snabb update!

chacha bloggen, haha. bloggar faktiskt från badrummet! Håller på att fixa mig och just nu fixar jag sminkningen. ska försöka få den lite mer festlig hade jag tänk mig. ikväll vet jag inte vad som händer... kasper är och gymmar just nu så vi får se när han kommer hem. annars får jag hitta på nånting annat :)

Skriver snart, puss på er!

Grattis gumman!

Idag fyller min älskade lillasyster 15 år! Grattis gumman, hoppas att du kommer ha världens bästa födelsedag!
Här kommer lite gulliga bilder på mig och vicktoria!





Jag älskar dig


Saker som skall göras ikväll!

Ta ett långt bad med ansiktsmask och raka benen osv
Noppa ögonbrynen, fixa håret och fixa naglarna
 Klä på mig något snyggt och fixa mig lite extra och sen träffa kasper älskling!


hur ska ni fira valborg?!

svar på frågor!

Anonym; har kasper sett dig utan smink någon gång?
eftersom du alltid sminkar dig innan du ska träffa kasper betyder det att du inte vågar gå utan smink med honom?
Svar; Ja men herregud ja haha, när jag skriver att jag ska sminka mig menar jag för det mesta att jag bara skall bättra på det. Jag trivs bäst i smink kan jag erkänna. men han ser mig ju utan smink när vi ska sova och varje morgonen innan jag fixar mig. och det är flera gånger jag bara har lite puder på mig!

Anonym; snälla kan du svara på min fråga? :) Har du eget badrum? du skriver ju ofta att du städat ditt badrum och så? :)
svar; ja visst kan jag det! Asså det tillhör inte mig bokstavligen det är ju för hela familjen och gäster osv. Men det är typ bara jag som använder det. haha ni ska se allt smink som är på väggarna ;)

Anonym; vad använder du för plattång och vilket värmeskydd? :)
Svar; Jag använder en babyliss plattång! Och värmeskyddet kommer jag inte ihåg vad det heter men det är ifrån sax & kam för 299 kr

Anonym; Om du har ett par chinos kan itne du visa lite olika outfits om hur man kan matcha dom ? :)
Svar; ja det ska jag göra! :)


Bilderna jag aldrig la upp!


Lite smink och hårnålar från HM!


ansiktsmask från Åhléns


två baströjor från HM


Hej bloggen!

Nu sitter jag framför tv'n och kollar på förkväll. love it. Idag i skolan började jag kl 8 och gjorde mina nationella prov i matte, alltså dem som jag missade när jag va hos doktorn! Jag tyckte det gick helt okej & det gjorde det faktiskt. Jag är godkänd i matte nationella! hahaa fattar ni hur glad jag är eller?! alla andra ba; ooh nej jag fick inte mvg jag ba öööh jag fick G YYEEESSS! ;) nååja. man kan inte vara bäst på allt. Sen rullade dagen på som vanligt. Hade inte engelska lektionen. fett nice. Sen hade vi lunch , svenska, spanska där vi hade nationella prov igen.. och till sist hade vi matte! Sen slutade vi.

Sen jag kom hem har jag tagit en powernap ,  är så himla trött verkligen ;O skulle egenetligen in till stan med mamma, men orka följa med när hela familjen ska med och köpa en jacka till min bror? no thank u.. Så jag får ta det lugnt här hemma istället. Skriver snart, puss!


Mitt internet funkade inte..

Hejsan bloggen! förlåt för den kassa uppdatteringen idag igen.. men mitt internet har verkligen inte funkar som jag vill. Kasper sov över här igår till idag och vi fixade oss på morgonen osv. sen åkte vi till skolan och  har jag varit i skolan i 10 min ahah. sen åkte jag , emma och andrea m bussen ner till stan och mötte upp klassen. vi åt på donken ett gäng tjejer från klassen och sen kilade vi ner till kongresshallen där vi lyssnade på nånting om droger osv. Ganska kul faktiskt. Satt brevid älskligen hela tiden. Sen åkte jag med kasper hem och jag badade, ush ni skulle ha sett mitt hår efter regnet ;S blö. Sen kom kasper hit mot kvällen occh vi har pluggat matte. Vi båda ska ha matte nationella imorgon som vi har missat. Måste få ihop 6 poäng minst! Det kommer jag förhoppningsvis fixaa!

Nu ska jag ta bort sminket och platta håret. skriver snart , puss!

Svar på en fråga!

Anonym;
spelar du innebandy på fritiden? :)

Svar; va kul med en fråga! Svaret är tyvärr nej. Jag skule faktiskt börja förra vintern i visby IBK. Men så fick jag problem med mitt ena knä och jag kunde typ inte springa klokt.. fett tråkigt! min pappa är ju innebandy tränare i min lillebrors lag så lite spelar jag ju ändån. Och när vi får tillfälle på idrotten så spelar jag som en dåre haha! Nu funderar jag faktiskt på att börja igen.

Nu har jag tid för er haha

Hejsan bloggen! Gud nu va det ett tag sen jag skrev alltså.. förlåt. Men jag har inte orkat helt ärligt. Har haft massa andra saker för mig. Men jag ska skärpa mig! Igår så bloggade jag ju ingenting. Men jag gick i skolan som vanligt, slutade vid 2 och sen hade jag soaréträning till 3 och då åkte jag och Jehnny hem till mig och fixade oss lite. Sen åkte vi vidare till stan! Fett nice. Hittade mest småsaker, laddar upp bild sen. Kollade ut massor som jag ska shoppa med mamma nu i veckan. haha fett smart va? ;) Aja, sen kilade vi hem efter två timmars shopping! När vi kom hem lagade jag maat, omg vad vi åt seriöst. trodde vi skulle spy haha. Men sen åkte hon till träningen och jag träffade kasper! jag hjälpte honom att plugga biologi som vanligt haha, det är ju somsagt mitt ämne eller vad man ska säga, så det gick super bra på provet idag för honom.

Idag har dagen rullat på som vanligt, hade spanska nationella?! HAHAH seriöst, jag fattade ingenting.. det var hörförståelse och jag fatta NADA. gissade på alla frågor haha. Nååjjaaaa. Slutade vid halv 4 så drog jag mig hem. Sen jag kom hem har jag hunnit duscha, bada, äta och nu ska jag fixa mig och sen träffa kasper älskling igen! ♥ Underbart. Men nu ska jag lägga över bilderna, puss på er sålänge!

Back to school

Hejsan bloggen & alla söta bloggläsare! Då var måndagen avklarad , härligt. Dagen har faktiskt gått ganska fort. Började med matte där vi inte gjorde så mycket , sen idrott. Vi fick typ göra vad vi ville och jag valde ofc att spela innebandy ;) fett nice. sen hade vi SO , lunch , bild , biologi och tillsist engelska. slutade runt halv 4 tiden, ush haha. Seriöst min klass schema är värkligen döö dåligt.. vi slutar sent nästan varje dag? Nååååja, efter skolan skulle jag egentligen vara med Jehnny älskling.. men jag hade så ont i huvudet så jag orkade inte ;/ men imorgon då jävlar! Då ska vi först till stan och shoppa lite, sen hem och köra ett hårdpass! det gillar vi starkt. Men nu ska jag fixa lite , skriver snart! PUSS

Svar på en fråga!

Anonym; Har du tips på vart man kan hitta snygga chinos till sommaren eller också till våren :), ljusa eller mörka spelar ingen roll, vilka tycker du är snyggast?

