måndag; sista inlägget för ikväll

Nu ska min data sova , skriver imorgon innan jag drar iväg till skolan! Sov gott , PUSSPUSSSS


måndag; sista inlägget för ikväll

Nu ska min data sova , skriver imorgon innan jag drar iväg till skolan! Sov gott , PUSSPUSSSS


måndag; victoria älskar att prata i telefonen



p.s. Ni som ringer dolt till mig hela tiden , asså lär er..! jag kommer aldrig svara.
PUSSPÅER!

Måndag; förlåt för dålig uppdatteerring!

Hej bloggen! förlåt för så få inlägg under dagen. Men jag har inte haft tid!

Först va jag i skolan från halv 8 till halv 4 typ. Vi hade gympa & jag kastade 5.41 m i kula ;O fattar ni hur glad jag är över de?! Aja sen rullade dagen på och jag drog hem. Då åkte mamma & jag in till stan för att lämna tillbaka Bh'n och tröjan. De gick galant och då köpte jag en fundation för 145 istället. laddar upp bild.

Jag träffade lite folk där , bland annat Olivia , frida , Regina , Emma , Ronja & ellen! Sen åkte mamma y jag hem och åt mat. Seb ikväll har jag pratat med min älskling Vicktoria i tell! Saknar henne så..

Sen har jag pluggat matte.. gud vilken tur jag har som har en pappa som är världens matte geni! Han tycker jag är hur dum i huvet som helst som inte fattar treupphöjtifemgångertreupphögtifemelikamedtusenkommatvå. haha sådär är det typ för mig! Men jag hann faktiskt göra 10 tal på 1 timme. Ganska stolt måste man ju få säga!



INGET SMINK!



Dålig bild , tagen från en dålig fotograf! sådeså!

måndag; school.. here i come.. igen

hejhej bloggen! Vaknade inte för så länge sen , ska börja dagen med idrott så jag orkar inte fixa mig så mycket. gör de i skolan sen!

Dagens planer är att först gå i skolan, sen in till stan med mamma för att lämna tillbaka saker för 250 kr , och för dom pengarna ska jag köpa smink!

Nu ska jag klä på mig & platta håret. skriver när jag är heeemmaaa! PUSSSSS PÅ ER

 

Detta är det närmaste ni kommer att komma se mig utan smink!

jag ska trääna & bli smal!

Jag ska börja träna lite varje dag , typ vara ute & gå i 30 min , 200 sittupps om dagen & till sist äta nyttigt! Inte massa godis & skit! äta lite & nyttttiiigt!

nu ska jag sova , ska upp om typ 8 timmar. SOV GOTT ALLA BLOGGLÄSAREE!


söndag; sjukt glad & trött

Hejj bloggen! De blev inget ''beställa kläder med mammmaa ikväll..''
Hon tycker jag har så mycket kläder redan.. men de tycker absolut inte jag! Och hon älskar mig så jag kommer få hälften av sakerna av mamma , fast jag måste betala hälften själv.. IT SUCKS. men tack ändån mammi!

Innan jag satte mig här igen så har jag duschat , ätit ( lite ) , bestämmt med vicktoria att hon ska sova här på fredag! Och pratat med min älskadde pojkvän!

Vi pratade i 1 timme ungefär , oooh gud va härligt att höra hans urgulliga röst igen! helt underbart! Vi la typ precis på så jag hamnade till sist här. Jag sa till kasper att jag skulle ta bort min blogg.. men de tyckte inte han! så jag tar inte bort den. BRA VA?

Nu somnar jag snart , skriver imorgon! Pussspusssss

söndag; just my day

Hejsan bloggen! Nu ska jag börja blogga som vanligt igen och inte lura er om att jag ska ta bort min blogg! haha hade inget annat för mig!

Idag blev de inte som jag trodde.. vaknade för sent till fotbollen , Martin skrev aldrig & Ida kom in till stan när de va 10 min kvar. så jag sket i de...förlåt! Jag skuulle ju träffa en barndomsvän också , men de blev inte så heller! Aja jag har haft kul ändån , har faktiskt sprungit i typ 10 min , och upp&ner för en stor kulle! jag hatar igentligen att springa så jag kände mig ganska duktig.
Jag har tränat magen också , 100 situpps! så jag är helt slut

Nu ska jag städa mitt rum. Och sen ikväll ska jag plugga , duscha en gång till hah , beställa kläder med mamma och sen prata med min älskade pojkvän i tell<3! OCH OFC MASSA BLOGGINLÄGG! Nu kilar jag iväg ett tag , kommer sen! PUSS

HEJDÅ BLOGGEN!

Nu gör jag sista inlägget. xoxo victoriaakarlstrom









HAHA IN MY AAAAS ! hah jag kommer ha kvar min blogg, sådeså! PUSS


Söndag ; This is the end of victoriaakarlstrom.blogg.se

ikväll tar jag bort min blogg..
hej då bloggen! </3

Söndag; FUUUUTBOLL

Hejhej bloggen! Igår kväll kollade jag på film hela kvällen & satt framför datan. Känner mig så nere när kasper är sjuk & så. Men Snart ska jag iväg till P18 , kommer nog möta upp Martin och sen träffar vi Ida. Vi ska kolla på några tjej kompisar som spelar! EFter de ska jag träffa en barndomsvän tror jjag , och sen plugga... Men sen ikväll ska jag prata med min baby i tell, väääldigt länge hoppas jag!

jag ska även beställa kläder! Jag hittade inte ett skit på stan igår så bättre att beställa från internäääät!

