söndag

God kväll, nu har jag varit med kasper älskling hela kvällen! bättre kan det ju inte bli?<3 han gick för en timme sen så jag har just borstat tänderna och allt dedär & ska snart sova.. jag kom på varför jag HATAR söndagar.. för det äända man gör är att gå runt och tänka på att det är skola imorgon ;O? hhaha aja, men jag ska ifal stänga av datorn nu och se på tv innan jag somnar! vi hööörs imorgon, PUSS!


i love it!

Hej bloggen! Just nu är jag inne på mitt rum och fixar mig lite, ska snart vara med kasper så!

Idag har jag varit med bästavän Ronja! Hon kom hit och vi satt inne på mitt rum och pratade om allt mellan himel & jord. Så himla härligt att kunna prata med någon om precis allt! i love you baby<3 vi spelade in ett sånginlägg också, för ni visste väll att Ronja kan sjunga hon också? :) aja, men jag lyssnade på de och man hör iiingenting verkligen ;S? vi får spela in ett nytt nästa gång vi är helt enkelt! Sen åkte hon hem för ett tag sen och jag har väll inte gjort så mycket sen dess.. städat lite typ ahah.

Men nu ska jag sätta fart! Skriver snarrt, puss!


Ja vad ska man säga, vi är som vi är ahah! love u baby

Klar med ännu en header!

Har fixat en header till milla som ni kanske fattat haha men ah. Jag tyckte den blev väldigt bra! Hon visste själv hur hon ville ha den så de va inte så svårt.. Vad tycker ni? :)

Hiss eller diss?



Lite udda bilder men ifal! Ska keeepss på tjejer hissas eller dissas?!
Jag tycker personligen att det kan va sjukt snyggt!

God morgon bloggen!



Har ni sovit gott? Det har ifal jag! Vaknade för en timme sen och jag har redan hunnit fixa mig lite! Älskar att vakna tidigt.. för om man vaknar sent får jag typ ångerst att dagen snart är slut haha. Aja! Idag så ska jag pluggaaa lite, städa hehe & kanske se på fotboll m bästis om hon kan svara nångång och sen ikväll ska jag vara med kasper! <3
It sounds awesoommeee! Men nu ska jag se på film, skriver sen! pusss


nu är jag hemma!

Hej bloggen min & alla bloggläsare! Hoppas att ni har haft en bra lördag! hehe vääldigt dåligt med inlägg måste jag erkänna menmen. här kommer ett ifal!

Jag fixade mig och sådär tills emina kom och hämtade upp mig, vi fick skjuts ut till lovisas hus där hela klassen va samlade. vi åt först lite mat, det blev pizza hehe, jag och Kia delade på en så det blev lagom mkt. aja, sen kollade på på film! jätte kul , sen vid 12 åkte vi hem. tack för en lyckad kväll! <3 bilderna laddar jag upp imorgon för nu ska jag sova! jag lovar er massa inlägg senare idag! puss och sov gott babes

fredag-lördag

hejhej bloggen! förlåt för dåligt med inlägg idag men jag har inte haft tid att blogga! Aja, igår kväll så åkte jag & pappa in till stan för att byta den där hår prudukten som skulle vara värmeskyddande.. men aldrig;S det såg ut som att det brann i håret när man platta håret när man haft i det. det rök som fan haha, aja, men jag fick byta som tur va! Sen åkte vi hem och åt middag hela familjen. Så vid 8 tiden kom kasper älskling! <3 Mami och pappi åkte och kolla på när gustav spela fotboll så det va bara jag och älsklingen hemma! love it. vi kollade ifal på tv och pratade som vi alltid gör. vi gick ut lite också hah, skit kallt men ändån ;) Sen gick vi & la oss vid 12 tiden för vi båda va så trötta..

Vi vaknade runt halv 10 nångång, helt sjukt att den mannen kan vakna så tidigt ;O han brukar liksom sova till halv 3? haha aja, älskar att vakna upp brevid honom! Han gick hem för några timmar sen och sen dess har jag inte gjort nånting! Ska nog bada och fixa mig från topp till tå nu, för ikväll ska hela min klass hem till Lovisa och äta middag tillsammans och kolla på film! det är ju sista terminen tillsammans så det blir kul att göra något tillsammans!


Skriver sen! PUSS



förrsten..

Är ni team..

Eller team..


<3

MÅSTE KÖPAS!


Jag va såklart där på världspremiären av new moon, hallå? haha ;)

I LOVE IT!


Kollade på Paow's blogg nyss och hittade den här hemsidan för twilight fans hehe, hittade två plagg som jag MÅSTE köpa ;O i love twilight!

ÄNTLIGEN HELG!

hej bloggen min & alla söta bloggläsare! Vad gör ni?
Jag själv sitter i min säng och övar på ' I don't belive you' som jag ska spela in nu nån dag i helgen tror jag! äälskar verkligen låten gash. Aja, idag har jag varit i skolan. Vi fick skjuts dit och hem hehe , super härligt! Vi sökte gymnasie saken idag.. ush va hemskt! Jag tog; sam musik som förstahansval och sen barn&ffritid som andra och sen handel som sistahansval. Känns ändån ganska bra faktiskt. så innan den 15 feb måste jag skickat iväg de.. känns lite läskigt ändån hehe, menmen!

Ikväll så blir ska jag träffa kasper älskling! love it<3 Men nu ska jag inte sitta här mer, ska noppa ögonbrynen och lite sådär! skriver sen!


PUSSS

mys-kväll med pojkvännen!

god kväll bloggen min! nu har kasper gått hem ;/ han kom hit runt halv 8 tiden och vi pratade massor om vad som har hänt under dom här två dagarna vi inte hunnit ses. Han har ju varit sjuk osv. det kändes som att vi inte hade träffats på flera veckor ;O så det va helt underbart att få va m honom igen. jag älskar dig babby! jag följe honom en bit hem också, hah vi lekte massa i snön så jag är hur kall som helst nu. sängen kallar! vi hörs imorgon, PUSS!


Inför nästa sånginlägg!


den här låten blir det i nästa sånginlägg! om ni vill såklart? ;)

fler bilder!


tillhör bara kasper älskling thi!


Fattar ni hur mycket snö det är här eller? ;o

JAG, REBECCA & REGINA<3

torsdag! Lyckad dag

Hejhej bloggen! Hur är det med er idag? Med mig är det nästan lite för bra haha!
Idag så har dagen faktiskt varit riktigt lyckad måste jag få säga, det började med att jag vaknade ganska sent för vi hade sovmorgon, i love it! Sen kom emina och hennes syster & hämtade upp mig. Säger bara att vilken tur vi hade som fick skjuts ;O snön va ju typ en meter hööög?! helt sjukt.. aja, vi åkte till ishallen och åkte lite skridskor.. hehe jag åkte inte så mycket för de är så himla kallt där ute.. aja! Det va ganska kul ändån för vi åkte tillsammans m klass 91, me like. Men sen vid 10 åkte vi tillbaka till skolan ifal. Vi fikade lite i caffis, jag och emina alltså tillsammans med några klasskompisar. Sen hade vi musik innan lunch och efter lunch hade vi svenska. vår vikarie på svenskan va döööö härlig! haha, värsta braten, han sa ordet; TYP minst 2 gånger i en ända mening. love it. SEN FICK VI SLUTA! fattar ni? vi skulle igentligen gå till halv 4 men vi fick gå innan halv 2? perfecto. alla våra lärare va sjuka och insnöade typ hehe..

Skriver snart! PUSS

Hade faktiskt med mig kameran idag!
Rebecca & Regina i ishallen, love u<3

HAHHA , snygg outfit or what?

fler bilder kommer sen, för blogg.se mår nog inte så bra idag ;S


en sak till..

ni suger på att kommentera! så om ni inte börjar göra det så blir det en bloggpaus! :)

träna, plugga, tv, sova!

Det är vad som kommer hända nu ikväll. Ska träna lite sen plugga lite till på so grejen & kolla på tv tills jag somnar. sounds nice!