Svar; Kul med en fråga! Hmm det där med vart man kan köpa dom är jag inte så säker på.. va på stan här om dagen och då hade dom fått in på MQ och vila vad jag vet. Men det kommer nog in mer och mer till alla klädersaffärer nu när det närmar sig sommartider! Jag tycker alla chinos ''färger'' är snygga, men om jag fick välja två färger själv skulle jag valt ett par sandfärgade ( beiga haha eller hur det nu stavas ;S ), det är ju väldigt inne med den färgen i vår/sommar. Och andra färgen skulle vara svart! :)

tagga inför skolan dårååå

Hejsan bloggen! Hoppas er söndag har varit lika mysig som min. Har pluggat lite och kom kasper hit faktiskt. Vi kollade på tv m min bror och sen kollade vi lite film innan han kilade hem. Jag saknar honom redan ;/ som tur är träffar jag honom imorgon igen! Men nu ska jag smsa lite med nära och kära innan jag somnar. vi hörs imorgon! PUSS

Vinnaren i tävlingen är...



EMILIA!! Grattis grattis, du vann lottningen till veckans blogg!
Här kommer en fet lääänkning!

tusan va snyggt


Har redan de vita conversen.. men allt det anda ska jag shoppa till mig! Massa gulliga linnen, korta chinos, skinnjacka, stora väskor.. haha kan ju drömma vidare om Louis Vuitton väskan men när jag blir äldre SKA jag ha en!


skyll er själva

Hejsan bloggen! Nu sitter jag inne på mitt rum och har precis fixat klart mig. Har tränat, duschat, badat, solat så mitt hår självtorkat haha och nu plattat det och smminkat mig. Haha vet egentligen inte varför men, ska bara plugga ikväll tror jag. Det suger men det måste ju göras. Ska nog ta och ringa några nära och kära sen och snacka lite skitsnack och sen kolla på tv o& bara ta det lugnt. Ska fixa naglarna som jag aldrig hann göra klart igår för att kasper tyckte det va fjantigt? haha cute.

Asså jag måste bara skriva det här.. jag tycker det är så tråkigt att ni aldrig kommenterar? Men ändån så vill ni att jag ska skriva 10 inlägg om dagen haha? Kul när ingen kommenterar överhuvudtaget då.. aja nu fick jag det sagt!

Ska sätta igång med pluggandet nu, puss på er sålänge!


Dagens tips om hår

Hittade en jätte bra sida där dom ger tips om hur man ska vårda sitt hår!


1. Tvätta inte håret varje dag. Då hinner inte hårbotten producera de naturliga fetterna. Varannan dag eller mer sällan är jättebra för ditt hår.

2. Tar ditt shampoo slut före ditt balsam så gör du fel. Du ska ta mindre av shampoot och mer av balsamet. Har du lätt för att få fettigt hår ska du undvika att ta balsam i hårbotten utan bara ta i det långa och låta sitta i en kort stund.

3. Borsta aldrig blött hår då håret är mycket skörare då. Kamma istället igenom det med en bredtandad kam nerifrån och upp och låt självtorka.

4. Försök att undvika fön och plattång då dessa bara förstör håret. Att platta håret en gång är som att föna 10 gånger, tänk på det!

5. Ha håret uppsatt så mycket som möjligt då detta hjälper till att skydda topparna från allt slitage som nedsatt hår blir utsatt för.

6. Gör inpackningar 1-2 gånger i veckan och låt sitta i så länge som möjligt. Du kan även sova med det om du vill det. Att blanda i olivolja i inpackningen är ett bra tips från mig!

7. Klipp dig regelbundet, men inte för ofta. Var istället noga med att klippa dig då du har kluvna toppar.

8. Ät nyttigt och gärna b-vitaminer och e-vitaminer som är bra för att få friskt hår.

9. Köp helst frisörshampoo då dessa är mycket bättre för ditt hår!

10. Var noga med värmeskydd om du använder fön eller plattång.

11. Riv inte med naglarna i hårbotten när du tvättar håret. Använd istället fingertopparna för att massera in shampoot.

12. Använd shampoo och balsam som är anpassat efter din hårtyp, tillexempel torrt/slitet hår eller fint/långt hår.



Kunde inte somna om..

God morgon bloggen min! Nu har jag varit vaken i 3 timmar.. kan verkligen inte somna om ;/ Aja, idag är det söndag.. världens tråkigaste dag tycker jag? Det ända tankarna som snurrar runt i huvudet är att det är skola imorgon igen, blö. Dagens planer är att skriva lite på min inläming som ska in i veckan. En är lite större och en är lite mindre. Ska nog skriva den om läppstift idag så har jag det klart. Det blir fett nice. Sen vet jag inte riktigt, ska städa min byrå igen ahha, fattar inte hur jag lyckas få det att se ut som tredje världskriget där hela tiden ;O Nåja. Idag ska jag lotta ut vem som blir veckans blogg också! För nu är det 10 som har anmält si, fett nice.

Men nu ska jag fixa till mig lite, vi hörs snart igen! puss

God natt bloggen

blev inte som jag trodde, kasper åkte precis hem och nu ska jag sova. Vi hörs imorgon. Puss

Ge mig sommar..




Saknar sommar outfitsen..

Update

hejsan bloggen, nu har jag precis ätit  middag med familjen, vi åt grillat. Är inte så jätte förtjust i grillat kött aha. Men aja, vi kollade på ishockey också, HV71 mot Djurgården. Tack godegud att HV vann! i love it. Sen jag skrev sist har jag hunnit städa rummet ganska ordentligt och gjort fint i mitt badrum. Snart så kommer kasper älskling hit och vi får se vad vi hittar på. Jag ska iaf fixa till mit lite och måla klart mina naglar! vi hörs snart alla sötnosar. puss!

för två dagar sen..

Fyllde min blogg 1 år! haha


Tillbaka

Hej bloggen! Nu har jag varit ute på långpromenad, gash va härligt det va! :) Det blev tyvärr inte bilder men det får ni leva med. Nu ska jag iaf sätta igång och städa lite, sen äta och träffa kasper. updaterar snart!

En liten överraskning!



Ni kommer väll ihåg att jag sjöng på julavslutningen? Här kommer den igen fast lite bättre kvalite! kommentera vad ni tycker!

Dagens outfit


Solglasögon; Bikbok
svart halsduk; Åhléns
Jeans jacka; Gina
Randlig tröja; Bikbok
Väska; mammas thihi
Svarta jeans; Gina
vita convers; Inter sport
Sen lite smycken och min underbara klocka.. som har gått sönder lite ;)


Förresten ser ni mitt hår.. ingen skillnad alls?! bara kortade, och ändå skulle ******* ha 1500 kr för det..

Nu drar jag ut på promenad!

Yesbox that's right! Nu har jag fixat klart mig och är redo för det fina vädret, har laddat över lite nya låtar till min super söta rosa ipod som jag ska lyssna på hade jag tänkt! Sen ska jag hem , städa och fixaaa några småsaker. Ska fixa naglarna och måla dom svaarta. ohyeah. Men nu ska jag somsagt kila, vi hörs om en timme! PUSS
P.s. tar med mig kameran så det blir lite bilder!


Detta ska göras idag!

 Fixa mig och sen ut på promenad i det vackra vädret!
Städa rummet.. och välja ut vinnaren i tävlingen
 Träffa kasper älskling och troligtvis spendera natten där



God dag bitchess

Nej jag skojjar med er! Hej alla bloggläsare! Hoppas att allt är bra med er för med mig är det prima ballerina. Kasper åkte precis hem för att han skulle träna så jag är hemma själv nu. Igår så åkte kasper och jag iväg och handlade lite fredagsmys snacks. Fett nice. får ta och gå ut på promenad sen bara hha ;) Sen så har vi inte gjort så mycket, kollat på film och sovit. Fett nice!