Nu ska jag fixa mig lite , skriver när jag är hemma igen & då har jag funderat klart på hur jag gör med bloggandet! xoxo



Lördag; jag vet inte..

funderar på att lägga ner bloggen.. Jag har besökare , men ingen kommenterar!

lördag; Jag saknar dig

Hej hej bloggen! förlåt för en ganska dålig uppdatering idag! men jag åkte ju med Emma till stan så jag har inte tänkt på att blogga.

Emma kom ifal hem till mig vid 12 och då drog vi in till stan & shoppade lite! Vi såg Matilda när hon dansa , sjukt duktig! Sen gick jag & emma runt i alla affärer typ. Hittade inte så mycket , asså fyfan de va helt fucking öde på stan! Meera & Maryan va där , hälsade lite snabbt. Sen vid halv 4 åkte vi hem och satt uppe på mitt rum och prata! Sen vid 5 halv 6 gick lilla emma hem. Tack för en sjukt rolig dag baby.

Just nu kollar jag på film & smsar med folk. Är as trött ikväll igen! helt sjukt , jag mår inte så bra när jag inte träffat kasper på ett tag tror jag. Jag saknar honom så! 

Nu ska jag fortsätta se på film! skriver säkert mer snart! PUSS 


Köpte en tröja på bikbok , men ska nog lämna tillbaka den!
Köpte även underkläder , fast de lägger jag inte ut några bilder på , ska lämna tillbaka BHn om man får.
haha jag provar ju aldrig i affärerna , så den va för liten.. meenmen!

Lördag; här ska de shoppas!!

Hej bloggen! Idag är jag super duper glad! Ska ju in till staden & shoppa med Emma. Jag har fått lite pengar av mamma så nu har jag ganska mycket. Kan ladda upp dagens klädsel sen men nu ska jag fixa mig! ska träffa Emma om 45 minuter! skriver mer snart
xoxo

fredag; JAG HATAR DETTA

ooh fyfaan de har börjat åska! jag hatar verkligen detta fucking väder.
Nu blixtra de också! NEJ nu går jag in till min brors rum och ser på film med honom tills jag somnar! skriver imorgon. Sov gott sötnosar! xoxo


5 saker du inte visste om mig

när jag va lite fick jag alltid höra att jag va lik Madicken / ronja rövardotter

jag får dåligt samvete när jag inte shoppat något när jjag varit på stan

jag skulle vilja bo i norge/ jag älskar norska!

göran persson va min idol när jag va typ 5 år

Om 1 år ska jag till idol !

fredag; jag behöver shoppa!

hejsan bloggen , just nu sitter jag nere i soffan och kollar på tv. ska nog sätta igång en film och poppa popcorn! Orkar inte med nått annat helt enkelt  Imorgon ska jag fixa mig och sen shoppa med emma! Fyfan va häärligt , måste bara be mamma om pengar , men de är nog inga problem.
Behöver underkläder , smink , tröjor & andra toppar! så de blir kul.

Nu kom jag på att jag ska vara kattvakt åt mjn grannes katt! Hon heter Mira & de är som min katt igenligen , hon bor halft här liksom. Aja , men då får jag typ 100 kr på 24 timmar! perfect.


fredag; HELT SLUUUT

Hej bloggen, allt bra med er? med mig är det ifal ganska bra , är så sjukt trött bara ;o Har varit så här i två dagar nu.. aja! Idag har jag varit i skolan och vi tog skolfoto.. OMG va arg jag ser ut! alla andra ler förutom jag! han tog 3-4 kort och jag log på alla utom 1 & då tar han ju såklart de. Aja det finns värre saker.. som att min älskade pojkvän inte får kyssa mig på 1 hel fucking måånad.. han har typ fått.. nu kommer jag inte ihåg va de heter , kysssjukan kallas de för. De smittar via kyssaar.. hur ska jag överleva? men de viktiga är att han blir bra!
saknar honom så mycket , men dde är tur att han kan träffas & så iallafall. <3

Jag har inga planer inför kvällen , men jag kommer alltid på något. Nu drar jag ett tag , skriver mer sen! xoxo


fredag; vafan ska jag ha på mig?

Hej bloggen! Vaknade för kanske en timme sen och har redan börjat fixa mig. HAr typ 45 minuter på mig nu så de blir ett snabbt inlägg! Jag har verkligen ingen anning vad jag ska ha påå mig..
men låter detta bra;
vanliga jeans
vitt linne
nit bälte
& en grå kofta?
Äsh , de får bli så! nu måste jag kila , xoxo

torsdag; god natt

Nu orkar jag inte vara vaken längre , är helt slut! har just plattat håret och sådär , fast jag vet inte om jag mår riktigt bra.. aja behöver bara sova kanske! skriver imorgon! sov gott , xoxo

torsdag; oooh fan!

Min baby är sjuk igen , denna gång är de värre.. KRYA PÅ DIG ÄLSKLING!

torsdag; fullt upp!

hej bloggen! förlåt för mig usla uppdatteering idagg! Men har haft ganska fullt schema eller ah.

Började med skolan från 8 till halv 4 , sen hem och fixa sig , iväg till klinte för att se bror min spela , kommmer hem vid 9.
Så när jag kom hem va de direkt in i duschen! Ska ta skolfoto imorgon! blää blir alltid så fuuul. Aja , skriver mer snart! xoxo

torsdag; skooooola

God morgon bloggen! igår kväll kom kaspeer hit , vi såg på film & prata för det mesta. Sen följde jag honom en bit hem & sa hejdå. Jag saknar hnom redan! Fast jag träffar ju honom i skolan snart<3

Min data fuckade dig igår , den baraa stängdes ner ;S men pappa fixa den som tur va nu på morgonen.
Dagens planer är ; först skooolan , sen hem & fixa sig , sen iväg till stan med mamma och shoppa! sen hem igen och dra till klinte på fotbolls match , sen blir de kanske kasper! Låter som en underbar dag!

men nu ska jag fixa mig! xoxo

onsdag; kvällens planer





• blogga lite till!
• duscha lite snabbt
• fixa mig
• städa
• träffa kasper älskling!






onsdag; TALANG?