Imorgon är det skola igen, vi ska åka skridskor vid 9 tiden, ush fyfaan. Jag hatar att åka skridskor verkligen.. det är så fruktansvärt kallt och när man ramlar  ( vilket inte händer så ofta men ändån ) , då gör det så sjuuukt ont! Speciellt när man ramlar på rumpan, ahah jag får tejpa fast en kudde där bak när jag åker imorgon.. nåja jag ska väll överleva.. Eminas syster är så snäll som skjutsar dit oss och tillbaka till skolan! För nu är det den där snöstormen som det har pratats så mycket om.. i hate it. men efter de så ska vi tillbaka till skolan och ha lektioner som vanligt, slutar halv 4 igen, fyfan. Sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra.. skulle igentligen vara m jehnny men hon kunde inte ;/ så vi får se vad jag hittar på! Nu ska jag ifal stänga av bebisen , skriver imorgon! sov gott & pusspuss!


aldrig mer nötter..


Kolla bilden.. det är min mun ;O! Min överläpp är ju helt fucking svullen! börja misstänka att jag inte tål nötter hehe.. åt typ 10 st sen en kvart senare svullnade min överläpp upp som fan haha! men mamma gav mig nån salva så det ska väll lägga sig snart.. men gash det ser ju helt sjukt ut.. eller ganska snygggt? ;)

här är det!


Hela låten kom inte me? ;O menmen, skriv vad ni tycker!

FYFAN



Någon mer än jag som tycker att det suger att Cimon åkte ut?! ;O

onsdag.. 2 dagar kvar till helg!

hejhej bloggen! Sitter just nu inne på mitt rum och lyssnar på musik, har just klätt på mig lite slappkläder och sådär, tog en lång härlig dusch för ett tag sen. i love it! Idag i skolan gjorde vi väll inget speciellt.. det rullade på som vanligt typ! Min älskade pojkvän va sjuk.. ;/ har inte sett honom på hela dagen, ush..<3 i miss him!

Kvällens planer är framför allt att plugga tyvärr.. eller ifal ett tag! Sen träna i en timme och sådär. behöver verkligen det känner jag ahaha. Nååja, jag ska fixa håret nu! skriver sen såklart, pusspussss


jag är trött..

så jag ska stäng av datorn och kolla på ph! skriver imorgon såklart. PUSS & SOV GOTT!


pluggggg..

Hejhej bloggen! Vad gör ni? Jag själv tar just nu en liten paus från pluggandet.. love it. Jobbar lite matte och SO just nu ikväll. Ska bli klar med matten och plugga på SO'n, för prov på lag & rätt nästa vecka så det är härligt att vara lite i förväg så man kan ta det lugnt sen! Aja, det känns som att det är ganska mycket plugg nu, alla nationella prov och shiit. fyfan vad jag hatar det rent ut sagt ;S! Men jag har en ganska bra inställning och det är; gör bara ditt bästa, för bättre kan du inte göra! bra va? haha.

Nej nu ska jag inte skriva om massa plugg här i bloggen, ush! ikväll blir det nog en slapppar kväll, ska bada snart och ta på ansiktsmask, min hud har blivit väärsta torr nu på vintern, stort minus. Men ah nu ska jag plugga det sista. skriver snart! pusspuss



Ännu en header gjord!



Hittade massa gamla bilder..


Jag vet, helt cp. men detta va ifal i början av 8an tror jag?

skit dålig bild men, detta va i grekland när jag va typ 6 år

sommaren 2008..

HAHA fjortis-tiden.. gash.

sommaren 2008

HEHEHEHEHE, våren 2009..

Sommaren 2009

Så här ser jag ut nu förtiden..


Förändrats lite? ;)




CHACHAAA BLOGGEN

hehe driv men ah, hej! nu har jag varit hemma i 2 timmar ungefäär, slutade tidigt idag! love it. i skolan hände väll inte så mycket.. hade bara 5 lektioner faktiskt! so , mentorstid, matte, biologi och sen syslöjd! me like, men gash va tråkigt det är med syslöjd nu alltså. vi håller på med klänningar & vi gör allt de där m mönstererna nu, SJUKT TRÅKIGT ;O aja, längtar tills jag blir klar bara. Menmen, sen kilade jag och emina hem. Så nu har jag slappat lite framför tv'n och inte gjort så mycket annat!

skriver senare! PUSS

blev klar med jehnnys header i förrgår, vad tycker ni? :)


i love my life!

nu har kasper älskling åkt hem.. buhu i miss him already! ush, men vi ses ju imorgon igen!
Jag ska ifal sova snart, ska upp ganska tidigt imorogn för jag börjar redan vid 8 fyfan.. aja, eller innan jag stänger av så måste jag bara säga en sak!


Min mamma jobbade kväll på hennes jobb och påvägen följde en liten katt med henne ändra fram till dörren :/ verkligen as sööt.. så vi la ut filtar till den och sådär, för man vill ju inte ta in den eftersom den tillhör någon så den inte blir tam eller vad man ska säga hehe. Men ah, bara så ni vet! hehe, nu ska jag stänga av. jag skriver imorgon, PUSSPUSS!


Angående sånginlägget!

Jag håller på att fixa de, hade låten helt klar för man måste ändra typ format och blablablaa , men så kom inte hela låten med så jag fixar det imorogn!:)

rätta svaren! :)

kommer ni ihåg frågorna som jag ställde er..? här har ni ifal dom rätta svaren!

Vilket gillar jag mest av rosa och blått?
SVAR; ROSA!  
Vilket gillar jag mest av Hello kitty och Nasse?
SVAR; HELLO KITTY
Hur länge har jag & kasper varit tillsammans?
SVAR; SNART 9 MÅNDADER
När fyller jag år? 
SVAR; 4/4
har jag några syskon?
SVAR; EN LILLEBROR..
Vilken linje funderar jag just nu på att gå?
SVAR; SAM MUSIK
Vart ifrån kommer min mamma/ vart har jag mina släktingar på mammas sida?
SVAR; BLEKINGE
Gillar jag mest att dansa eller sjunga?
SVAR; SJUNGA!
hur många hål i öronen har jag?
SVAR; 3 SNART 4
Och sista frågan! vilken film är min favorit film?
SVAR; TWILIGHT!


svaren får ni när 5 st har gissat ;)

jag hatar måndagar


Hello bloggen! min måndag har varit.. allt mellan himmeeel & jord kan man säga. Vaknade 10 min försten.. lyckat! Asså det låter löjligt men 10 min på MORGONEN är fan sjukt lång tid.. så det blev lite stressigt, men jag hann fixa mig ändån. Så då kom emina och hämtade mig så kilade vi iväg till skolan. Föst hade vi matte labb som vi har varje måndag, helt okej faktiskt! sen hade vi idrott, i love it. Vi skulle igentligen ha kickboxning.. men det blev inte så. menmen, sen hade vi bild, lunch, biologi och sist engelska. Hatar månadagar för vi slutar så himla sent.. halv 4 liksom. det är ju mörkt när man ska hem ;O Aja, när vi skulle hem träffade vi på simon och andre, och dom la snö i nacken på oss. och jag lovar, jag har ALDRIG frysit så mycket i heeela  mitt liv ;O ush. aja, men nu är jag hemma och har ätit lite.

Idag skulle jag egentligen vara med Fanny, men hon skulle plugga så det blev inte så, istället så ska jag vara med kasper lite senare ikväll! me like. jag ska ifal fixa lite nu, skriver sen! PUSSPUSSSSS


vi hörs imorgon

för nu ska jag sova, ska ju upp kl 6 imorgon.. gash. Men vi hörs imorgon ifal, pusspuss babes! sov gott <3

update!

god kväll bloggen min och alla bloggläsare! nu sitter jag uppe på mitt rum, ny badad hehe, ny fixaat hår, ny fixade nagalar , ny städat rum och allt dedär jag skulle göra! Hann till och med fixa en liten sak hehe, jag är så himla kreativ eller vad det heter hhehe! Har inte hunnit kolla på tv nånting ;O har suttit framför datorn istället och försökt hitta några bra kareoke sånger på youtube.. hittade några bra faktiskt! Jag funderar nämnligen på att spela in ett nytt sånginlägg nu i veckan, men bara om ni vill? ;)
Men nu ska jag kolla lite på tv, skriver senare! PUSSS

Har alltid den här asken på mitt nattduksbord eller vad det heter?
har mina nagellack där inne och lite andra små saker, tyckte den va så trååkig så jag klistrade på en rosett och ett diamant V på haha. Med limmet som man får till lösnaglarna hehe.. so me.


Resultatet på nagel fixningen! Hehe är inte direkt jätte bra på det men jaja.
Det blev bättre än innan ifal!

Saker som ska göras ikväll!