Nu ska jag iaf fixa mig , och Idag så LOVAR jag er 10 inlägg. pusspuss

Dagens tips!

Om det är nånting som jag verkligen tycker är snyggt så är det svarta naglar! Jag tycker det är as snyggt verkligen. Jag är inte så jätte förtjust i nagellack som har olika färger. Så svart är ju perfekt , det passar till allt och det är super snyggt.


Saker som behövs shoppas..

Rosa läppstift
Ansiktsmasker
Moppehjälp
Andra hörlurar till min ipod

äntligen fredag!

Hejsan bloggen och alla bloggläsare! Nu har jag precis ätit lite mat och väntar på kasper! Den här fredagen har än så länge varit hur härlig som helst. Kasper sov över här till idag och vi hade båda sovmorogn till 10, fatta nice. Så vi vaknade runt 9 och fixade oss & fixade frulle. Sen åkte vi m moppen till skolan. Och jag hade bara 2 lektioner ;) hade engelska , sen lunch och kort svenska. Sen åkte jag och kasper ner till bion. Alla 9or kollade på någon film om amerikans fotboll! as bra verkligen. Sen skjutsade han hem mig och sådär.

Men nu ska jag fixa mig lite, puss!

Troligtvis en av de fulaste bilderna på mig genom tiderna haha.
men det handlar väll om att bjuda på sig själv ;)

Imorgon är det sista dagen..

yeah that's right! Imorgon är det sista dagen att anmäla sig till tävlingen om att bli veckans blogg! inlägget om tävlingen finns längre ner PUSS

Torsdag

hejsan bloggen! Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik som jag alltid gör hha. Idag så har jag haft matte nationella som jag skrev innan idag. Fick faktiskt reda på resultatet innan jag kilade hem, och jag fick 16 poäng! då tänker ni kanske.. hmm 16? men ni förstår jag har bara gjort 1 av 3 prov och för att få G krävs det 22 poäng. Och jo jag tror att jag skulle kunna skrapa ihop 6 poäng utan problem. Så det känns jätte kul att chansen att inte behöva få IG i matte blir mindre och mindre. aja, sen rullade dagen på som vanligt. Vi hade SO, NO, Lunch, svenska, matte.. igen? och till sist favorit ämnet MUSIC! i love it. vi slutade halv 4 och sen dess har jag hunnit duscha, bada och nu ska jag sätta igång och fixa mig! det kommer förhoppningsvis bli ett videoinlägg ikväll! puss på det.

Svar på en fråga!

Någon anonym i inläggen nedanför undrade hur det gick för mig på sam musik uttagningen. Jag trodde att jag hade skrivit det men kanske inte. Aja!

Det började med att jag kilade dit vid 8 , då presenterade alla rektorer sig och sådär. Sen berättade dom hur schemat skulle se ut för dagen. Det fanns två listor med olika tider för varje person när man skulle in och visa vad man kunde. Jag tror att jag fick vänta i 2 timmar innan det var min tur hah ;) Men när jag kom in i rummet så var sam musik rektorn där och 2 elever från linjen. Vi började med en taktkänsla övning. Han klappade en takt med händerna så skulle jag göra samma sak direkt efter. Sen var det ton övning eller vad man ska kalla det. Han spelade en melodi så skulle jag härma! Seeen var det dags att visa vad man kunde , och för mig gäller det ju sång såklart. Och jag började sjunga ''hold on be strong'' och dom bara gapa haha. Nej nu känns det som att jag skryter.. men dom tyckte nog att det va bra iaf. dom sa ju faktiskt att dom fick rysnar osv ;) haha. Så han tyckte att jag var jätte duktig och varmt välkommen till sam musik! :)

Ni får ursäkta mig..

Gash förlåt för min dåliga uppdattering.. & jag som lovade er 10 inlögg och har inte ens gjort 1 haha. förlåt. Aja, ni kanske undrar varöfr jag inte har bloggat som jag brukar och anledningen är SKOLAN. allt som finns i huvet på  mig är skolarbete skolarbete hela tiden. Som idag hade vi nationella prov i matte. Känns helt okej.. hoppas jag ;) Men jag skriver när jag är hemma, tror att jag ska kila hem från skolan för jag mår inte så bra. vi hörs sen! PUSS

jag älskar dig victoria<3

/ din kasper


Snart kommer kasper älskling <3

Hejsan svejsan bloggen! Nu siitter jag framför datorn och lyssnar på lite music, sjunger såklart till men ni får tyvärr inte lysssnnaa! höhö. Aja jag har precis fixaat mig, laddar upp kvällen outfit senare och sådär. Ska ju fixa att göra 10 inlägg idag ;O! Det är redan 5 anmälda till min underbara tävling så konkuransen blir bara tuffare och tuffare! Och ni ska veta att jag inte går efter mina vänners bloggar, alltså att jag vväljer de 3 bloggar och bloggläsare som jag känner bäst. Så alla med blogg.. ANMÄL ER! :) Fett nice. Aja, nu ska jag ta lite kort. Pusspuss så länge!

Dagens tips!


CHOCOLATE MUD MASK! Jag har glömt att nämna det men jag fick faktiskt 2 ansiktsmasker av min urgulliga vän Jehnny i födelsedagspresent! Och en av dom var choklad ansiktsmask! Den rengör verkligen på djupet och man blir helt ren efter! Den rekomenderar jag verkligne till er bloggläsare! Finns för bra pris på Åhléns!

Lite bilder från melodifestivalen!


Den super söte norske sorken! 


Förstår ni hur sjukt ljust det blev i hela globen när alla tände den gula staven? ;O


DDAAARIIIN!




Hej bloggen

Då va det tisdag! Härligt att veckan rullar på så attt det snart kan bli helg igen. Min dag idag har varit lite upp&ner. Vill inte skriva öppet om det så jag håller det helst till mina närmaste. Aja, vi hade iaf So , mantorstid, matte, lunch... , Biologi och till sist syslöjd. Sen gick jag förbi soarén en liten snabbis och sa att jag skulle vilja byta låt, och det va inga problem! Sååå det blir en liten överraskningen vilken låt det blir ;)

Nååja, sen cyklade jag hem och jag har precis tagit en dusch, ett bad och har just börjat sminka mig. Skulle egentligen vara med Farre idag men det blev inte så så jag ska träffa kasper.

Vad ska ni göra ikväll?! :)

TÄVLING!

Nu kör vi på en tävling här i bloggen! Allt du behöver göra är att kommentera att du är med ( skriv såklart din blogg adress ) Ni måste även göra ett inlägg i er blogg där  ni har mig länkad! 3 stycken kommer gå vidare och sedan får ni rösta vem som ska vinna! Vinnaren blir då veckans blogg!

jag lovar er 10 inlägg imorgon

Fick massa nya idéer om bloggen ikväll så imorgon lovar jag er 10 inlägg istället. Orkar inte vara vaken så länge till , ska nog ta och lägga mig nu! Vi hörs imorgon och jätte kul att se att statestiken snart ligger på 100 unika besökare! i love it. och jag kan ju ge er ett tips att det blir fler inlägg ju mer ni kommenterar ;) aja, sov gott alla älskade bloggläsare! vi hörs imorgon! PuSsSsSsS


VAD SÄGS OM EN TÄVLING?!

gash jag kom på världens idé! Jag ska ha en tävling här i bloggen, och priset är att bli veckans blogg. Allt du behöver göra är att kommentera och skriva din bloggadress, göra ett inlägg i din blogg om att du är med i tävlingen ( länka min blogg ofc.. ) så kommer jag välja ut 3 bloggar ni kan välja mellan! vad sägs om det?


så dum är jag faktiskt inte..

