom OM jag skulle gå vidare skulle jag missa massa nu sista året i högstadiet. Och det skulle inte vara värt det om jag skulle få sämre betyg pga det. så nästa år då jäävlar! :)

rekomenderar verkligen


Lördag!

Hejsan bloggen! ooh gud jag vet inte ens vart jag ska börja.. min lördag har än så länge varit som i en saga! Började med att jag och kasper vaknade runt 10 tiden och åt fukost. sen har vi bara tagit det lugnt och fixat oss och sen senare på kvällen åkte vi & kollade på flickan från ovan! Jätte fin film , fast gash va jag grät haha. Sen har vi varit iväg och handlat lite mat och ätit så nu ska vi bara mysa och ta det lugnt. Det är ju min & kaspers 1 års dag imorogn, men vi valde att fira den idag eftersom det är lördag. Så nu ska jag fixa två inlägg till innan jag ska kila för dagen! puss på er <3



Nu funkar mitt internet igen!

hejsan bloggen! Gash förlåt för min kassa uppdatering , men jag har faktiskt en anledning och det är att mitt jävla internet inte har fungerat som det ska.. Jag har inte kunnat logga in på blogg.se ;O men nu är jag här iaf och ni vet att jag lever!

Igår så gick jag i skolan, sen träffade jag Jehnny och vi åkte in till stan för en liten shopping runda! Fick med mig ett gulligt linne från Åhléns , som jag troligtvis ska byta nästa gång jag är på stan igen eftersom det var alldeles för stort för lilla mig. haha som ni vet så provar jag aldrig i affären.. smart! Sen fick jag med mig lite annat smått& gott! vi åkte hem vid 6 tiden och åt lite godis som vi hade köpt. Sen vid halv 7 åkte hon hem och kasper kom hit lite senare på kvällen. Han stannade här till kl 11. MYYYYS. Tack för en underbar dag!

Idag så har jag återigen varit i skolan, älskar fredagens schema. Först sovmorgon, sen engelska, lunch , svenska, spanska och till sist matte. Lovley. Kom hem vid 2 tiden och då kom farrebarre hem till mig, vi bakade och hade choklad krig. oooh yeeaaah hahahaha. Fett nice! Sen kilade även hon hem och jag hoppade snabbt in i duschen, badade snabbt och fixade mig och sedan kom kasper älskling hit! Vi har precis varit vid affären och handlat massa nyttigheter, ;) och nu ska vi se på film! imorgon blir ddet 3 inlägg, jag lovar på bloggen min att det kommer bli så! PUSS PÅ ER


mer inlägg imorgon

för nu kom jag precis hem ifrån kasper och ska sova.. är så himla trött! Så vi hörs imorgon då jag lovar er minst 5 inlägg! Puss på det.

Nemen HEJ

God kväll alla bloggläsare! Nu sitter jag hemma hos min älskade pojkvän. Kom just hit faktiskt. Idag så har jag varit i skolan. vi hade NO nationella prov på morgonen. Det gick faktiskt väldigt bra! Det var ett ganska lätt prov som tur va. Men jag ska nog inte hoppas på för mycket ;) Sen rullade dagen på som vanligt och vi slutade vid halv 4! Trögt som tusen. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen, städade verkligen hela mitt rum, tog förfan 2 timmar :O men snyggt blev det iaf. haha det kommer se likadant ut imorogn men ;) sen fick jag skölja ur håret igen eftersom jag hade så mkt balsam kvar i håret.. mamma har köpt något nytt som inte sköljs ur, perfekt. Sen fixade jag mig och kilade hit! Ska vara här hela kvällen , så det blir kanske lite snålt om inlägg idag. PUSS
En bild på mig & äälsklingen för jätte länge sen haha



p.s. alla frågor ni ställer i kommentarfältet finns några inlägg ner där jag har svarat!

Svar på frågor!

Anonym;
hur många läsare har du per dag? :)
svar; Hmm alltså det är lite olika. vissa dagar kan jag ha runt 50 bara och sen nästa dag kan jag ha upp mot 100 st! :)

Anonym;
var den söt/sur/stark?
svar; du menar såklart den nya marabou smaken, och ja hur ska jag säga hha. Asså jag tyckte det va en jätte konstig blandning helt ärligt. den va typ.. söt, men ändå lite stark? helt knas!

anonym;
vilken är din riktiga hårfärg?
svar; mörk blond typ..

Anonym;
vad heter ditt puder? eller brunkräm eller vad det nu är du har i fejjan,fint är det iaf! :)
svar; jag använder faktiskt 2 puder och en brunkräm eller vad man ska kalla det. först ett lager med ljust puder som ''täcker'' och gör det jämt. sen använder jag mig av foundation på kindbenen och till sist HM pudret som jag brukar köpa, ( finns bild längre ner ) som jag tar lver allt så jag blir lite mörkare! :)

ny smak!



förlåt för bilden ahaha, men det var den ända jag kunde hitta på google. Igår köpte pappa en av de nyaste marabou smakerna till mig. Den med passionsfrukt och chili! Den smakade ganska speciellt haha, tror inte att jag kommer köpa den igen men den va värd att smaka!