Imorgon är det skola igen.. ni kan ju gissa vad jag tycker om det haha. Men ah, jag har lite saker jag ska göra..ska typ va hemma själv hela kvällen så jag har hela stället för mig själv, wohoo! Jag ska ifal bada, fixa håret, fixa naglarna,ha ansiktsmask, S-T-Ä-Ä-Ä-Ä-Ä-D-A! och sen mysa framför tv'n och bara ta det lugnt. i love it! Vad ska ni göra ikväll?


ME LIKE


Till er som jag gör headers till..





Ni måste skicka om bilderna ni vill ha till er header, kan verkligen inte hitta dom ;O så skriv till mig på msn när jag är inne! PUSS

I LOVE IT!


SNABBA CASH- VÄRD ATT SE!!
Jag tycker egentligen inte om sånna här ''ganster'' filmer eller vad man ska kalla det. Men den här va riktigt bra! Det va jätte bra handling , skådespelanrna va jätte bra och sådär. det ända negativa jag kan komma på är att det va lite mycket fram&tillbaka, alltså det va mycket att hålla koll på. Och om man missade 1 min av filmen missar man SJUK mycket haha. Men den får 4 stjärnor av 5 av mig! ;) sen va den ganska högljudd när dom sköt så man fick hålla om sin pojkvän ganska hårt haha ;)

Världens bästa helg! <3

Hej bloggen! Herregud va jag är glad! Min helg har varit hur mysig och perfekt som helst!

pappa skjutsade in mig och kasper till bio'n vid halv 9 tiden. GASH va folk haah, ganska många man kände, blandannat ronja & hennes pojkvän robin. Aja, vi såg på filmen, kommer skiva lite om den i nästa inlägg. Sen pratade vi lite m ronja och robin tills pappa kom och hämta upp mig och kasper. Så vi åkte hem hit som somnade ganska fort, jag va helt stenfryysen verkligen. 12 minus va det när vi stog ute och vänta på daddiii.. BLÖ! Jag hatar vintern.

Menmen, vi vaknade runt 11 tiden och jag gjorde frukost till oss hehe, det blev mackor med vam oboy + varsin apelsin haha. brist på fantasi? menmen, vi slappade mest och sen gick han hem för en timme sen. Jag följde honom en bit och vi lekte i snön haha , jag ramlade typ.. 5 gånger? ISKALLT.. ush haha, men gash va kul det vart! <3 Så min helg har varit underbar! Jag skriver sen pusspuss!


right now, I have never been happier, i love u kasper

nu drar vi iväg!

Hej igen bloggen, nu är kasper älskling här och jag har just fixat  mig. hehe, ,vi ska ju på bio. Vi ska se på Snabba cash! Hoppas att den är bra haha, men ah, vi hörs senare! PUSSSSSS


måste skynda mig lite..

Hej bloggen! Nu har jag duschat, haft på mig ansiktsmask och klätt på mig slapp kläder. ska ofc fixa mig nu, kasper kommer när som ;O OMG. aja , skriver när jag är klar! PUSSPUSS

jag älskar min pojkvän!

Hej bloggen! Lite snålt med inlägg nu dom senaste 24 timmarna hehe, men jag har inte haft tid med att blogga.

Igårkväll runt 7-8 tiden kom kasper hit. vi satt nere vid tv'n med min familj ett tag sen gick vi upp på mitt rum och kollade på film och pratade lite sådär. vi somnade ganska tidigt för vi båda va så trötta haha. Aja, vi vaknade runt 11 tiden så jag lagade mat till oss haha, det blev makaroner och köttbullar.. vad annars liksom? haha. han tyckte ifal att det va gott som tur va! Sen gick han hem ett litet tag nu, vi ska ses vid 7 tiden igen för vi ska se på bio! Kommer bli hur mysigt som helst, men nu ska jag duuscha! Har bara lite mer än 1 timme på mig ;O hur fan ska jag hinna haha.. aja, jag skriver sen! PUSSSS

Jag älskar dig baby!

ändrade planer..

Haha bion va fullbokad ofc.. men aja, kasper och jag får se den imorgonkväll helt enkelt! Så det blir en hemmakväll med älsklingen istället. Lika härligt ddet! <3

inkööp!


värmeskydd; 305 kr
Ansiktsmask;29:50 kr
mascara: 130 kr
smink'svamp' haha: 29:30
och brun-utan-sol!: 69 kr tror jag?

Inte några stora köp men ah, jag hittade absolut ingenting.. blö.


hemm från stan!

Hej bloggen! Nu sitter jag hemma i sängen med typ 1000 filtar runt mig, jag fryser så himla mycket ;S Ush. Aja, kom ifal hem från stan för ett litet tag sen. Jag gick mest runt själv haha för Fanny gick iväg till frissan. Fast jag träffade på Regina, Ida och jehnny så jag gick runt lite med dom! <3 sen kom Fanny tillbaka och vi köpte lite saker. laddar upp bild sen! Och vi tog bussen hem.. fyfan va vi båda hatar att åka buss hhaha! Aja, tack för en underbar dag bruden.

Nu måste jag verkligen äta nånting! Har inte ätit sen imorse höhö. ikväll blir det bio med pojkvännen min och sen sova antingen hos honom eller mig. i love my life..! <3 skriver sen, ppuuusss!

ÄNTLIGEN FREDAG!

God morgon bloggen! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag! Börjar om typ 1 timme och 10 minuter, love it! Så jag har västa lång tid på mig att fixa mig.

Idag ska jag ju först till skolan och sen in till stan, min mamma är så söt så hon skjutsar in mig, för jag hatar att åka buss ;S Ska få med mig massa saker hem har jag redan bestämt mig för. LOVE IT! Sen runt halv 5 kanske måste jag hem tror jag och fixa mig. sen träffa kasper älskling. Vill att dom här timmarna i skolan ska gå så fort som möjligt.. är så himmlaa trött på skolan just nu alltså! Helt sjukt. Men aja, nu ska jag fixa mig! skriver när jag är hemma från staden, pusspuss!

jag diggar bilden

NEJ NU STÄNGER JAG AV!

Alla mina inlägg blir helt cp idag, ush! jag bloggar imorgn igen, pusshej!

NEJ NU STÄNGER JAG AV!

Alla mina inlägg blir helt cp idag, ush! jag bloggar imorgn igen, pusshej!

morgondagens planer!

Imorgon är det äääntligen fredag! FYFAN VA HÄRLIGT! förlåt, men gash..den här veckan har varit hur tråkig som helst när det gäller skolan. hur låååååångtråkigt som helst ;S Aja. Imorgon händer ganska mycket faktiskt.
Ska först vara i skolan till 2, sen kila ner till staden och träffa fanny, vi 2 kommer gå runt på stan och shoppaa! love it.


Vi lär gå runt där ett tag och sen ska jag hem och fixa mig, för imorgon kväll ska jag se på bio med min älskade pojkvän! hur mysigt som helst. vi ska se på snabba cash tror jag. för folk säger ju att den är bra så ah.. Sen åker vi hem till antingen han eller mig och sover. Känner på mig att det kommer bli en perfekt dag hehe. Vad ska ni göra imorgon?

blir aldrig nöjd?!

Hej igen bloggen! Ni som läst lite innan idag har säkert märkt att jag har tatt bort inlägg och fram&tillbaka, men jag tyckte dom blev så dåliga haha!

Gör en liten kortsammanfatting om vad jag har gjort ikväll hittils!hmm.. Jag har inte gjort ett skit! haha, nej men jag har ätit lite, va hemma själv så jag fick minsan ta fram mina matlagnings kunskaper och fixa ihop nånting, som blev mackaroner och köttbullar hehe.. men sen gjorde jag mattetalen som pappa gjort till mig. ni kan ju gissa varför..? Men jag fick ifal bara 5 fel på pappa va jätte stolt! love it. Ska till och med få en belöning av daddiii! me like.

Just nu sitter jag uppe på mitt rum och har just städat lite. känns som att det ända jag gör ;S men det är ganska skönt att ha ett städat rum tycker jag! Men nu ska jag fixa naglarna, sist jag fixade dom blev det helt åt helvette ahah. vi hörs snart! PUSSPUSS


gammal bild

torsdag

Hejhej bloggen! Just nu sitter jag framför datorn nere i vardagsrummet och kollar på tv. Idag har jag inte hunnit göra så mycket, har varit i skolan från 8 till halv 4.. ush jag hatar torsdagar! Aja, nu ikväll ska jag inte göra så mycket, ska bara plugga lite och sen ringa ett samtal haha!