Asså jag känner mig faktiskt lite dum.. eller jag har lite ångerst ska man kanske säga.. Dedär m håret. Alltså jag blev väll mest besviken för att det inte blev som jag ville och trodde att det skulle bli när hon förklarade och när hon lät mig välja hårfärg osv. Men ja det kanske itne blev som hon hade tänkt sig heller. och jag kommer abslout inte säga vart jag klippte mig eller hos vem. Det är såå over the line. Men jag ska ringa nu i veckan och se vad man kan göra åt saken! För hon märke ju trotts allt själv att jag inte blev nöjd med resultatet.

( p.s. bild på mitt nyyyaaa hår laddas upp imorgon! )


lite update sådäär

HEJSAN BLOGGEEEEN! Nu ligger jag i sängen och gör inte ett skit. Idag så har jag gjort allt dedär jag skrev att jag skulle göra.. förutom pluggandet haha. Det får jag göra imorgon helt enkelt! Sen kom Farre hem hit efter min långpromenad i regnet.. love it ;S Vi flummade oss som vi alltid lyckas göra haha, ni ska se videon vi spela in! om den kommer ut så flyttar jag till pluto hehe. Aja, sen så åkte hon hem för att  äta, men det blev så pass sent så vi träffades inte igen. Men tack för en underbart rolig dag gumman! <3

Men såå när jag satt på mitt rum och sådär så ringde jag kasper och han ville att jag skulle komma hem till honom för han hade äntligen blivit frisk. Jag blev så gla så jag hoppade på cykeln och drog iväg det fortaste jag kunde hem till honom! Jag har inte träffat honom på 4 hela dagar. Vet ni hur lång tid det är eller? ;O Jag hann inte vara där så länge eftersom min älskade daddyyy ville att jag skulle komma hem i tid. Så kasper följde mig en bit och sen kilade jag hem. Där har ni hela min dag haha!

sssssshh..



När jag var mindre så kallade jätte många mig för Madicken. Anledningen till de var för att jag va ganska lik henne tll utseendet!

Jag saknar dig älskling..


snälla , snälla snällaa.. Bli frisk ;/

Kan ju alltid försöka!

Hejsan bloggen! Gash idag är jag verkligen på superduper humör! Känns helt fantastiskt. började dagen med att vakna en halvtimme före alla andra och ta en härlig kopp te framför tv'n. i love it. Sen vaknade alla och då kilade jag upp på mitt rum och jag har precis städat rummet lite till. Blev inte riktigt klar igår så ah! Måste städa min byrå bara , den är så sjukt stökig igen haha.

Det var någon som undrade vad en powenap är, och det är när man typ sover under en väldigt kort stund. Som igår, jag och farre tog en powernap och sov i typ 20 min liksom. Jag älskar att göra det för man känner sig så pigg efter! Hoppas du blev nöjd med svaret! :)

Snart så åker hela familjen iväg på fotboll och då ska jag passa på att ta en lång härlig dusch , ett långt härligt bad och ta lååång tid på mig att fixa mig! sen ska jag plugga lite, gå en mlångpromenad i det härliga vädret o, träna magen och senare ikväll föhoppningsvis träffa älsklingen om han känner sig bättre idag! Ska även försöka göra 10 blogginlägg idag som någon önskade!
Vad ska ni göra idag?



det va som fan ;)

God kväll bloggen! Nu har jag lagt mig i sängen och ska snart sova! Farre har just åkt hem, ja hon kom hit och vi kollade på film tillsammans.  Och Simon tittade förbi en sväng också. Trevligt! Sen åkte han hem och jag & farrää kollade på luftskeppet som sprängdes eller vad den nu heter. Fett nice. Vi hann även ta en kopp te och ta en härlig powernap där på slutet! ska försöka väcka kasper men  det går inte så bra.. vill ringa honom och säga godnatt? Haha fett taskigt , när han precis har somnat så ringer jag upp honom så att han vaknar occh säger godnatt HAH! ;) Nåja, nu ska jag avsluta, vi hörs senare idag alla bloggläsare!

Förresten, statestiken blir bara högre och högre för varje dag som går! ffett härligt, i love u all! PUSSSSS

det blev en hemmakväll

Tjenna bloggen! Sitter just nu inne på mitt rum och har världens jävla huvudvärk.. har precis tagit en alvedon så det blir väll bättre snart får vi hoppas. Ikväll så skulle jag egentligen iväg på grillning med några bla. ronja men det blev tyvärr inte så. Det får bli en hemmakväll istället.. Har pratat med kasper älskling en hel del ikväll, han är ju fortfarande sjuk ;/ ush, jag har inte träffat honom på 4 dagar.. det känns som en hel evighet verkligen. förhoppningsvis kommer vi träffas imorgon!

Ikväll somsagt ska jag bara ta det lugnt och bara se på film. Updatterar senare, puss!


hur tycker ni att jag ska göra..

Ska jag ringa och be att få göra om färgningen eller ska jag strunta i det?!

Svar på kommentarer!

Anonym;
kan du inte berätta lite om dom olika linjerna?:)
Svar; Ja visst kan jag! fast det blir lite mer hur jag personligen ser på linjerna. Omvårdnad är en linje där man får lära sig mer om människan och människokroppen, lite medicin och sådär. När man gått ut linjen är man faktiskt undersköterska! Ni kanske inte visste det men jag vill faktiskt bli barnmorska eller något annat inom sjukvården. Just nu iaf, det kan ju ändras 100 gånger innan jag slutligen bestämmer mig. Sen sam musik! Sam programmet är som fortsatta 9an. Typ 10an , 11an och 12an. Man riktar inte in sig på något speciellt som förbereder ett yrke. Sen musik profil är att man har musik i 3 timmar i veckan och kör 1 gång i veckan. Verkar fett kul, vet inte hur jag ska göra!

Anonym;
vf skulle du inte göra de?
Svar; jag antar att du menar matte nationella? det var för att jag skulle till doktorn precis när det höll på..


Kul med frågor såhär! Något mer ni undrar över?

Här kommer bilderna


shoppingen med ronja ; Brillor från BIKBOK


Shoppingen med ronja ; mascara , puder och rouge , hittade inte rougen ;S


Shoppingen med ronja ; Linne från BIKBOK


shoppingen med ronja ; Linne från MQ


Födelsedags present från bästavän ronja!


Födelsedags present från Joanna och vicktoria!


Födelsedags present från fam. C!


Födelsedags present från mamma och pappa!

Sen så fick jag även jätte mycket pengar och allt de där i stlhm. Som klockan och kläderna! Sen fick jag besöket hos frisören också.. även om jag inte blev så jätte nöjd men nååja!


Idag köpte jag äntligen mina älskade skor! har kollat och inte kunnat bestämma mig för vilken färg jag ville ha, men det blev tillsist ett par vita vanliga convers! i love it

Update!

Hejhej bloggen! Nu har jag äntligen tid att blogga lite. Sen jag skrev sist har jag varit en snabbis på Inter sport och köpt skor, laddar upp bild. Sen har jag ätit, tränat, badat och nu ska jag snart fixa mig! Ska även ta kort på allt haha, batteriet är färdig laddat. Har även hunnit städa mitt rum lite, förstår inte hur jag lyckas få rummet så sjjuukt stökigt hela tiden? nååja, that's me! Ska ta kort på allt nu, vi hörs snart!


Förrsten..