& joooo de är JAG som har gjort den , jag har inte kallkerat! ganska söt , eller hur?

onsdag; so not my daaay!

Hejhej bloggen! Allt bra med er? Jag hoppas de, för med mig är det inte bra assåå!
 
Idag skulle vi ju till stranden , emina kom vid 5 över 8 och vi va vid skolan typ vid kvart över 8. sen fick vi delas in i olika grupper! 2 sjuor , en åtta och tv¨nior , vilket var jag & jassi! Vi GICK ända till snäck , alltså de inte okej! De tog typ 2 timmar att gå ifrån en sida av stan till den andra.. PLUS att de började regna , så mitt hår blev lockigt och allt bara förstördes!
Och inte nog med detta , när jag skulle öppna min dricka så gick halva nageln av! asså de låter skit meesigt & ba ; oooh jag bröt min nagel! men de gör verkligen skit ont! började blöda & allt. så nu har jag lindat om den så guilligt!

Dagen blev inte bättrreee , jag frös häcken av mig där borta. Jag hade 2 extra jackor på mig och plus mina egna kläder. Jag frös från klockan halv 9 till 1!Och de va folk som badade , är folk helt IQ befriade eller? haha nej men jag är väligt kallblodig.. s¨jag fryser lätt! Olivia va så gullig som värmde mig lite!
 Men som tur va behövde vi inte gåå hem för eminas snälla syster skjutsade hem oss.

Nu har jag varit hemma ett tag , somnade på soffan och jag vaknade nyss. Tog en alvedon för jag kände mig så hängig.
Börjar redan känna mig mycket bättre! Kvällens planer.. hmm inget bestämmt ännu! men nu ska jag smita iväg ett tag , skriver snart igen! xoxo


bild ifrån farres fest!


Måndag; jag kan inte bestämmaaa mig!

Hej bloggen! Jag sitter & sjunger lite nu , min kamera är tyvärr urladdad så jag vet inte om jag kan spela in idag. vi får se!

Sen jag skrev sist har jag , mammi y pappi varit vid affären och hadlat lite tills imorgon. massa godis bland annat! haha, sen nu har jag städat lite och sådääär. Kasper kommer nog hit om nån minut så jag måste kila nu! Uppdateerar mer om sjungandes sen! xoxo

Tisdag; Hemma från ännu en skoldag

Hejsan victoriaakarlstrom.blogg.se's läsare! Idag vaknade jag vid 7 ! OMG jag försov mig , jag hade alltså bara 45 minuter på mig att sminka mig , klä på mig ( välja kläder ) fixa håret och lite annat. Jag trodde jag skulle dööö , men jag kom iväg ifal.

hah fick 7 minuters uppskrivning idag.. kom lite försent till NO lektionen. Så ah , 7 min har jag redan. Min pappa kommer döda mig! haha men liksom 7 minuter? COME ON !

aja nu ska man inte klagaa.  När pappa kommer hem ska vi åka & handla matsäck till mig , ska till snäck imorgon med några sjuor , åttor och en annan nia på vår skola. Vi ska typ va där nere vid stranden , bada kanske? In my asss va kallt!

nu ska jag göra en sak , maby en liten överraskning? nja får se hur de blir med sjungandet! xoxo så länge!

måndag; tröttttt

hejhej bloggen! Jag & kasper träffades inte ikväll så jag har kollat på dirty dancing och smsat med trevligt folk.

Funderar på att nanna kudden snart hah , är sjukt trött! imorgon blir de att gå upp halv 7 igen och fixa sig , sen iväg till skolan , hem , spela in videoblogg när jag sjunger tiljans låååten som ni ville och sen kasper! Nu ska jag ta bort alla kläder & smink grejer från min skööna säng! skriver imorgon , sov gott & xoxo

Måndag; äntligen hemma!

Heejj bloggen! Allt bra med er? med mig är de kalas bra! Har varit hemma ett tag nu , slutade halv 4 idag.. oh fyfan.
Hade ifal gympa idag , sprang 800 m & 60 m. jag hatar att springa, så jag hade antagligen sämst tid. Aja , jag sattsar på annat helt enkelt! Sen rullade dagen på som vanligt och vi hade engelska som sista lektion.

Ikväll ska jag kanske träffa Kasper om han vill & kan , men nu måste jag verkligen städa mitt rum! mamma hade visst 'råkat' titta in och hon sa att de första jag skulle göra va att städa. Men men ! skriver mer sen! xoxo


Måndag; iväg till skolan!

God morgon bloggen , ska iväg till skolan nu , ska ha idrott... bläää
aja , skriver när jag kommer hem! xoxo


söndag; snart träffa kasper älskling

Hej bloggen! hoppas ni gillade videoinlägget, jag tyckte de va riktigt dåååligt eftersom jag gjorde de på första försöket. Men aja , om 45 minuter ska jag träffa kasper, så jag måste bara platta håret lite och sen städa lite.

Om jag skulle göra ett videonlägg när jag sjunger , vilken låt skulle ni vilja att jag ssjöng då ?
skriv!

men nu ska jag börja städa lite , skriver mer innan jag lägger mig! xoxo

Söndag; andra videoinlägget!



gjorde det jätte snabbt så de suger!

Lördag; jag har en förklaring!