Men nu ska jag kolla klart på programet! skriver sen, pusspuss!

Nu har min babe åkt hem..

And i miss him ofc! ah som sagt kasper har åkt hem nu , vi gjorde inte så speciellt mycket. Haha jag gjorde min kända kola idag och då skulle pappa, gustav och kasper smaka.. gash. Pappa fick typ panik för att det va så mycket socker i haha! Och gustav åt, fast att han sa att det va äckligt? man ba; ööh? Och sen kasper.. haha han va så gullig som ljög och sa att det va gott! <3 Aja, vi pratade lite vi fyra , men sen gick vi upp på mitt rum och snacka. Vi började kolla lite på p.s. i love you. fast han va tvungen att dra hem så vi såg inte hela.
Jag äälskar verkligen den filmen, sitter typ & lipar så de blir stora pölar i rummet höhö.

men ah, nu ska jag minsan stänga av och kolla lite på tv innan jag somnar! skriver imorgon såklart. pusspuss och sov gott mina bloggläsare!

LALLALALLAAA

Tog en liten break från fixandet & pluggandet.. Har hunnit duscha, eller det gjorde jag innan men hehe'' fixa naglarna, noppat ögonbrynen, sminkat mig, fönat/plattat håret och nu ska jag bara klä på mig, sitter i min hello kitty pyjamas hehe.. Ska snart slita mig här ifrån och fixa mig det sista för sen ska jag träffa kasper älskling! Har ingen aning vad vi ska hitta på , typ bestämma vilken dag vi ska se på; snabba cash! Någon av er bloggläsare som har sett den? Aja om ni har de så skriv i kommentar fältet om den är värd att se eller ej. hehe!

Aja , nu ska jag sätta fart. jag skriver snart igen! pusspuss

Jag ääälskar dig kasper!

Dååligt med inlägg..

hejhej bloggen & förlåt får min kassa uppdattering, men jag har inte haft tid att blogga.. men nu är jag tillbaka som vanligt!
Igår va jag ju med jehnny! Vi fixade oss och tog massa bilder haha, jag skulle ju fixa hennes header, så jag sminkade henne lite extra snyggt och fixade hennes hår. sen lekte jag fotograf haha! As kul, aja , är snart klar med hennes header så då laddar jag upp den här så får ni säga vad ni tycker! Sen efter några timmar var hon tungen att kila iväg på träning ;/ blö.

Men då fixade jag mig lite och mötte kasper älskling! Vi gick hem hit eften en kort promenad i snön, mysmys! VI pluggade lite , haha gud va kul det va! ett iq-befriat par som pratar om molekyler och allt de där, super kul. Fast vi gav upp efter ett tag och kollade på film ett litet tag tills han var tvungen att gå hem. Så jag somnade nångång vid 12 tiden!

IDAG så har jag varit i skolan, jag hatar verkligen onsdagar.. ush! Men dagen rullade på ganska fort och klassen åkte ner till tingsrätten och lyssnade på en sån där sak. Ganska intressant faktiskt! hehe not. Men aja, jag och Emina hade sällskap hem så jag va väll hemma vid halv 4 tiden, OMG jag va helt genomfrysen. Jag hatar verkligen vintern.. det finns absolut inget bra med det tycker jag! , menmen. Jag har ifal just duschat och ska börja plugga och fixa mig lite nu! Skriver sen. pusspuss


Mina & babes ögon , thihi!

haha vi är som vi är helt enkelt!
Vågar inte ladda upp fler bilder haha! ;)

Sitter här med Jeeehnnyy!

Heejsan bloggen! Nu sitter jag här på mitt rum och vi fryser häcken av oss hehe. Idag så har jag varit i skolan , Tisdagar går alltid så snabbt för vi har så några lektioner hehe. Sista lektionen va syslöjd, och vi ska göra balklänningar nu! Jag ska göra en rosa kort klänning, i typ siden liknande tyg. Hoppas att det kommer bli bra hehe. Sen väntade jag på Jehnny så åkte vi hem hit. Vi har druckit massa varm oboy , ätit appelssin och mackor! Och nu sitter vi här och snackar , love it!

vi ska ha en liten styling time här haha, sen ska jag ta lite kort på henne och fixa hennes header! hehe kommer bli skit kul! Men nu ska vi sätta igång, skriver senare! pusss <3


Jag är allt duktig jag!

Hejhej bloggen! Gash , nu ligger jag äntligen i sängen och har just kollat på ph! finns det något bättre program? i don't think so! Hade missat lite gamla avsnitt pga kasper hehe, han hatar verkligen ph.. så när jag varit m honom har jag inte fått se på de när det gått på tv. Så ja jag fick kolla på datorn istället!

Ikväll så har jag iallafall hunnit med väldigt mycket! jag har; pluggat matte i 1 hel timme med pappa, kan typ 'omvandling's saken nu! ehhe, sen har jag städat mitt rum, det är så rent det kan bli nu, love it.  Och sen det sista så fixade jag lite med engelska gloserna! så nu är jag ganska trött faktiskt.. är alltid det på måndagar. ush, så jag ska sova nu! puss puss och sov gott!


jag har mina snygga stunder..

regina älskling

 
Allt kommer att bli bra älskling<3
& jag finns alltid här för dig, som du alltid funnits för mig.
i love u baby


Hejhej bloggen!

Tänkte först skriva att läkarbesöket gick bra! det va inget speciellt, bara en koll liksom, så det va inget allvarligt! Sen efter det åkte jag ifal tillbaka till skolan och vi slutade vid halv 4 och då kilade jag och louise hem hit. Vi gjorde varm choklad och åt lite knäckemackor och myste! Det är ju hur kallt som helst ute.. i don't lite it. Men jag & den lilla sockerpärlaan pratade om allt man kan tänka sig haha. Hon har just gått hem ifal, så jag ska plugga lite matte och engelska nu + stor städa mitt rum! Har inget annat för mig hehe. Sen senare ska jag bada och kolla på film, låter underbart! Skriver sen , pusspuss!

Gammal bild men jag har samma kläder haha!
Vit tröja; Bikbok 199 kr
Halsduk; åhlens 199 kr tror jag?
byxor; teamsportia 499 kr!



Sov morgon!

Hej bloggen! Vaknade för en halvtimme sen , häärligt att få sova ganska länge på en måndag också ;O inte så ofta det händer! Aja, igår gick jag hem till kasper älskling, dra mig baklänges vad jag har saknat honom..
Vi tog det mest lugnt , låg och prata och brottades lite haha ;) det gör vi alltid men ändån, I LOVE IT! Vi hjälpte även kaspers lillasyster dedär m mynten hehe & jag fick väärsta fina kortet som hon hade gjort själv som tack, hur gulligt är inte det liksom? <33 Sen fick jag en silverhäst också! Superduper glad!

Men vid 10 redan va jag tvungen att kila hem hehe, det va de pappa skrek om haha ;) jag hade visst varit uppkäftig mot honom när jag sa att jag inte hörde va han sa...? man ba; WWWHHHAAAT?! Aja, ni vet hur pappor kan vara hehe. Men ah kasper följde mig äända hem, så himla gulligt. JAG ÄLSKAR DIG GUBBEN! Sen sa vi hejdå och jag hoppade i säng och somna.

Dagens planer är först doktorn , sen iväg till skolan, slutar runt halv 4 tror jag och då ska jag vänta på Lollo så ska vi hem till nån av oss och baka! Men nu ska jag börja fixa mig, skriver när jag är hemma! pusspuss

                                        


Nu drar jag hem till min pojkvän!

Lär inte uppdattera mer ikväll, så vi hörs imorgon! pusspuss

innebandyyy

Hej bloggen! Just nu sitter jag framför datorn och håller på & fixar mig, ska jju till kasper älskling om en stund! love it. Jag åkte ju och kollade på innebandy m Farre y Fanny, as kul! visby IBK vann ju ofc hehe, fast jag hann inte se hela matchen för jag va tvungen att gå hem och duscha. OMG va kalla mina ben va haha, jag måste verkligen lära mig att klä på mig varmare kläder! Aja, jag duschade och nu sitter jag här.

jag fick vääääärldens utskällning av far min, HAHA JÄÄVLAR! bara så ni vet haha. Men nu ska jag fixa mig det sista! jag skriver sen, puss!