Visste ni att jag kom in på alla dom linjerna jag sökte till?! Är verkligen super glad! Nu väljer jag bara mellan samhälle musik eller omvärdnad. Vilken linje tycker ni passar mig bäst?


uppe med tuppen

God morgon bloggen och alla bloggläsare! Idag är det äääntligen lördag och sovmorgon. Vaknade faktiskt redan för en timme sen så det blev inte så lång sovmorgon men iaf! Jag hittade kameraladdaren precis så batteriet är på lagning och alla bilder jag lovat er kommer upp senare idag! Men nu ska jag dricka ett glas oboy innan resten av familjen vaknar! puss ♥

hahajag ska nog gå i pappas fotspår och bli millitär när jag blir stor ;)


super mysig dag med bästavän

Hejsan bloggen! Nu har ronja älskling åkt hem, blö. Vi hann göra massor idag faktiskt! Först stan, sen hem och fixa ansiktsmask och fixa oss. sen åkte vi en snabbis ner till puma och kollade när Johanna och hennes band va med i rock festivalen. jag tror de hette så, aja. Kanske inte min musiksmak direkt men det va sjukt bra ändån! verkligen skit bra uppträdande! det va ganska mkt folk man kände där så det va super. Sen gick vi till affären och köpte godis och chips. Haha som om maten på donken inte var nog liksom ;) nejnej! vi kollade på olika tv program och bara chilla. Sen nu så somsagt åkte hon just hem och jag har hunnit prata med kasper älskling! Han är ju sjuk och det har han varit i 2 dagar nu ;/ fett tråkigt.. jag saknar honom verkligen! Hoppas på att han blir frisk snart så vi kan träffas igen.

Nu ska jag iaf stänga av och sova! är hur trött som helst, vi hörs imorgon då jag lovar er fullt med inlägg! pusspuss

Jag lever

Hejsan bloggen! ja tro det eller ej men jag tog inte livet av mig igår haha. Asså jag är verkligen inte nöjd med mitt hår eftersom jag sa hur jag ville ha det. Och jag bad om att färga håret ljusbrunt , jag valde till&med ut vilken nyans av ljusbrun jag ville ha men hon använde det aldrig? ;O hon slingade bara.. så jag blev skit sur.. får se hur det blir! Enligt en som kommenterat där längre ner så har jag visst rätt att ringa och säga att jag vill göra om dey och få det gratis? eftersom jag faktiskt betalade 1500 kr för det och blev inte det minsta nöjd.. låter det bra tycker ni? nej in my as!

aja, idag så var jag iväg vid doktorn och kollade upp min astma och sen tillbaka till skolan och då hade alla 9or gjort matte nationella.. hah seriöst fan va jag kommer faila på det ;O nåååja, sen rullade dagen på och nu sitter jag här med ronja älskling! vi har varit på stan och kollat runt lite. Fick med mig e2 linnen , ett från MQ och sen ett från bikbok. Laddar upp bild sen! Vi ska ha en hemma kväll och kolla på film & ansiktsmask. En riktig myskväll.. behövs verkligen efter veckan som har varit! Vad ska ni göra ikväll? :)


Ni är värda en förklaring..




Victoria har nytt hår, det är inte gult blått blont brunt eller rosa. Det är kastanie bunt med en gnutta rött i sig och ett par ljusa slingor. Hon har även klippt sig, jäääävligt kort. Nu snackar vi page frisyr! Luring, det är en aning kort med ändå väldigt fint. Hon själv tycker det är helt tvärtemot, hon är skit sur och ledsen. Så vänta inte på något blogg inlägg av henne ikväll. That's not gonna happen. I am just saying!
Håret i sin helhet är fint, det är inte mycket som förändrats mer än längd och färg. Frisören var skit dålig, hon måste ha fel på hörseln. Victoria säger: många ljusa slinger och en ljus brun färg. Frissan fixar kastanie brunt med ett par ljusa slingor som inte går ner helt.
Är du knäpp eller? Gör som kunden vill ha det så blir ditt liv såååå mycket lättare.



VOTE FOR FARRE AS PRESIDENT

mitt hår är förstört..

fyfan :(

Imorgon gäller det!



ooh yes äntligen ska det bli av! Jag ska total renovera mitt hår ahah. Ska klippa mig lite och sen göra håret ljusbrunt med massa blonda slingor. Fatta snyggt det kommer bli! ;) Ska såklart göra det hos frissan eftersom mitt hår blir så pass skadat när jag färgar hemma. Haha mamma kommer kanske inte bli glá när hon ser slut summan av det hela men det är faktiskt en sen födelsedagspresent!
Resultatet hoppas jag att det blir ganska likt som på bilden!


Vad tror ni om detta alla blogggläääsare?!

Update

Hej igen bloggen, nu har jehnny och jag precis varit ute på en liten åktur med moppen! härligt det, men hon har åkt till sin skytte träning :/
i love u gumman! Tack för en super rolig eftermiddag

Anyyway nu resten av kvällen så ska jag nu först och främst hoppa in i duschen , bada , fixa mig och sen träffa kasper älskling! i love it. har ingen aning vad vi ska göra bara men det återstår att se! Bara så ni vet så har min dag varit perfekt rakt igenom och ingenting kan förstöra det! I LOVE MY LIFE!


Läs hennes blogg

här!


sitter här m cp jehnny!

Chhhaaachaa bloggen och alla bloggläsare! Nu sitter jag hhär med Jehnny och vi fjantar oss haha! Idag så var jag ju iväg på den där sam musik sång grejen.. och det gick hur bra som helst! är verkligen jätte nöjd med det jag gjorde. Så jag var där till 11 och sen tillbaka till skolan och då hade vi lunch, svenska, so och sist språk. helt okej dag!

Vi hörs sen för nu ska vi snacka lite shiit :) puss!

super snygg du är gumman ;)

fyfan vad jag är nervös..

God morgon! Jag hinner med ett litet snabbt inlägg innan jag ska fortsätta fixa mig. Idag händer en ganska speciell sak nu på morgonen.. ni vet ju att jag har ssökt till sam musik som gymnaasie och idag ska jag på en provsjungning eller vad det nu kallas. Ska sjunga ett stycke för en musik lärare där och lite sådär.. har förberett mig med varmt te och pratar med mig själv haha. ;) Men nu ska jag skynda på. önska mig lycka till!


inläggen kommer imorgon

God kväll bloggen, förlåt för min kassa uppdattering ;O inte ett ända inlägg idag. Sooorrry. Men imorgon lovar jag er minst 6 inlägg! Ska stänga av nu, vi hörs imorgon! PUSS

God natt alla bloggläsare!

Nu är världens bästa program slut, alltså svenska hollywood fruar. haha i love it! Så nu ska jag ta och stänga av för jag är helt slut.. vi hörs imorgon! PUSS

Update!

Hejsan bloggen, nu sitter jag på mitt rum och har just fixat ansiktsmask med mammi. Gissa om vi har snygg hy nu alltså haha. Kvällens planer är att ta ett bad och sen plantera rumpan framför tv'n. Ska ta på mig min mysdress och poppa lite popcorn också ;) Låter ganska härligt efter första dagen igen i skolan..

Imorgon är det tisdaaaag och skola igen. Tisdagar är ganska nice faktiskt förutom matten.. Slutar redan vid 2 men sen efter ska jag på soaré möte i skolan. Ni som vet vad det är så kan jag avslöja att jag KANSKE ska vara med. vi får se hur det blir! Sen ska jag hem och fixa mig sen träffa kasper älskling. Kunde inte träffa honom eftersom han ska läsa 250 sidor i en bok? ;O på en kväll haha. Det gillar vi inte. Men nu ska jag hoppa i badet! pusspuss så hörs vi sen. love

Bara så ni vet!

Om ni ställer frågor om kaspers kropp som vissa personer faktiskt har.. så ska ni veta att jag aldrig kommer svara på dom. Allt jag kan säga är att han har världens finaste kropp!
. SLUT


Haha vi är som vi är..