Hejhej bloggen! jag har varit ganska dålig på att uppdatera nu dom senaste 24 timmarna , men det ska ändras på!

Jag tycker det är väldigt kul att blogga för jag får höra att folk gillar den , jätte många i skolan har gått fram och sagt att dom gillar den och på msn &sådär. Så jag har bestämmt mig för att sattsa lite på bloggandet. Inte för att bli känd som paow & kissie och dom där ;S! men liksom , ah ni fattar!

Jag hade ju lovat er ett videoinlägg igår , men grejen va att min röst va helt cepe , jag kunde knappt prata så de hördes inte ett skit vad jag sa! Men jag hoppas ni kan förlåta mig sötnosar! Idag SKA jag göra ett , för nu har jag lite att berätta om liksom.

Igår va jag ju i skolan , det va ganska okej , vi ändrande om vårt schema så de blev mkt bättre. Sen åkte jag hem och fixade mig sen träffade jag kasper på kvällen. Vi va hemma hos honm och såg på film hela kvällen. As mysigt! Sen vid halv 3 följde han mig hem sen sa vi hejdå. Jag saknar honom redan! <3

Men nu ska jag inte berätta för mig om vad som har hänt och inte , för då har jag inget att säga i videoinlägget! xoxo

Fredag; god morgon!

God morgon sötnosar! Igår va jag med kasper hela kvällen och jag pratade ut liksom, så nu mår jag kalas bra! <3

Ville bara göra ett litet kort inlägg för nu ska jag fixa mig och dra till skolan , sista dagen innan helgen! Men nu ska jag kila , xoxo










så himla bra gråt låt..


Torsdag; Första dagen i skolan

Hejhej bloggen! sitter här med en bonaqua i handen och är lite små ledsen..

 Idag kan man ju tycka att de är perfekta läget att göra ett videoinlägg? Men förlåt alla bloggläsare, jag mår inte så bra, asså de har hänt en sak nu på kvällen som gjort mig ganska ledsen faktiskt. Och jag vill inte göra något deppigt inlägg liksom! Så imorgon efter skolan är kameran fixad & klar för att spela in när jag pratar med mig själv!

Idag började ju skolan igen , och ja. vaknade vid halv 7 och fixade mig. Sen kom Emina och vi kilade vidare till skolan. Där träffade vi klassen och sådär. Sen rullade skolan på som vanligt igen..
Fick våra skåp , äntligen uppe skåp igen! YEEES!

Sen när jag kom hem duschade jag och har fixat mig ända tills nu , haha 5 timmar typ? aja , kasper kommer nu, så jag måste kila. xoxo

Torsdag; fin sommar vart de allt!

NOW IT IS OVER , SKOLA OM 8 TIMMAR


Onsdag; I just cant belive it!

Nu har jag bara 8 minuter på mig att skriva detta! Men jag kan faktiskt inte förstå att sommarlovet 2009 redan är slut! de har gått på himmla fort!

I sommar haar jag ;
Öland i 1 vecka
konfirmerat mig
Dop
Blekinge 10 dagar
TILJANS!
begravning
shopping shopping shopiing
vänner
pojkvän
sommarskola -.-
Bloggen blir mer & mer besökt!
Fått massa nya vänner & bättre kontakt med vissa
& solat

sen är det väll något meer men jag kommer inte på de just nu!
Jag har sjungit väldigt mycket i sommar , och de är bara kul! ska göra ett videoinlägg när jag sjunger så får ni höra hur de låter.

TACK FÖR ETT FINT SOMMARLOV 2009!


Onsdag; I LOVE KASPER

Tja babes! Allt bra med er? med mig är det kalas bra! Jag har nämnligen träffat kasper ikväll! Vi såg på film och pratade jätte mycket , ooh gud va mys! Jag har verkligen saknat honom..

onsdag; ?

hur många vill att jag ska göra ett till videoinlägg?


Onsdag; såhär gjorde jag dagens frillish!



1. Platta håret och borsta noggrant ut de
2. ruffsa till håret ganska ordentligt



4. sätt upp en slarvig toffs
5. dra ut snodden lite så håret sitter jätte löst



5. ruffsa håret lite till
6. sedan drar du åt tofften så den sitter ganska hårt.

KLART!

MIN BABY ÄR FRIIISK!

Kasper är friskt! YES YES YES YES YES!
ska träffa honom ett tag sen , ooh fyfan va härligt! 2 veckor utan honom.. de är ett nytt rekord!


Jag älskar dig kasper!


Onsdag; sista dagen sen börjar helvettet igen..

Hejhej bloggen! Vaknade vid halv 11 idag och har redan små fixat mig lite!
Idag ska jag färga håret på frida & sen stan med Lovisa! Hon har varit iväg den lilla skit ungen så de ska bli kul att träffa henne igen. inte för att de va så länge sen men haha! Min förkylning börjar bli bättre som tur är, så de är ju bra.




Nu ska jag fixa håret , ska ju visa hur jag fixar dagens frillish! pusspåer

onsdag; trött? JO TACK!

Hejsan bloggen! Tänkte skriva lite om min dag, först fixade jag mig och träffade Jehhny.
vi satt vid datan , köpte burn i affären och prata. Har inte träffat henne sen konfirnatrionen.. och de är typ 2 månader sen! så de va jätte kul att träffa hennne igen!