Hemma från soarén

Hejsan bloggen! Nu är jag hemma från skolan där jag övade med soaré gänget. Blev väldigt lyckat faktiskt! haha det började redan vid 9 så jag fick lämna kvar kasper här hemma så han fick sova själv, aaw ;/ ska träffa honom snart igen så det är nog ingen fara m honom ♥

Men innan dess så ska jag skriva lite på mina skolarbeten och sen träna lite & ta en snabb dusch. Skriver snart igen , puss på er


Nu ska jag ut och springa..

.. hehe eller iaf gå! ;) ska byta om och sen kila ut i det härliga vädret! Har börjat på mitt svenska arbete som skall in på fredag. Fick välja att skriva om vad jag ville och jag valde såklart att skriva om en sång artist! Det fick bli Céline Dion den här gången. Sen så får jag börja på NO arbetet när jag kommer in eller imorgon. haha orkar fan inte med ett stort teknikarbete ;O kommer bara sattsa på ett G arbete.. love it! Men nu ska jag byta om, laddar upp motionsoutfiten sen! PUSS

Saker som skall göras ikväll!

Plugga Kemi / svenska!
Ta på mig ytterkläderna & kila ut på långpromenad och sen träna lite när jag kommer in
 Bada och fixa mig sen träffa kasper älskling!



Vad ska ni göra idag kära bloggläsare?


Smink tips!

FYLLIGA FRANSAR


Ett sminktips om man vill ha tjockare & fylligare fransar så när man ändå tar på sig löspudret så kan man dutta ett lager på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar man vill ha!♥


@ school

Heejsan bloggen! Nu just nu sitter jag i datasalen i skolan med Emina & Ida brevid mig. Ooh love it. Har bara engelska lektionen kvar sen slutar jag. Har sån jävla huvudvärk så jag får kämpa på och sen när jag kommer hem ska jag knarka alvedon!Sen ska jag ta ett bad, fixa mig lite och träffa kasper älskling. Vi är ju lediga imorgon! wooho. fast jag ska en snabbis till skolan och träna med soaré gänget på förmiddagen. Sen blir det plugg och förhoppningsvis vara med kasper imorgon också! Men nu ska jag kriva lite på mitt läppstift arbete. Vi hörs sen när jag kommer hem. Puss på er!


God natt alla bloggläsare!

Nu har kasper åkt hem & vi hann plugga ganska mycket , sen planterade vi våra rumpor framför tv'n ett tag. Men nu ska jag sova, måndag imorgon och jag ska ha muntliga nationellt prov i matte ;O aja det får gå hur det vill, önska mig lycka till! Vi hörs imorgon, och då lovar jag er roligare inlägg!

pussss

lite update sådäär

Hej bloggen! Nu sitter jag inne på mitt rum och typ svettas ihjäl ;O fyfan va varmt det är! Och det har det varit hela dagen, det gillar vi.

Denna söndag har jag spenderat med kasper älskling, vi åkte hem hit och solade på balkongen, hur mysigt som helst. Sen gjorde vi mat, seriöst, jag har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv.. är fortfarande proppmätt! Ändå så åt vi för 4 timmar sen typ. nåja, han kommer snart hit igen eftersom han var tvungen att kila hem och äta middag, fattar inte hur han orkar efter den måltiden ;)!

Så sen hhan åkte hem har jag duschat och plattar håret just nu faktiskt. har bara överhåret kvar sen ska jag sminka mig lite bara. har bestämt mig för att dra ner drastiskt med sminket nu i fortsättningen! Skriver när jag är klar, puss på er!


& grattis till min bästavän som frirar 20 månader med sin pojkvän idag!

Hemma hos älsklingen!

Heejsan bloggen & alla bloggläsare. Förlåt för min dåliga uppdattering men jag har helt enkelt inte orkat blogga, plus att jag har haft annat för mig! I fredags så var det ju valborg, wohoo! Kasper kom hem till mig och vi myste framför tv'n och åt massa gott. Sen lite senare kom Ronja och hennes pojkvän robin och gjorde oss sällskap. Det gillar vi. Sen kilade dom hem och vi gick upp och la oss.

Igår så vaknade vi ganska sent och vid 3 tiden skjutsade kasper hem mig till sofia som fyllde år på fredagen! Grattis i efterskått gumman. Det var jag och några till som var bjudna och vi fikade och hade det hur trevligt som helst. Sen lite senare kom kasper och hämtade mig och vi åkte en snabbis hem till honom & sen vidare till ica maxi och där handlade vi lite snacks! Sen vidare hem till mig och hämta saker, vi åt lite mat hemma hos mig med. haha fick cocacola över all mat ;O hehe. Sen åkte vi hem till kasper älskling och jag har sovit här inatt.

Idaaag så skulle jag egentligen hem till Sofia igen, men eftersom jag firade henne igår så ska jag passa på att plugga lite. Kasper och jag ska snart hem till mig och fixa lunch & han ska hälpa mig lite. Så söt som han är. ahha ni ska se honom nu ;) han ligegr och sover, aaw, ser ut som en liten ängel. Men nu ska jag fiza lite grejjjs, skriver senare! PUSS

RSS 2.0