And we love it!

Sitter här med Sebastian ♥

Hejsan bloggen! Nu va det måndag igen.. blö ;O aja, skolan idag var väll helt okej. fick tillbaka 4 arbeten idag. 2 so arbeten , där jag fick g+ och VG, ganska nöjd faktiskt. sen fick jag tillbaka Engelska nationella där jag fick VG. love it! vi slutade vid halv 4 och nu sitter jag här med världens sötaste sebastian! :) Om ni undrar så är det min och kaspers gemensamma vän så ni behöver inte vara oroliga..  Vi har iaf kollat på parodier osv. sjukt kul! men han ska snart hem ;/ tråkigt.. men nu ska jag följa honom ner till dörren. vi hörs snart! PUSS

Va kul med kommentarer!

God kväll bloggen! Nu har kasper precis åkt hem och jag saknar honom redan.. ;/ aaw. Vi spelade iaf kort haha. i love it! Ni kan ju gissa vem som vann hela tiden ;)? Sen så kollade vi på film , kommeer inte ihåg vad den första heter men den andra heter iaf Booggieman.. och kasper skrämde seriöst livet ur mig ;O Ni vet när det är sådär skit spännande men ingenting händer, alltså i filmen? Och då helt jävla plötsligt så; BÖÖÖ! HAHAHAH, trodde jag skulle dö. Men kul va det minsann! Sen tog vi det bara lungt och flummade oss som vi alltid gör. Han åkte hem för en halvtimme sen och jag har just fixat mig inför natten och ska snart sova! Lär ju inte somna förens i natt.. aja, ska stänga av datorn nu, vi hörs imorgon! PUSSSS


3 ord

JAG ÄLSKAR DIG!


Perfect day

Tjaaaaa bloggen och alla bloggläsare! Har precis fixat färdigt mig och har hunnit göra en grov städning av rummet hehe. Idag så tränade jag med Jehnny! kommer fan ha träningsvärk imorgon.. det gillas! Fick födelsedagspresent av den gullungen också! Laddar upp bild på det sen när jag har hittat laddaren, har varit lite lat och inte letet så mkt.. men jag ska göra det direkt efter detta inlägg! aja, Hon åkte hem vid 5 tiden och sen dess har jag duschat och allt det där. SÅ jag sitter och väntar på att kasper älskling kommer hit. Vi ska väll prata en hel del, har hänt lite saker som bara de närmaste får veta om. men ni beöver inte vara oroliga iaf!

Jag ska leta efter laddaren nu så vi hörs snart! pusspuss
p.s. börja snälla kommentera mer.. det suger att blogga annars..!


fråga mig inte ens... ;)


Dagens tips!


Hade tänkt ha mer personliga tips här i bloggen! Och dagens tips är mascaran jag använder! Tycker att den är sjukt bra eftersom den inte klumpar sig och den böjer sig så som ögonfransarna är böjda. love it!
Vilken mascara använder du?

Hemma själv

nice som tusan haha. Hej bloggen! Sitter hemma själv och bloggar lite nere i vardagsrummet. Är helt hemma själv för att resten av familjen är på fotboll och kasper är hemma. Vi skulle ju sova över men det blev inte så iaf. Igår så åkte jag och kasper hem till honom och kollade på film med hans pappa. Trevligt! Sen åkte vi hem till mig och spelade något spel m familjen hehe. Sen kollade vi på film och efter ett tag åkte han hem.

Idag vaknade jag vid 9 tiden.. kunde inte somna om ;O Kanske ganska bra att börja vakna lite tidigare så man vänjer sig tills imorgon.. back to school. ush fyfan det vill jag inte ens skriva om! Planerna för idag är att först och främst ta en lång härlig dusch , sen bada och fixa mig. Sen lite senare kommer Jehnny hit och vi ska träna! love it. Och ikväll hoppas jag på att jag ska va m kasper. I hope. Men nu ska jag sminka mig! puss


Hittade en gammal bild..



Look at the hair..


Lördag

Chhaacha bloggen! haha driv. Igår så var jag med kasper hela dagen som sagt. Vi hade det jätte mysigt verkligen. Kollade på film och somnade ganska tidigt. love it! Idag så har jag och kasper kollat lite på innebandy finalerna. Men typ inga matcher gick som vi ville så vi åkte hem höhöh. Vi åkte först hem till honom och hämtade mina nyklar och sen hem till mig och då åt vi lite mat! Han har precis åkt iväg och träna på gymmet så jag sitter själv hemma och kollar på tv.. stackars mig! :) Ronja är iväg så jag kan inte va m henne heller.. aja jag ska väll träna jag också och sen fixa mig!

Ikväll kommer kasper hit igen och vi ska iväg och handla lördagsmys! Vi ska väll bara ta det lugnt. Sen får vi se vad som händer, han ska iaf sova här. Nu ska jag träna lite, vi hörs snart! puss

Give me summer..

Hemma hos älsklingen

hej bloggen! Sitter hemma hos kasper älskling nu och vi har just ätit tacos! mums. Vi håller på att göra popcorn.. eller lättare sagt kasper haha. Tror faktiskt dom är ganska brända vid det här laget.. ;) Nåja. vi ska iaf inte göra något speciellt tror jag. Kolla på film och bara mysa! love it. Så detta blir det sista inlägget för idag, vi hörs imorgon! love


Ny kategori i bloggen!

Nu har jag lagt till en ny kategori som är outfits! Kommer en ny outfit idag också ;) om jag hittar min jävla laddare.. ;O

Dagens fråga (?)

Vad vill ni se mer av i min blogg?!


Det blev ju 5 kommentarer

För ett tag sen så frågade jag ju er om hur ni tyckte att en kvinnaskropp skulle se ut! Och det blev faktiskt 5 kommentarer så jag får väll skriva vad jag tycker!

Jag tycker att det har blivit så himla överdrivet om hur sjukt jävla smala tjejer ska vara?! Jag har själv kommit in i det men en person som betyder väldigt mycket för mig drog mig ur det. Om man kollar i en modetidning och ser på modellerna så är det ända jag ser är skinn och ben? och när jag själv kollar på dom bilderna och sen kollar mig själv i spegeln.. hhaha tänker inte ens säga vad jag tänker då! eller tänkte ska jag kanske skriva. Men sen får man inte glömma de tjejer som inte KAN gå upp i vikt och som är väldigt smala. Sålänge man inte svälter sig själv osv..
Om man nu skulle vilja gå ner i vikt så kan en promenad på 30 minuter va super bra. Jag brukar gå 3 gånger i veckan och träna hemma varje dag bara för att hålla igång eftersom jag inte tränar någon sport regelbundet eller så.

Men tillbaka till ämnet haha. Jag tycker en kvinnas kropp kan se ut hur som helst. Allt från normalt smal till hälsosamt mullig! Allt som är friskt liksom! Alltså så är modellerna inte hälsosamt smala och därför tycker jag inte det är snyggt. Dom förstör ju sina kroppar förfan? Och samma med dom som skiter i att röra på sig och bara äter fel mat. Deras kroppar förstörs ju också.. Haha jag börjar låta som ett hälsofreak haha!
man ska vara nöjd med sin kropp hur den än ser ut & om man tar hand om den brukar det vara lättare att tycka om den , det har iaf jag börjat tycka! :)


Vilken kropp tycker  ni är snyggast?


Idag mår jag bättre

God dag bloggen min och alla urgulliga bloggläsare! Hoppas ni har sovit lika gott som jag har. Även om det var väldigt tomt i sängen utan kasper.. <3
Dagens planer ser iaf ut såhär än så länge!
Träna magen och städa!
Duscha & bada + fixa mig!
Fira 11 månader med älsklingen!
Vet inte huuur vi ska fira den än men det återstår att se!