Sen vid 5 åkte hon hem och då gick jag hem & städa lite. Snacka om att de blev snyggt!
Men sedan vid 8 mötte jag upp Olivia , vi åkte hem till mmig och svarade på alla frågor! oj jävlar va frågor de va! I förra frågestunden hader jag typ 12 frågor , nu hade jag 31 inlägg med typ 4 frågor i varje! jätte kul! Sen prata vi & sådär!

tack för en perfekt dag! Klockan är fan halv 4 , måste sova! de är  ju skola imorgon ;/ hah de är så kööört för mig på torsdag mmorgon babes! nej men nu ska jag sova! xoxo

I LOVE TO BLOGGA!


svar på frågorna

Postat av:
1. kan inte du lägga ut bilder & visa hur du sminkar dig ?
2.är du oskuld ?
3. om du inte , vem tog den ?
3. vad är din favorit färg ?
4. villken är din favorit affär ?
5. kan du inte lägga ut mer bilder ? & videoblogga oftare ?
6. kan du inte sjunga i ett videoinlägg ?
kisses
SVAR; 1. Jo visst! gör det imorgon
2. Nej
3. Den jag ville ge den till
4. rosa!
5. Gina
6. Jo visst , nu har jag mer besökare & så, då är de roigare att sattsa på bloggandet!
7. De ska jag!

Postat av:
1.vad heter din allra bästavän ?
2. vem , frida eller ronja ?
3.villken foundation använder du ?
4. kan du lägga upp en bild på ditt favorit plagg ?
5 .& dina favorit skor ?
6.vad har du för mobil ?

SVAR;1. Ronja
2. Frida & jag va vädigt nära vänner förut , men nu har saker förändrats och hon har en ny bästavän & jag har en ny vilket är ronja.
3. True match Loréal
4. visst kan jag de!
5.visst kan jag de!
6. en jävligt sliten Sony Ericsson W660i  om jag minns rätt!

Postat av:
hur mycket väger du?
hur lång är du?
vad är din normala hårfärg?
SVAR; 47 kg
159cm
råttfärgat!

Postat av: Emilia
När fyller då år?
Hur länge har du Kasper varit tsm?
Äru närvös inför skolan? :)
Vem är din idol?
nu kommer jag inte på fler dåliga frågor! :P
Kram <33
SVAR; 4 april
snart 4 månader
nejdå!
C. Ronaldo

Postat av:

har du haft sex med din pojkvän ?

SVAR; privit fråga

Postat av: 1. kan du inte videobloggga oftare ?
2. kan inte du lägga ut bilder på dig när du var liten , & visa hur mkt du har förändrats genom åren ?
3.vad är din favoritmat ?
4. kan du visa steg för steg hur du sminkar dig on pictures ?
SVAR; 1. Jo , har precis börjat med de så de kommer mer snart
2. visst!
3. tacos tror jag
4. imorgon!

Postat av: emmma

1. kan du videoblogga oftare?
2. vad har du för plattång?
3. vad har du för medel så det nt ska bli så slitet?
4. Varför saknar jag dig så mkt?

SVAR; 1. JAPP!
2. babyliss eller va de heter
3. Paul Mitchell heter de märket!
4. för du har inte träffat mig på ett tag ;/ saknar dig också!

Postat av:

lägg ut mer bilder på dig själv & din pojkvän !
snälla ni är så söta tsm ! :)

SVAR; de kan jag göra!

Postat av:

1.vad hände mellan dig & frida?
2. hur många besökare har du på din blogg varje dag?
3. vad har du för data?
4. hur är det att bo på gotland?
ÄLSKAR DIN BLOGG! :)

SVAR; 1. vi hade en pause ifrån varandra och sen blev de aldrig samma sak mellan oss..
2. runt 50 - 70 st om dagen
3.compaQ
4. boooring!
TACK!


Postat av: Emma

har du några husdjur?
vilken är don favorit färg?
hur lång är du?
ska det bli kul att börja skolan igen? :)
pusspuss :D
SVAR; gälls damrottor? haha! nej de har jag inte :)
rosa!
159 tror jag
nej! eller jo lite
PUSS!


Postat av:

vad vill du jobba som när du blir stor?
är det sant att du har

SVAR; i en affär eller sjukhuset!
har vadå?

Postat av: sammi

gillar du att ge oralsex:D

SVAR; haha sammiii..

Postat av:

vad heter dina päron? du pratar ju inte gotlänska.. vart kommer du ifrån? skåne? sthlm?

SVAR; Madde & Lasse , haha nej kommer halft ifrån blekinge , min mamma är därifrån!

Postat av:

haha visst har du varit med på gotlands fjortisar 2 gångeer i rad? :S kisses!
SVAR; ja de vet jag...


Postat av: 1. hur lång tid tar det för dig att fixa dig på morgonen?
2. hur ser din morgon ut när du ska till skolan?
3. hur många seriösa förhållanden har du haft?
4. vad är ditt favorit nummer?
5. vart går din gräns för otrogenhet?
6. har du en stor släkt?
älskar din blogg! läser den varje dah :)
SVAR; 1 typ 2 timmar
2. vakna , sminka mig , platta håret och lite annat och ofc en halv macka!
3. 2 tror jag
4. 4 hahah! 4 på fråga 4
5. puss & strul
6. skojjar du eller? på mammas sida.. wow!
jaha va bra! :)

Postat av:

tar du den i 2an?

SVAR; va?

Postat av:

kan du visa hur du gör din frissyr?
du är ganska ofta inne på pea, gillar du den sidan?

SVAR: ja visst kan jag det!
pea=mitt liv hahah

Postat av: annie

kan du inte videoblogga oftare och lägga in bilder på outfit och sånt? (:
älskar din blogg! :d

SVAR: jo jag ska göra det , jag börjar med alla era önskemål imorgon
tack<3

Postat av: Ida

känner du Emilia?

SVAR: nej inte direkt , men hon designa min blogg och är jätte söt och snäll

Postat av:

har du lärt känna någon ny kompis den här veckan? :)
Kram

SVAR: jag har fått kontakten med vissa personer

Postat av: frida

Lovar du att färga mitt hår imorgon?