^
Jag har äntligen bestämt mig! det blir den rosa ;)


härligt


Färdig fixad!

Hej bloggen! nu har jag precis fixat färdigt mig , ska på innebandy m Fanny & farre lite senare! Visby ibk ska ju spela, love it! Så innan dess så ska jag fixa lite inför imorgon och naglarna, hann aldrig göra det igår, blö. Kasper skrev nyss att han är bättre nu och vi ska träffas ikväll! OMG vad glad jag är nu! hehe (a) ska få en present av hans syster och som tack ska hon på en skiva av mig där jag sjunger hehe.. sen ska jag betala för några mynt som hon vill ha på habbo eller vad det heter!

Men nu ska jag fixa naglarna! puss



dagens outfit;
Kofta eller vad man ska kalla det; Gina 199 kr
Vitt linne ; HM 79 kr
Svarta byxor; Gina 299 kr

Kasper älskling



I will be all that you want and get my self together
Cause you keep me from falling apart
All my life I’ll be with you forever
To get you through the day and make every thing okey
I  U


Ska jag göra det?!

Ni vet GAYBLOGGEN? Han har typ en tävling där man ska skicka in sina talllaanger, och jag funderar på om jag ska skicka in när jag sjunger? Inte för att jag tror att han kommer välja just mig, för det är hur många som helst som skickar in men ändån! det vore ju kul att försöka! Fast problemet är att jag inte har någon e-mail ;O jag har bara hotmail liksom.. hur ska jag göra, någon som vet hur man skapar ett konto eller nått hehe (a)


Ni vet dddedääär?

09:55

Goood morgon alla bloggläsare! Jag har redan vaknat.. har tillochmed hunnit äta frukost med mamma och sådär. Jag tycker det är ganska härligt att vakna tidigt, för då missar man inte så mycket av dagen liksom! Aja, nu ska jag chatta med kasper lillasyster och fixa mig! skriver sen babesss.
                                            
   Milla tyckte ju att jag skulle passa bra i kort hår.. hmm? vad tycker ni?


God natt!

Nu har jag kollat på film med min bror och ätit middag med familjen, är fortfarande mätt haha! Så jag har lite ont i magen , så jag ska lägga mig i sängen och läsa visare i twilight boken! Kom ju av lite med läsningen när jag kom hem från blekinge.. som är för snart en månad sen men aja!

Jag skriver imorgon , sov gott alla bloggläsare! Fick näästan nytt besöksrekord ;) me like! sov gott!

NÅGON MER ÄN JAG SOM ÄÄÄLSKAR TWILIGHT?!

update!

hej igen bloggen! Än så länge idag så har jag inte gjort det minsta lilla.. Har chattat med kaspers lillasyster haha, världens gulligaste tjej! Vi är västa bästavännerna nu ;) det skulle vara ganska kul om jag skulle sova över hemma hos henne, sen kolla kaspers reaktion! haha.

Jag ska inte träffa kasper ikväll för han är fortfarande lite halft dålig så jag vet inte vad jag ska göra ikväll heller, ska nog ut på en lång promenad och sen bada och ha ansiktsmask och fixa mina naglar. Tror jag ska sätta på lösnaglar, va jätte länge sen jag hade de, gash! Men ah , nu ska jag äta tacos! nyttigt & gott, skriver sen!

Bild från i sommras!

Lördag!

Hej bloggen! Vårt internär är helt cp idag ;O så jag måste använda telenor.

Aja, Dra mig baklänges vad skönt det är med lördagar alltså! love it, Just nu kollar jag lite på tv och tar det lugnt. Jag ska snart städa.. känns som att jag gör det ganska ofta men ändån är det alltid så himla stökigt! But thats me! Sen Har jag typ inga planer på vad jag ska göra, får komma på nått! Kanske träffa kasper älskling om han mår bättre..<3 Men nu ska jag kila iväg ett tag, skriver sen! PUSSS


HAHA Jag & gustav tog lite oseriösa bilder i morse..
Snacka om att bjuda på sig själv ;) Har inget smink eller nånting :O


movie time!

Hejhej bloggen! Nu har jah haft en ganska mysig hemma kväll med familjen, haha ganska tråkigt men jag har inte orkat göra nånting annat ;O är så himla trött.. & jag saknar kasper ;/ blö. Men nu ska jag ifal se på twilight innan jag somnar! Bloggar nog inte mer ikväll, men vi hörs imorgon! PUSS OCH SOV GOTT!
                          
                                                              jag liksom saknar dig..?


Vad tycker ni?


Jag har ju alltid varit inne på den rosa, men Farre snackar om den svarta hela tiden? Det är ju sjukt snyggt m svart också...Den silvriga är ju också fin.. HJÄLP MMIIIG!

Hej bloggen!

Vad gör ni? Jag själv sitter själv hemma och kollar på film m datorn i knät. Underbart! Sen jag skrev sist.. om man räknar bort inlägget innan så har jag badat, fixat naglarna, noppat ögonbrynen och lite sådär! Känner mig fräääsh som tusan haha. Nu ska jag väll bara ta det lugnt framför tv'n och kolla nån film senare ikväll. Känner mig ganska trött faktiskt efter skoldagen, menmen! Det blir middag sen när dom andra kommer hem, fast jag är inte så sugen på mat nu.. haha jag skriver sen när jag har nått att skriva om!
/ love victoria


2 headers!


Den första va till Joni
& den andra tilll Fannyy älskling!







Vad tycker ni? :)


Nu är det slut på veckan..

DET E DAGS FÖR FREDAAAGS MYYYYYYYYYYYS!
haha ja då va det ääntligen fredag! love it. Idag i skolan gjorde vi inte något speciellt, kasper älskling va tvungen attt vara hemma för han mådde dåligt ;/ love u baby! <3 men dagen rullade på ganska snabbt & jag har varit hemma sen 2 typ, har ätit lite sallad och sådär. Är sjukt mätt nu haha.

Ikväll så har jag ingen aning om vad jag ska göra ;O får komma på nånting! uppdaaterar senare, för nu ska jag ifal bada! PUSSPUSS
                                 

nu ska jag nog försöka sova..

börjar bli lite små trött nu.. jag skriver imorgon! sov så gott alla mina söta bloggläsare, vi hörs imorgon!
pussss


P.s. Nu är kameran fulladdad så det kommer bli massa bilder i inläggen framöver! xoxo

Hur bra känner ni mig?

jag kommer ge er några frågor som ni ska svara på!

Vilket gillar jag mest av rosa och blått?
Vilket gillar jag mest av Hello kitty och Nasse?
Hur länge har jag & kasper varit tillsammans?
När fyller jag år? 
har jag några syskon?
Vilken linje funderar jag just nu på att gå?
Vart ifrån kommer min mamma/ vart har jag mina släktingar på mammas sida?
Gillar jag mest att dansa eller sjunga?
hur många hål i öronen har jag?

Och sista frågan! vilken film är min favorit film?


svaren får ni när 5 st har gissat ;)

hej bloggen!

Nu har kasper älskling åkt hem ;/ hehe han ville vara här ikväll igen så! Men nästa gång tvingar jag honom att vi ska vara hemma hos honom. ush jag saknar honom redan! Men jag träffar nog honom i skolan imrogon om han inte ska vara hemma och sjuk, krya på dig älskling!


Nååja, imorgon är det ääärnligen FREDAG! love it. Har först sovmorgon , sen typ elevensval och sen massa onödiga lektioner som går hyfssat snabbt sen hheelllg! Den här veckan har verkligen varit seg tycker jag ;S Nu ska jag borsta mina tänder hehe, puss så länge!


håller på att fixa en sak..

ibland får jag utbrott på datorer!! jag ska fixa så ni kan få höra låten som jag & julle spelae in igår, men jag kan inte ändra typ på videon? ;O fattar nada.. i hate it! men kasper kan ju dedär så han får hjälpa mig så ni kan höra det så snart som möjligt!

Just nu sitter jag uppe på mitt rum och pluggar lite engelska, vi har typ 13 gloser tills imorgon som jag måste få in i huvudet hehe! Så det ska jag fortsätta med , sen ska jag fixa mig och kila hem till kasper älskling! <3 Underbart! Vi hörs snart? ofc we do(a)


nästan lite läskigt ;O



Hittade en jätte söt blogg här om dagen & kollade på inläggen och kolla vad jag hitta? ;O As coolt tycker jag haha!