11 månader med dig! ♥



Du är allt för mig älskling
Jag älskar dig kasper! <3


Orkar inte blogga idag..

vet inte vad det är med mig.. har ångerst, kallsvettas, mår illa och skakar.. får nog ta och lägga mig och sova. Vi hörs imorgon mina bloggläsare! puss

Tjenna bloggään ;)

ligger just nu i sängen och har just badat och klätt på mig myskläder. Idag så har jag varit med kasper hela dagen och sen kom jag hem och åt. Kollade även på film m min bror och Henke. lovley! Ikväll vet jag inte vad som händer, förhoppningsvis kasper, men vi får se!


@ älsklingen

Hej igen bloggen! Sitter just nu hemma hos kasper och han kollar på tv så jag passade på att slänga in ett inlägg. Tyvärr så kommer inte bildrna på mina presenter upp idag. Min kamera va visst urladdad och jag hittar inte laddaren.. såklart haha. iaf så va jag , mamma och pappa iväg och lämnade det där brevet vid säve. Alltså gymnasieskolan som jag kanske ska gå på. Jag har ju sökt in till sam-musik, och då ville dom veta lite om mig och min musikbakruns osv. haha jag skulle igentligen posta det idag men jag hade inget frimärke ;O då är det ju liksom inte så jävla enkelt tänke jag så jag sket i det eeheh. Men då åkte vi direkt till deras egna brevlåda och la det där. Och då va jag så osmart och sa; men frimärke då? hahah, dumas. Aja, nu ska jag se på tv m älsklignen. Skriver sen! PUSS

fan va jag blir arg ibland..

:@:@:@!!!!!!!!!!!!!
Det finns tamigfan inget värre än föräldrar som kommer hem från jobbet och det första dom gör när dom sätter sina fötter innanför dörren är att börja bråka med en ;O!? Nååja.

Sen jag skrev sist så har jag hunnit duscha, badat, fixat naglarna och fixat övriga lilla mig. Jag har även hunnit fixa ett jävla brev och sen städat mitt rum! Är jag inte för duktig ibland? önskar att mina päron kunde fatta det nångång också.... menmen! Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, ska kanske hem till kasper.. får se hur det blir med det. Annars väljer jag ut någon av mina underbara vänner så får dom stå ut med att va m mig ikväll haha! Nu ska jag ladda kameran och ta kort på presenterna jag fått! vi hörs snart  mina bloggläsare! pussssen

Bilderna från igår!


Se på tårtan, MUMS! ;)


Joanna älskling!


Ronja & Vicktoria babes!


Jag älskar er tjejer! Tack för en underbar födelsedags middag! <3

Svar på en fråga!

Anonym: vad äter du på en dag? äter du frukost? :)
Svar; Va roligt med en fråga! :) Hmm på en hel dag så äter jag.. okej jag ska vara ärlig, jag tycker inte om attt äta frukost haha. Jag tycker det är skitjobbigt att äta på morgonen. Men som nu när det är lov är det inte några stora problem! Så vi säger att jag äter 1 macka vid frukost och ett glas mjölk ( försöker trappa ner på obóy...) , och sen vid lunch äter jag något lätt som en macka, men om jag är riktigt hungrig så äter jag såklart ''riktig'' mat ;)! Vid middag så äter jag såklart mat och sen senare på kvällen tar jag oftast en frukt!



Nu är jag tillbaka!

Hejsan bloggen, förlåt för min dåliga uppdatering men jag har inte haft tid helt enkelt! Men jag lovar er att jag ska börja blogga som vanligt igen.

Sen jag skrev sist så har jag varit med kasper och igår följde han med mig till tandläkaren haha, so cute! Som tur va hade jag inga hål men jag ska kanske få tandstälning igen... nåja tänderna blir iaf snygga! ;) Sen köpte jag och älsklingen frukost och åkte hem och åt. MYYYS! Sen vid 3 åkte han och gymmade så då kom mina favorit tjejer Joanna, vicktoria och Ronja hit! Vi friade min födelsedag lite i efterskott. Dom kom hit med tårta haha, hur gulligt som helst! Sen så fick jag en vit kofta av Joanna och Vicktoria :) Tack tjejer!
Jag lagade mackaroner och köttbullar till oss. mobba inte mitt matval för det är det ända jag kan laga! hehe, men dom gillade det iaf. Sen så åt vi tårta , kollade på film och åt nyttigheter faktiskt. Muums. Sen vid halv 10 åkte dom hem. Tack för en underbar dag / kväll älsklingar!

Sen senare kom min sötnos till pojkvän hit. vi tog det bara lugnt och gjorde inget speciellt. Vi planterade våra rumpor framför tv'n och bara myste. i love it. Sen kilade han hem för att han skulle göra något nu på morgonen.
Såååååå nu sitter jag här framför tv'n igen och har precis ätit världens onyttigaste frulle. höhö. Jag skriver snart! PUSS


Innebandyyyy

Hejhej bloggen! Sitter just nu hemma själv och kollar på tv. Mamma jobbar, pappa och gustav är iväg och kasper är hemma och fixar sig. Han har spelat innebandy idag förstår ni! ;) Påskcupen tror jag att den heter. Aja, det gick väll inte så jätte bra för dom men jaja. Det gick bättre för  min brors lag som kom till semifinal. Fett nice. Jag va iaf där med Linnéa, Lollo och några andra. Sen kilade dom till hamnen och jag hoppade vidare till Mejan Och vicktoria! trevligt trevligt. Kollade dom flesta matcherna med dom och sen åkte jag och kasper hem.

Och så långt har jag kommit idag! Snart kommer kasper så jag ska städa lite och fixa mig. Jag ska få köra på hans moped idag igen, haha me like! ;) vi hörs snart! PUSS


Tack för alla Grattis!

Heejsan bloggen! Sitter just nu hemma hos kasper älskling. han är inne i duschen så jag sitter här jag haha. Idag så har det kommit hem lite gäster till mig och firat min 16-årsdag! Trevligt. Jag laddar upp bilderna på det jag fick imorgon. Vi grillade för första gången iår , mums faktiskt. Brukar inte vara så förtjust i grillat :$ Sen fikade vi tårta och sådär. haha jag och Sofia sjöng för kasper , sjukt kul ;) Sen åkte alla gäster hem & kasper o jag kilade hit på moppään. Jag fick faktiskt prova att köra, såå sjukt roligt asså. Fattar inte varför jag inte önskade mig en? nååja, ska ju ändå börja övningsköra , asså bil så det är väll ingen idé att skaffa nu.

Nu ska vi se på film och äta popcooorn! Fett nice ;) vi hörs snart! puss

Svar på några frågor!

Amanda: Jag har ltie frågor som jag skull vilja ha lite svar på.

- Hur gör du för att mactha kläderna så bra med olika färger så det kanske itne bara blir svart hela tiden som det lbir för mig för jag kan verkligen inte matcha, och vad är det man ska ha mest i sin garderob? har hört att accesoarer och sjalar, halsdukar m.m är bra för att outfiten ska bli lite olik från dagen innan man hade den.
Svar: Oj vilken svår fråga.. Jag kör på det som jag tycker passar bäst och är snyggast helt enkelt! Jag tycker det är super snyggt med smycken och stora halsdukar när man t.ex. bara har svart på sig.