SVAR: ofc!

Postat av:

kan du inte ladda upp bilder på alla dina färger du har haft på ditt hår? :)
puss

SVAR: YES! :)

Postat av:

vilken är din favorit blogg & varför?
har du bra betyg i skolan?
vill du gifta dig & få barn när du blir stor

SVAR: paow , för hon skriver ganska kloka saker , och hon e rolig
inte direkt...
de klart!

Postat av:

Är du oskuld?

SVAR: nej

Postat av:

lägg ut dagens outfit oftare ,
videoblogg ,
visa upp vad du köper.
visa hur du sminkar dig.
lägg ut mer bilder tex på din kille.

SVAR; ja de ska jag , ska sattsa mer å bloggandet nu!

Postat av:

älskar din blogg!

SVAR; tack! <3

Postat av: josefine

1. träffar du din bästavän mycket? :o
2. vilka affärer gillar du mest?
3. vem har du haft längst förhållande med?
4. vart i visby bor du? hehe
5. vilken musik gillar du?
och hur har du gjort för att få så långt hår? (a)

puuuuuuuuuuuuuuuussssss!

SVAR; 1.hon har varit iväg ett bra tag nu , men snart blir det mkt oftare!
2. gina
3. kasper
4. början avlyckåker / utkanten av gråbo
5. mest pop , balader , house och min egna. daah hahah! 
och klipper mig lite och tar hand om de ;) de är väll medfött också
PUSSPUSS

Postat av:

när började du sminka dig & noppa ögonbrynen och sånt? :)

SVAR; 4an - 5an

Postat av:

öh.. hur mkt äter du varje dag? du ser liksom ganska smal ut..? ::)

SVAR; jag äter mig mätt! och jag är inte så smal så man tror jag äter lite!



SÅDÄR! då va alla frågor besvarade! hah tog mig & olivia 1 timme att svara på dom. Nu ska jag dra! 
xoxo










 


MÅNDAG; FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD

STOP!

Tisdag; 37 min kvar på frågestunden!

Jag kortar ner tiden på frågestunden! halv 9 börjar jag svara på alls frågor. så passa på det är bara 37 min kvar!
xoxo

Tisdag; FRÅGESTUND!

Nu har jag inte haft frågestund på ett tag , så nu kör vi igen!
Ni kan ställa vilka frågor ni vill tills klockan 10 ikväll, för så hinner jag svara innan midnatt!
xoxo


tisdag; morgon bloggning

Hej alla söta bloggläsare! vaknade jätte tidigt idag , redan vid 8 faktiskt. hah mamma frågade om jag hade blivit sjuk eller nånting. Men nejnej jag måste bara ställa om dygnet lite för annars kommer jag inte kunna komma upp på torsdag.
Jag har inte sovit så mycket inatt , gick liksom & la mig vid halv 3 , så de är 5 timmar typ. eller?

Jag pratade med kasper igår i typ 1 timme eller mer & fyfaaan va jag saknar honom! Liksom 2 hela veckor.. de är inte okej! FUCK HALSSFLUUUUUSSS. Vi pratade om lite allt möjligt , så himla härligt att höra hans röst igen.
Det är ganska många som undrar vilket datum jag & kasper blev tillsammans, och de va den 9 maj 2009!
jag älskar dig kasper <3

Men nu ska jag göra ett annat blogginlägg sen ska jag ner & prata med Mammi! xoxo


Måndag ; antagligen dagens sista inlägg

cha cha bloggen! Just nu sitter jag här och lyssnar på lite musik. Jag har faktiskt inte gjort så mycket ikväll , mest kollat på film och suttit vid datan. hah jag har faktiskt kollat på lilla sjöjungfrun! I knoow , men liksom , jag älskar den filmen!



Min data är så jävla hoooot , seriöst den värmer upp hela mitt fucking rum. Jobbigt värre.


sen ikväll när alla har gått & lagt sig ska jag se på film nere i vardagsrummet och prata med kasper älskling i telfonen. ha jag funderar på att göra en dokumentär om hans liv nu när han är sjuk,
DAG 1; han har fått halsfluss
DAG 9 ; HAN BÖRJAR BLI BÄTTRE

haah fyfan va knas, men han sa faktiskt att han mådde bättre idag! Så vi får hoppas på att han blir frisk tills att skolan börjar. Jag saknar min bbaby så mkt.. har inte tråffar honom på snart 2 veckor & v ibrukar träffas varje dag annars!


Men nu ringer de i telefonen! om jag skriver samtidigt som jag pratar säger jag de jag skriver till den jag pratar med! haha xoxo


Måndag; FÖRSTA VIDEOINLÄGGET!


måndag; jag kan inte sluta gråta!


Måndag; vem bar den bäst?

Nu ska jag införa en ny grej i bloggen som är ganska kul tycker jag!
Vem tycker ni bar klädseln bäst ? 1 eller 2

Måndag; min blogg är så snygg!

Hej snuggingar! Visst är mmin blogg snygg?! Olivia wright som brukar fixa min design gjorde det igen igår! TACK BABY! vad tycker ni om den? JAG ÄLSKAR DEN!

Igår kom två kompisar hit på kvällen , vi såg på film & drack kaffe haha. Sen somna jag när dom hade gått hem.
Jag vaknade vid 9 typ , måste ju börja få in rätta takterna nu innan helvettet börjar. Hmm dagens planer.. kanske träffa frida ett tag , sen ikväll ska jag träffa Lovisa!  