Lite likt va? ;)

hehe uppdatteeeringen..

Förlåt.. igen? Men det fanns verkligen ingen tid till att blogga igår, men idag lovar jag er minst 5 inlägg!

Idag så har jag varit i skolan , skit tråkigt verkligen! jag hatar torsdagar.. börjar tidigt och slutar sent.. blö. Och alla lektioner är super tråkiga förutom idrott.. men ahah vår vikarie körde stenhårt med oss ;O vill inte bli svettig liksom? Men aja! Kom just hem och har bakat hehe..! Skriver snart, för jag ska ringa fanny nu! pusss

snabb update!

Hejhej bloggen, skriver lite snabbt för jag är super stressad! Idag va jag ifal i skolan , super tråkigt men aja! sen gick jag & farre hem till Julle och spelade in låten! gash va bra han är... helt sjukt! jag är jätte nöjd med det jag sjöng också ofc! laddar upp låten lite senare i veckan. ni kommer ääälska den haha ;) så vi va där från 4 tills nu faktiskt. Så jag måste fixa mgi för kasper kommer snart! SKRIVER SEN, puss!

nu är jag trött igen..

Nu har jag läst massa bloggar, tatt bort allt smink, haft på mig ansiktsmask , målat naglarna & sådär så jag ska snart sova! Är verkligen jätte trött.. hoppas jag inte håller på att bli sjuk bara!

Morgondagens planer är att först vakna och fixa mig ofc, sen till skolan.. slutar halv 4 tror jag ;O blö. Sen ska jag träffa farre och vi ska hem till julle! vi ska spela in en låt tillsammans, as nice! haha, sen ska jag hem och träffa kasper älskling! <3 Sounds awesome som han alltid säger hehe. Men nu ska jag se ph och sen sova! pusspuss och sov gott så hörs vi imorgon!

                                  


Dagens fråga..


angående avatar!

Hehe, asså jag tycker den filmen va bra FÖRSTA gången.. men jag har sett den 3 gånger nu tror jag & den är såååå himla tråkig! Den är oändligt lång ;S Visst första gången tyckte jag den va hur bra som helst, men haha alla filmer är ju som den? Men smaken är som baken!


& louise, jag är visst normal! haah ;)

Tisdag!

Hej alla söta bloggläsare! Herregud vilken dålig uppdattering alltså ;O Men ah jag ska försöka bättra på mig!
Idag så har jag ifal varit i skolan, Emina har ju kommit hem nu! Härligt, så vi drog tillsammans till skolan. Först hade vi SO , lag & rätt typ. Ganska tråkigt måste jag säga haha! Sen hade vi mentorstid och matte. Ush matte.. menmen. Sen lunch och biologi! Och sista lektionen va det syslöjd, vi har börjat med att göra varsitt klädesrsplagg! Och jag ska nog göra en rosa siden klänning, me like!

Sen drog ifal vi hem vid 2 tiden, och gissa vad jag gjorde då haha.. Jag somnade på soffan dirr. Jag hade sånn tränigsvärk sen igår i hela kroppen + att jag är hur trött som helst. ush, men nu har jag ifal vaknat och sitter nere  i soffan & kollar på svenska hollywood fruar, alltså repriserna ofc!

skriver i reklamen igen , pusspuss!


snart är du min älskling ;)

Hej igen!

nu har jag just ätit, jag gjorde min egna mat för jag hatar fläsk kött eller vad det heter? blö.. Aja så nu är jag nästan fööör mätt haha! Kvällens planer är ifal att först fixa mig, sen träffa kasper älskling! Jag träffade ju aldrig honom igår så jag saknar honom..

Men nu ska jag ifal fixa mig! skriver snart, pusssss!


Tog ifal en bild idag hehe, på regina & mig! I LOVE U BABY

 


Help!

Någon som vet någon bra hemsida som man kan beställa hem hårförlängningar?!

dålig uppdattering or what?!

först.. förlåt alla bloggläsare! har ju inte blogggat nånting nu dom två senaste dagarna ;O Gash.. men det blir det ändring på nu!

Jag firade ju 8 månader m kasper älskling! det va hur mysigt som helst, vi bestämde oss för att inte gå på bio för det inte va nån film vi ville se.. så vi ska göra det när dte kommer ut nån bra! Jag älskar dig gubben! Sen igår så va de ju söndag, ush va jag hatar den dagen helt seriöst.. man gör ingenting vettigt och bara tänker på att skolan börjar dagen efter.. USH! Men aja, städade rummet lite och duschade haha, det va de jag gjorde igår!
idag så har jag varit i skolan, ganska lugn dag!
Härligt, så nu sitter jag här hemma. slutade för en timme sen och har just bakat lite! me like, men nu ska jag fixa kolan som jag gjort ;) skriver sen! PUSSSS

vi hörs imorgon!

Jag kommer inte blogga mer ikväll , men ni bloggläsare får ha en jätte bra lördagskväll! för det lovar jag er, att jag kommer ha! pusspuss så hörs vi imorgon!


Haha jag & ronja älskling, vi är som vi är! ;)

Kvällens outfit!


Haha ser typ tjock ut ;S men jag skyndade mig så den blev inte så bra.. menmen!

Svart kofta typ? ; gina tricot 199 kr
Vitt linne; JC 99 kr
Svarta Jeans tights; gina tricot 199 kr
sen har jag smycken och sånt som jag har tatt på nu, orkar inte ta om bilden haha!

Om ni har missat..!

Så har jag gjort en ny kategori i bloggen som ni kan se på sidan! det står ju; sånginlägg.
där har jag tex. halleluja som jag sjöng i kyrkan på julavslutningen som Fanny frågade om (a)


nu är jag färdig fixad!

Hej bloggen! Nu har jag just fixat färdigt mig, laddar upp kvällens outfit sen när batteriet till kameran är färdig laddat! Jag ska ju träffa kasper lite senare, vi ska kanske åka & och gå på bio eller nått. Vet inte om det är någon bra film som går nu? någon som har ett förslag?! Aja, vi ska ifal träffas om typ en kvart, och jag funderar på att fixa nånting inför kvällen.. kanske nått gott att äta? haha bra att jag kommer på sånt här i sista minuten verkligen. Hmm, aja vi får se hur det blir! Nu ska jag ifal bädda sängen, eller ifal fixa mina prydnads kuddar ;O mamma fick bädda åt mig hehe.. skriver sen! PUSS

8 månader med dig älskling!

 


there are not enough words to describe my love for you,
but whatever happens, you should know that I will always love you!


haha jag orkar inte..

så jag tog bort inlägget som ni kanske fattarrrr.
Menmen , nu sitter jag iallafall på mitt rum och sjunger lite, min röst som jag har haft problem med börjar sakta bli bra igen! me like. Jag ska spela in en låt med en kille som heter Julle nästa helg typ! ska bli jätte roligt faktiskt! Men nu ska jag göra nånting annat än att sitta framför datorn , vi hörs sen! PUSS


kan inte fatta att jag redan är uppe ;O




God morgon bloggen! Ja fan jag är redan uppe.. pappa väckte mig för att jag skulle äta frukost för typ en halvtimme sen? Asså fattar han inte att vi gick i skolan igår & sen va jag med kasper väldigt länge så jag kanske behöööver sova?! NEJ USH JAG ÄR FÖRBANNAD.. hehe. Men idag så kan jag inte vara arg, för idag så är det en väldigt speciell dag serni! GISSA VAD? 
men Nu ska jag typ , vänta på att dom ska åka här ifrån och sen städa rummet och duscha, eller bada! Skriver sen sötnosar!
                               