- Kan du kanske skriva ett inlägg om hur du pluggar och hur man ska börja och göra för att orka?
Svar: Den här frågan ska du egentligen ställa till någon som har en bra pluggteknik haha. för min suger! Jag är den där typen som pluggar kvällen innan.. vilket inte är så smart! men jag har faktiskt börjat lära mig att börja plugga tidigare. Och det syns i resultatet på proven eller läxförhören jag pluggat till att det faktiskt lönar sig! För att orka det så delar jag upp så man pluggar lite varje dag i typ 4 dagar innan provet! Och sen lite extra kvällen innan.

- jag funderar på att börja göra sittups och armhävningar varje dag och kväll, hur många gör du och hur långt tid tar det innan det händer något?
svar: okej va roligt! Jag gör inte så många armhävningar för att jag är så himla klen i armarna.. hehe. Jag kör mest på magträning. Då gör jag typ 30x3 situpps varje morgon och kväll! När jag hinner iaf. Men sen gör jag andra övningar också! Fast en sak vill jag ändå säga.. och det är om man vill gå ner i vikt, så ska man ut och röra på sig, typ prmenera en timme eller springa en halvtimme! :)

- använder du något specielt gel eller nåbot när du rakar benen, för mina ben blir stickiga dagen efter vilket jag stör mig på.
Svar: Jag använder något från märket Venus eller vad det heter! Sen så har jag en återfuktande kräm efter. Då håller det bättre för mig iaf och benen känns lenare!

Mina svarta jeans har spräckt och gått hål i så jag behöver ett par nya men vill inte köpa för så mycket pengar nu för mina pengar räcker itne precis nu, är det värt att köpa jeansen på vila som du gjorde?
svar: Hmm, antingen så bestämmer du dig för att köpa dom, för jag menar.. dom är ju jävligt snygga ;) ahah, och dom kostar runt 400 kr så det är liksom inte överdrivet dyrt. Och du kan ju alltid fråga din mamma eller pappa om en extra slant! Och sen kan du ju alltid fixa byxorna som det har gått hål på. Om inte hålet har blivit för stort!




Hoppas du blev nöjd!

4 april!

Hejsan blogggääään! Hur är läget med er? Med mig är det iaf kalas bra! Igår kväll va jag med kasper hela dagen och är med honom fortfarande :) Ronja och Robin kom förbi en stund igår kväll och hon lämnade min födelsedagspresent till mig. aaw, jag fick en jätte fin tröja av henne! Så super gullig hon äär <3!

Sen somnade jag och kasper vid 1 tiden och blev väckt av att familjen och kasper såklart sjöng för mig. haha soo cute! Fast om dom kan sjunga på morgonen.. det är en annan femma haha. Nej va jag är taskig. anyway, jag och kasper ska snart fixa oss och snart kommer väll alla gäster! Laddar upp bild på dagen outfit och alla presenter senare idag. Puss på er sålänge! <3



oooh yeah

Idag fyller jag 16 ;)!

Dagens outfit


Körde på en lite vårig outfit idag!
Svart stor halsduk; Åhléns
Jeans jacka; Gina
Vitt Linne; Hm
Vit tröja; Åhléns
Slitna jeansen m spets; Vila

Vad tycker ni? ska jag börja lägga upp dagens outfit varje dag?


Home

Hejsan bloggen! Nu har jag precis varit iväg m mamma och pappa. Ganska tråkig shoppingrunda.. fixade min present på elgiganten och sen handlade det bara om mamma och hennes cykel ;O haha.. nåja. Jag är iaf hemma nu och ska snart fika lite sen träna. När vi va iväg så kollade jag runt på lite olika saker jag ska köpa för mina födelsedagspengar :) fett nice! Aja, nu ska jag sätta fart. puss så länge

Gårdagens outfit

Som jag glömde ladda upp!

Black is back! hehe
Svart linne; HM
Svart kjol; Gina
Svarta strumpbyxor; HM
Smycken; JC och Glitter

Resultatet!


Ändå så har jag kunnat ta upp alla kläder som låg på golvet på första bilden;)

3 april!

God morgon bloggen! Jäklar va jag vaknade tidigt idag.. ;O Häärligt för idag ska massa presentköp uträttas m mamma och pappa hehe. Igår så var jag med Linnéa ett tag, hon kom hit och vi kollade på tv och snackade som tusan. Haha hennes humor är precis som min så ja, gud va vi skratta ;) Sen gick hon hem och jag tränade magen lite , duscha och fixade mig. Sen kom kasper hiiiit! aaw, han hade ju varit sjuk i två dagar så gash va jag hade saknat honom! Vi kollade på Talang 2010, vet inte riktigt om jag tyckete att det var någon sådär super bra, han m pianot isf! Sen pratade vi om allt som har hänt dom senaste dagarna och till sist somnade jag haha. Han med tror jag. Men iaf, han åkte hem ganska sent.. fråga mig inte varför, han kunde inte säga varför ;O? nååja, vi ska träffas idag igen så det är ingen fara. Men nu ska jag bada! vi hörs snart, PUSS!

Lååång freeedag

God morgon bloggen! Hoppas attt ni har sovit gott för det har jag! Igår så skulle jag ju på promenad med farre , men båda va så sjukt trötta så vi sket i det. Vi gör det idag istället! Ja eftersom jag inte gjorde något speicellt igår kväll så somnade jag ganska tidigt, redan vid 11 tiden. Härligt värre. Har faktiskt varit vaken i en timme nu. Idag är det ju låååångfredag, så då ska man ha det tråååkigt.. hhaha nej men jag ska typ städa HELA dagen (?) tack godegud att musiken finns så man kan sjunga sig igenom städningen. Eller vad säger ni? Aja, jag ska ifal städa hela mitt rum , vilket kommer ta mer än 2 timmar att göra. Tråkigt värre, men snyggt blir det! ska sätta igång nu , kommer updatera lite då och då! PUSSSPUSSSSS

Förresten.. någon som blev lurad igår?! :)


Torsdag kväll

Hejsan bloggen! Nu sitter jag inne på mitt rum och har just pratat med kasper älskling, han är sjuk idag så jag var tvungen att ringa honom<3 Vi pratade om allt mellan himmel och jord minsan. Aja här kommer kvällens fortsatta planer!
Träna!
Bada & fixa mig
 prata med kasper igen och sen träffa Farre igen & gå på lång promenad!


Dagens fråga (?)

hur tycker ni att en tjejs kropp skall se ut?
Om 5 stycken skriver sin åsikt i kommentar fältet så skriver jag vad jag tycker också!


Dagens outfit




Oooh yeah HAHA. Och ja jag förstår om ni undrar varför jag har ett stort jävla bandage på knät? Det är för att när jag ramla här om dagen så svullnade mitt knä upp så sjukt mycket så det ser helt cp ut. Måste ha nått som trycker emot liksom. Och jag ville ju ha barbent idag så det fick bli ett bandage.. men vad tycker ni annars? ;)

Våååår yraaa!

Hejsan bloggen & alla bloggläsare! Hur är lääget? Med mig är det iaf superduper bra. har precis sagt hejdå till farre och satt igång lite musik. fett nice! Idag så hade vi ju vår yra i skolan, helt okej faktiskt. Kom i en väldigt rolig grupp haha. Vi gick runt i olika klassrum och gjorde olika saker som lärarna fixade med. Sen hade vi lunch och sen prisutdelning och fotbollsmatchen mellan lärarna och elever. Eleverna vann ofc.. ;)

Och ni ska bara veta vilken 9'a som vann i sin AE för bästa klädsel.. ME! haah blev lite små chockad sådär. Sen Agge som var i mitt lag vann han också, sjukt kul!
Laddar upp bild på hur jag såg ut i nästa inlägg för er som vill veta haha. PUSS PÅ KINDEN SÅLÄNGE!

RSS 2.0