Igår kom alla babes hem från tallnäs! har saknat jätte många av dom, så de är skönt att dom är hemma nu.
Så jag ska va med Jehnny imorgon på dagen och sen Olivia på kvällen. Har saknat dom båda två!
Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, uppdaterar mer under dagen!
xoxo


lördag; innan jag går se vad jag hitta

OMG , I LOVE THEM!

Söndag; detta ska göras idag

Cha cha! haha , Allt bra med er? Med mig är det faktiskt bättre! Är hemma själv och ska snart fixa några saker innan jag ska träffa some friends. Eller får se om jag ska träffa dom! de vore kul ifal.
men innan de så ska jag;
Duscha
Hårinpackiniing
Ansiktsmask
Fixa lösnaglarna
platta håret
sedan sminka mig & så!

Och idag skulle jag vilja fixa min design.. för jag hatar verkligen att blogga på min blogg nu, jag vill ha en ROSA blogg!
I LOVE ROSA. Men nu ska jag dra igång. Skriver mer sen när jag är klar! xoxo



Lördag; SJUK?

Hej sötnosar! Idag vaknade jag med världens hals ont och typ ont i örat ;s haha de har jag haldrig haft förut. Men pappa är iväg & köper hals tabletter till mig nu så jag kommer väll bli bra snart får man hoppas. Nu på morgonen har jag faktiskt hunnit fixa mig lite. Tänk att jag gör det även när jag är halft sjuk.. bara de är ju sjukt. hhaha

Idag skulle jag igentligen träffa vicktoria , men vi båda är sjuka så de blev ingenting idag.
så Idag ska jag se på film hela dagen.. sen ringa kasper och prata med honom!
Men nu ska jag knarka tabletter och sova innan jag drar igång med filmerna! xoxo
 I MISS U BABY!


Fredag; JAG ÄR RÄDD!

Hej bloggen! Idag har jag varit med Angelica hela dagen , vi såg på film, pratade väldgt mycket , Åkte till affären , hälsade på hennes bror & tog massa kort! Sen i slutet gick vi ner & kollade på film igen... & DÅ BÖRJAR DET BLIXTRA OCH ÅSKA!

Förstår ni hur rädd jag är för detta väder?  Tyckte synd om Angelica som gick hem i ös regnet, men nu smsade hon att hon va hemma! Tack för en din dag baby!

Jag tog just feber grejs.. och jag har feber. YEEEEEEEEES.. Precis som min älskling.
asså jag kom & tänka på en sak nu när jag pratar om att jag e sjuk & min baby.. Asså alla är typ sjuka nu ;O Vad kan detta detta bero på? Hmm. vädret! haha. Imorgon ska jag va med Vicktoria , men hon är visst lite halv sjuk hon också.. så vi får se. Men nu ska jag se på film innan jag somnar! Om jag kan.. xoxo

haha kan inte sluta skratta!

fredag; Snart kommer Angelica

Hej bloggläsare! Vaknade vid 9 idag , hade ont i örat och mådde typ dåligt. men jag tog en alvedon så de är kalas bra nu!
Angelica är påväg hit nu , vi ska va här idag och typ se på film, laga mat / baka , fixa naglarna och ta hand om oss själva! Så sjukt kul med sånna här dagar.

Men nu ska jag kila, skriver mer sen. xoxo

 

torsdag; ska snart sova

HEJSAN , jag är jätte tröööött , har just tagit bort allt smink så jag ser ut som ett 'hej kom & hjälp mig' ush.
Ikväll har jag mest slappat, sjungit sjukt mycket också. Och det älskar jag! har pratat lite med kasper i tell också , han är ännu sjukare idag : [ krya på dig älskling! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra , jag hittar väll på något med någon.


men nu ska jag sova , sov gott! xoxo


torsdag; hjälp mig någon?

någon som vill hjälpa mig med min design?
puss!

torsdag; här ska det skrivas!

hej alla söta blogglääsare! Igår va jag med Lovisa som jag skrev. Vi köpte godis & chips , sen hade vi dricka också. vi såg på Nära & kära , och sen white chicks! Vi pratade jätte mycket också, skönt att kunna prata av sig lite med någon.
tack för en sjukt rolig kväll baby!

She is so sweeeet! love u


Idag vaknade jag vid halv 9 för att mamma väckte mig. Jag fixade mig sen åkte vi till pappas jobb , han fixade min nål och sen åkte vi vidare till frissan!
Jag började med att Färga underhåret mörkt och överhåret lite ljusare. Sen tonade vi det lite ljusare också.
Sen platta och torkade vi håret och klippte det.
Hon klippte kanske 10 cm , men det behövdes! Så jag är jätte nöjd med resultatet! Mamma köpte hår inpacknings grej & värmeskyddande medsel till mig! Thanks mammi! Sen betalade vi och gick till hm, köpte puder & ansiktsmask.

Min hy har börjat bli torr efter att jag brände mig, så jag måste ha en ta hand om dig dag imorgon. fixa naglarna , hår inpackniing och ansiksmask! härligt!


 vad tycker ni?




Dagens inköp ;
Hårinpackning ; Sax&kam 240 kr
Värmeskyddande grejs för håret; Sax&Kam 299 kr ( tror jag ) va inte den jag brukar ha
Ansiktsmask; HM 29:50
Puder; HM 59 kr


xoxo


Onsdag; filmkväll med Luviiis

Hej igen! jag har inget att göra för tillfället så jag gör ett till blogginlägg.. Jag ska snart fixa mig lite och byta kläder , har bara ett linne & shorts på mig. Ska till affären vid halv 7 och handla lite godis & så till min & Lovisas filmkväll!  sjukt mysigt! vi båda behöver vila uut lite efter igår. haha.

men sen när vi har handlat ska vi se på 2 filmer , först white chicks ( stavniing ) sen kung fu panda! hha min favorit.
jag ska fixa mig nu så jag skriver innan jag åker , ska ta massa kort ikväll som jag laddar upp sen! xoxo


onsdag; vad tycker ni?

ska den hissas eller dissas?
Jag kan tycka att fjällräven jackor är as fina , kanske inte alla färger , men som tex. den svarta.
passar till allt och är väldigt varm!
men den har ju sitt rykte haha.. men vad tycker ni?




















onsdag; white night 2009 slååår allt!