                                Hej bild brist! men jag ska börja ha med mig kameran mer & ha fler
                                 bilder från min vardag i bloggen! Startar med det idag! puss


nu säger jag god natt!

nu har jag snart varit uppe i 24 timmar.. Och gash va jag är trött haha, ser knappt vad jag skriver! Men ett litet inlägg ville jag ifal skriva innan jag somnar! äsh ni sover nog ändån, men sov gott & så hörs vi senare idag! Om jag kommer orka upp haha, pusshej!


update

Herregud vad jag fryser! Har ingen känsel i mina små fötter :/ Stackars lilla mig!
Kvällens planer;
städa rummer, hehe jag gjorde det aldrig igår ;]
äta middag med familjen
Fixa mig & fixa rummet
Fredagsmys med pojkvännen min!<3

Vad ska ni göra ikväll?


varning för långt inlägg

Hejhej bloggen! Nu har jag just kommit hem från stan, O-M-G va kallt det är ute ;O värsta istiden helt seriöst! Aja, idag så vaknade jag vid halv 7 tiden , eller hehe kom upp vid 7! Jag somnade om.. blö. Men jag hann ifal fixa mig någulunda snyggt och sen drog jag iväg till skolan, men jag mitt lilla IQ-befriade ärthjärna kom ju på att det va fredag idag... vilket innebär att jag har sovmorgon till 08:50..! SÅ jag va alltså typ en timme för tidigt i skolan HAHA. Härlig start på dagen verkligen. Men som tur va ju regina & anton + några andra där redan så det va inte så farligt. Sen kom ju allt folk runt halv nio.


Sen drog lektionerna igång som vanligt, alla 9or kollade på nån ap film i aulan på elevensval ;S helt sjuk film haha! Sen fortsatte dagen m engelska, SV, spanska & sist matte sen slut! Haha på matten så tyckeer typ min lärare att jag är trög eller nånting, för hon hade genomgång på tavlan m klassen och varje gång hon frågade om det var någon som INTE förstod så svarade ju ofc ingen, haha men då frågar hon MIG ändån om jag fattar? inför alla, gash. Aja hon är söt som tänker på lilla mig ;) Sen satte jag mig med Ronja & Mickela medans vi vänta på bussen. EFter en halv timme kom den och då hade vi stått ute i typ 20 minuter seriöst.. HATE IT. Menmen, vi åkte in till stan, jag & ronja alltså! Och letade efter presenter till hennes pojkvän som fyller 18 snart! Hon hittade jätte fina saker tyckte jag, men jag va ju med och påverkade hennes köp så det är klart det blev fina saker! (a) Hennes pojkvän skrämde oss regält när han tog tag i ronja bakifrån inne på åhlens när vi inte ens såg honom. hehe jag trodde någon försökte döda henne..hehe. Aja , vi 3 gick ut och väntade på bussen igen och sen åkte vi hem. Fast dom hoppade av innan.

Ni kanske inte visste dte men jag hatar verkligen att åka buss. Speciellt själv, för då känns det som att jag inte har någon kontroll på något sätt? Haha vet inte varför igenligen.. Men nu ska jag ifal ringa ett samtal. Skriver sen! PUSSSS

nu ska jag försöka sova..

Sov gott alla bloggläsare! vi hörs imorgon


22:30

Heej bloggen! Nu sitter jag i sängen och har just tatt bort sminket och sådär, känns väldigt konstigt att göra sånt så här tidigt ;O ush fyfan imorgon är det skola.. Men härligt att det är en dag sen helg igen! love it, + att fredagar är ganska okej dag när det gäller schemat! Och igentligen är det inte sååå hemskt om man tänker efter, för det är ju kul att få träffa alla vännerna igen.

Efter skolan så ska jag gå på stan med ronja älskling! Hon ska leta present och jag måste köpa puder och sen hittar jag väll nått mer. Såå det blir kul, sen på kvällen har jag ingen aning om vvad jag ska göra.. kommer säkert upp nånting! skriver snart, måste bara fixa lite på rummet!


Jag & kusin på julafton, I MISS U

vad ska man ha på sig imorgon?






Ska nog köra på något såntdär. Fast istället för bältet så ska jag nog ha min vita halsduk! Det får gå..

Nu har farre gått hem

Hej bloggen! Ja nu har lilla farre älskling gått hem.. Visste ni att farre är en av de personerna som jag känt längst i mitt liv? vi gick på samma dagis när vi va puttenutte små! haha, love u.

Nu ska jag ifal städa mitt rum lite, farre tyckte det va stökigt ;/ vi hörs sen!


update

god morgon bloggen! eller, jag har varit vaken i 2 timmar nu hehe. Ska ju upp redan vid halv 7 imorgon ;/ jag kommer aldrig klara av de ;O aja, om ett tag så ska jag va med farre. Vi ska väll ta det lugnt som två gamla tanter haha. Men alltså det finns typ ingenting att göra på den här ön när det är vinter? För att gå på stan, ush typ 1 meter snö? dont like it! Menmen, jag skriver sen! PUSSSS


Är med älsklingen!

Hallå bloggen! Vad gör ni?, jag själv ligger i sängen med Kasper och vi skall snart se på film. Vi skall se på Twilight New Moon hehe, Så jag lär inte uppdatera mer ikväll. Men vi hörs imorgon! pusspuss

O-M-G

Jag får lite panik nu, det är någon som använder mitt namn på snyggast.se ;O så den personen ger ut min msn till massa killar & tjejer som.. ja..
dom vill ifal att jag ska visa mig i cam & massa!? Så när jag undrar vilka dom är så säger dom; men du gav ju mig din msn på snyggast.se?
Kan man typ anmäla den personen? HELP ME


Nu är jag hemma från älsklingen!

Hej bloggen! jag har inte kunnat blogga nånting under det senaste dygnet för jag har varit hos kasper! fixade mig och åkte dit sen sov jag där<3 Pappa va så gullig som hämtade mig (a) Haha jag skrev att jag skulle sova över klockan 6 på MORGONEN till dom? ;O jag har mina smarta stunder...


Aja, jag och kasper har ifal kollat på typ alla saw filmerna, så sjukt vidriga så det finns inte. men bra! Sen har vi sovit, eller han! vi somnde vid 2 kanske, sen vaknade jag runt 10 tiden och han vid jalv 3 tiden, så jag låg där vaken hur länge som helst, men gash va han är söt när han sover! hahha. Sen när han vakna fortsatte vi att kolla på filmer. Det har varit hur mysigt som helst verkligen, jag saknar honom redan ;/ men som tur är kommer han kanske hit sen ikväll!


Men nu ska jag fixa håret hehe, PUSS!


uppdattering

Hej igen! Nu har jag redan hunnit bada, duscha, hårinpackning, ansiktskmask, klätt på mig & allt dedär ;O REDAN. haha klockan är ju inte ens halv 5.. Och vi brukar träffas vid halv 8 typ? Jag har gått om tid ifal! Jag tror jag hinner se på twilight en gång innan jag börjar fixa mig , hehe. Jag tror jag ska låta mitt hår få självtorka den här gången, för ni visste väll att det sliter på håret att föna det? ;) Aja, nu ska jag sätta igång den, skriver sen!


Ny kategori!

NU har jag gjort så ni lättare kan hitta sånginläggen jag har gjort, eller andra spelat in hehe. Kolla bara under kategorier så hittar ni sånginlägg!


musiqa


Beroende framkallande, and i love it!

time for a new day!

Hello bloggen min! Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag hehe. Kasper har äntligen kommit hem, så han ligger väll och sover nu haha! Hoppas bara att han vaknar sen när vi ska träffas ;O

 aja! Idag så skulle jag igentligen träffa farrää, men det blir så kort om tid så vi ska träffas på typ , torsdag istället! så idag blir det att ta det lugnt igen, haha som jag har gjort i typ 2 dagar nu ;S me like! ska ifal do  The klassic topp till to fixning senare idag, blev aldrig av igår för jag va för trött haha.
Men jag skriver senare ifal! PUSSSS!


nu ska jag stänga av datorn!

Ska kolla på nån film nu innan jag somnar, jag skriver sen när jag vaknar igen! Puss & sov gott!


I miss my baby...

god kväll alla bloggläsare!

Nu har jag kollat på Avatar med min bror.. den börjar bli lite tjatig, även fast att jag bara har sett den två gånger haha! Smsar lite med kasper & vi ska träffas imorgon! wihoooo! Han lär ju vara trött som en sengångare men whatever<3 hmm, nu ska jag komma på nånting att göra! pusspuss

har glömt ladda upp det här!


Nu har jag städat färdigt!

Herregud va kläder ;O haha tog mig en halv timme att vika allt snyggt igen & lägga ner det. Men nu är det klart! gick knappt att stänga lådan där jag har mina tröjor , ändå så tycketr jag att jag har så himla lite kläder? Haha jaja. Nu ska jag äta med mamma & pappa, sista kvällen ensam innan han den där gustav kommer hem ;/
blö. Sen ska jag bada och fixa mig från topp till tå , för imorgon ska jag nog träffa kasper om jag har tur! vi hörs sen!

Så här ser jag ifal ut idag,
grå stickad kofta; gina tricot 199 kr
bas t-shirt hm; 99 kr
jeans tight gina tricot; 199 kr

Ge mig sommar..


Dagens planer!

STÄDA RUMMET
Ta ett långt härligt bad! + hårinpackning, ansiktsmask,spa
fixa det sista på designen
movie!

hehe slappdag på g! skönt, tiden måste bara gå fort, för imorogn slutar PLG och jag kan träffa min älskling! Fast han lär ju sova hela dagen imorgon så, haha ;)

jag hatar REA

Hellooo babes! Kom just hem från stan m mamma, eller igentligen gick vi aldrig på stan, utan NEJ NU ÄR JJAG ARG! Kolla, jag är värsta shopping sugen verkligen, så vi åkte till team sportia eller inter sport, för dom har ganska fina peak tjocktröjor osv. Men gash, kan dom aldrig få in nya kläder eller?! allt är ju utplockat efter rean? hehe jag går aldrig på rean så ja. ush blir så arg. Och sen är det vädret, att det aldrig kan sluta snöa! det har varit jul nu, så byebye snön! Man fryser ju som en isbjörn..


hehe oj vilket inägg. Men nu känns det bättre ifal! Aja ni kanske förstod att jag inte hittade nån tjocktröja ;/ blö. Så nu ska jag istället städa rummet, har ännu inte packat upp resväskan sen jag kom hem från blekinge!! haha pinsamt. But it's so me.. nåja, jag skriver sen! PUSSSSS

NU ÄR BLOGGEN SNYGG IGEN!

Haha tack Emma & Emilia för hjälpen, verkligen jätte gulligt av er! Förlåt om jag va en pain in the as haha<3
Nu är den ifal äntligen rosa och fin igen, hehe headen har jag fakriskt gjort själv! Men men, jag ska snart till stan m mamma, det lär bli en tjej dag haha. Båda männen i huset är iväg så jaa. LOVE IT! Ska försöka hitta en mysig luvtröja tror jag. Sen blir det kanske något annat. Får se, ska ifal fixa mig nu! skriver sen, puss så länge!

Laddar upp dagens klädsel sen!

Design!

Hej!

När jag skulle ändra designen här på sidan, blev det något fel.. Så nu ser det helt konstigt ut, känner mig trött på alla färg koder och skit nu, så jag ger upp för idag/inatt! Fortsätter imorgon igen.


Lovar då att allt ska bli bättre , när man fått sova på saken :)

// Emilia&Emma


( PS, förlåt för ja skriver ett inlägg på din blogg, men gick inte att få tag på dig... Smsa när du ser de här! Kram ♥

nu har jehnny åkt hem

Hallå bloggen & alla bloggläsare! Nu har jehnny åkt hem ;/ blö. vi bytte julklappar, såg på twilight , åkte till affären och handla lite godis och sen kollade lite på tv! Underbart att träffa min bebis igen! Men nu har hon just åkt hem. Så jag kollar på nått frisör program haha. Nu måste jag jobba lite matte.. ush! men om en timme uppdatterar jag igen. puss på nosen!

god morgon bloggen!

sovit gott? Jag har sovit som en sockerpingla! haha, har just tvingat i mig lite fukost ush! Idag så ska jag somsagt vara med Jehnny älskling! Va typ 3 veckor sen jag såg henne sist så det ska bli underbart att få träffa henne igen! hoppas hon blir glad för sin julklapp bara! blir alltid så nervös när jag har köpt nånting till någon, ifal dom inte blir glada haha ;O Menmen! Nu ska jag börja fixa mig & lyssna på lite musik så jag vaknat till ordentligt! skriver sen , pusspuss!


bloggar jag läser!

DOM ''KÄNDA''
desireenilsson
paow
gaybloggen
kissie
kenza
blondinbella

MINA VÄNNER
ronjaawestborg
mongoben
bunnyfunny
reginaaasandberg


Om  ni vill kolla in mina vänners bloggar, skriv bara .blogg.se efter! ;)


god natt!

nu ska jag sova, vi hörs imoorgon! pusssss

jag saknar min baby..

Hallå bloggen & alla bloggläsare! Ikväll så har jag ätit middag med mamma & pappa, hehe skönt att gustav inte är hemma (a) nej va taskig jag är! men sen satte jag mig ifal på rummet och städa lite tills harry potter filmen började! har just sett klart på den, haha jag brukar inte vara så förtjust i harry potter, men 4an , som va ikväll är bäst av dom! så nu har jag spenderat 3 timmar av min kväll på att se den. värt. ahaha

Nu ska jag fixa mig , ta bort sminket & ta på mig min underbara pyjamas! Ska nog försöka få tag på kasper om det går haha, jag saknar honom så.. även fast att det va mindre än 24 timmar sen vi sågs haha! <3 Men jag skriver senare, pusspuss!

Imorgon ska jag vara med den här damp-ungen haha
love u




Nu börjar jag bli trött på designen!

Söker hjälp av någon med designen!
helst så fort som möjligt!


tog en runda till stan!

Hej bloggen min & alla bloggläsare! Just nu sitter jag framför datorn och sjunger på Avatar låten hehe, den är faktiskt ganska fin! Jag åkte in till stan med pappa ett litet tag förut, fixade larmet hos HM, fick faktiskt 50 kr av dem för deras misstag! haha gulligt. Så jag passade på att köpa lite onödigt och billigt smink hehe.



Det blev en rosa röd rouuge
Smink sudd som jag kallar de haha
eyelyner eller vad det heter
lila nagellack
Och sen till sist en ansiktsmask!


Vi hörs snart!

jag har bestämt mig!



Detta skall inköpas!


oj ahaha

GOD MORGON BLOGGEN! förlåt för sista inlägget igår, jag va bara övertrött och ja va helt borta tror jag. hha, jag älskar att blogga ofc! det har bara varit lite segt nu när det varit jul & nyår. Men nu ska jag blogga som vanligt!



Igår på dagen kollade jag på båda twilight filmerna haha! sen fixade jag mig och drog vidare till kasper älskling. Vi kollade på tv och lite sådär. Jag hade verkligen ingen röst igår ;O hah sjukt roligt. Men det är bättre idga ifal. Men sen vid halv 2 gick jag hem och kollade på tv innan jag somnade. Kommer verkligen sakna kasper, han ska ju lana i 3 dygn?! hah stört. Aja, vaknade ifal för en timme sen och har just fixat  mig. ska tvinga pappa att skjutsa in mig till stan en liten runda, måste fixa de där m larmet på HM och köpa lite smink!
sen kanske hitta något annat, får se. Ska nog spara pengarna som jag fick i julklapp till något jag verkligen vill spenadera dem på!
Men nu ska jag ner till daddii, skriver sen! PUSSSS


Såhär ser jag ut idag!
Grå vanlig tröja; HM 99 kr
nitbälte; Lindex 199 kr
Svarta lackbyxor; Gina 199 kr


det är tråkigt att bloggaa..

bara så ni vet.

nu är jag vaken.. hehe

hej bloggen & GOTT NYTT ÅR! Hoppas er nyårsafton var lika bra som min! jag spenderade min nyår med kasper älskling<3 eller först åt jag med familjen, först förrätt och sen foundue eller vad det heter. MUMS! sen kom kasper & vid 12 gick vi ut och kollade på fyrverkerierna! vi kysstes såklart vid 12 också! ;) HAHA en liten rolig sak va att kasper såg typ en jätte fin raket och då skulle jag också se den, men först va jag tvungen att backa lite.. och bakom mig va all snö som dom hade skottat upp från vägen! haha så jag ramlade baklänges!! Mamma stog brevid just då, och hon trodde jag väll v full eller nånting! hah skit kul. men sen blev de så himla kallt så vi gick väll in vid halv 1 eller nånting. Och då kollade jag & kasper på Avatar, sjukt bra alltså! rekomenderar den till dem som inte har sett den.


Sen somnade vi väll vid halv 5 tror jag, och vaknade för en liten stund sen. Han har just gått hem, fast jag ska träffa honom sen igen! imorgon ska han ju på PLG.. g333333k haha! min broder ska dit också.. så jag ska klara mig i 3 dygn utan min älskling, jag kommer dö haha ;O Men nu ska jag städa lite och sen se på twilight! pusspuss


RSS 2.0