Hej bloggen! Igår.. fyfan vilken klockren kväll! Jag , Farre , Regina & Marryyyan fixade oss hemma hos Farre , sen åkte vi in till stan. Tack mamma som fixade skjuts!  Sen gick vi in på white night och där dansade vi sönder fötterna seriöst. haha , de va jätte mycket roligt folk där. Tex. Malin , Maja , Cassandra , Rebecca , Jacob , Emil , Lovisa , Josefine & Meera. Sen va de ju ofc massa andra också!

men orkar inte skriva alla. De va typ 150 pers där inne. sjukt kul! De va verkligen värt 120 kroner. Aja , vi va där till 2 , orkar inte skriva allt som hände för ah , sen drog vi till donken , men de va ju ofc stängt som max. så vi satt ett tag och pratade ute , men sen väckte jag mammi så hon skjutsade hem oss. Tack för en underbar kväll/ natt!

När jag kom hem pratade jag med kasper i 1 timme typ , haha jag somnade i tellefonen för jag va så sjukt trött. hhaha men de gjorde han me så  Somnade kanske vid halv 4 så sov jag till 12 tror jag. Idag ska jag ta det ganska lugnt tror jag , kanske träffa någon sen , får se. Men nu ska jag duscha. xoxo

hade tyvärr inte med mig kameran babes.. ;(

tisdag; ska börja fixa mig lite snart

Tjenna babes! Allt bra med er? Med mig är det ifal prima! Vaknade vid halv 7 och fixade  mig, sen åkte jag till skolan ett tag. gjorde provet.. gissa hur många fel? 1 av 17! asså fattar ni hur GLAD jag är eller? min pappa kom typ i chock tillstånd nr jag sa de!

Sen åkte jag hem ett tag , sen hem till farre där regina & jocke redan va. Jag betalade min white night biljet. 120 kr , fett värt. pappa betala, men aja. Det är typ 150 som ska dit. sjukt kul! jag ska dit med Farre y regina , sen träffar man ju massa folk där. Och alla kommer ha vitt , fatta ballt.

Min älskling är sjuk idag , ush. saknar honom så sjukt mycket , har inte träffat honom på 2 dagar.. krya på dig älskling! I LOVE U

men nu ska jag dra igen , skriver mer sen! xoxo

måndag; ooh vad ska jag göra?

Hej babes, vad gör ni? själv gör jag ingenting.. ska väll plugga på de där jävla matte grejen tills imorgon, för kolla. om jag gör det imorgon ,då behöver jag inte gå sista dagen! I AM SO SMART! Imorgon kommer ju regina & massa andra vänner va där så då går tiden säkert snabbare också.

jag saknar min ronja så sjukt mycket , har inte träffat henne på snart 3 veckor.. DET SUGER
men nu kilar jag igen , xoxo

Måndag; God morgon för vissa

Hej alla ni som får sova lääänge. Idag gick jag upp vid halv 7 , kan ni fatta det?! HALV 7
det är sjukt.se , aja , jag va där på sommarskolan från halv 9 till 11 typ , så de va inte så jätte farlligt. De va bara jag & Maria där och det va as kul . hahah , gjorde lite narr av lärarna , nej men ah ni fattar. Så jag har varit hemma ett tag nu, vet inte vad jag ska göra faktiskt.. funderar på att göra videoinlägg babes! som jag har lovat. men jag ska fixa lite nu , har matte läxa på sommarlovat , BAJS. tur att jag är en pärla på matte.. hah yeah right
xoxo
Och bloggläsare, MIN BLOGG STANNAR! <3

söndag; kvällen klädsel



Kofta; Gina 399 kr ( om jag minns rätt )
Linne; Bikbok 129 kr
Vita mjukis shorts ' hot pants' ; 199 kr HM

söndag; förlåt!

Hej alla babes. förlåt.. har inte skrivit på snart 2 dagar. men asså , jag har inte kännt för det. vet inte om jag ska ta bort min blogg, tycker ni det? Aja ,

igår va jag med kasper väldigt mycket , fast först va jag på snäck med Jacob & hans familj + några kompisar. hade tyvärr inte med mig kameran.. Idag så har jag firat Farre som fyller 15 år idag! Grattis babe! <3 Jehnny fyller också år idag , grattis soulmate. <3
 
Vicktoria & Angelica kom hit först sen drog vi dit. laddar upp lite bilder som vi tog innan vi drog. haha det rimma. aja  , det va sjukt kkul där borta ifal! så sjöng jag där också. haha (a)
Sen gick jag & vicktoria hem och då åkte hon hem till sitt och jag träffade kasper. har varit där sen 3 till 7 typ. MYYYS!
Men nu sitter jag här hemma.. ska snart lägga mig eftersom jag ska på fucking sommarskola imorgon. fyfan KKILL ME. men vafan , jag klarar alllt. laddar upp bilder från kalaset ockkså haha. xoxo


lördag; GOD NATT

nu ska jag sova , sov gott babess

fredag; victoria skriver ner sina tankar

Jag blir så trött på mitt liv ibland..asså nu låter jag som värsta emo't , men så är det inte. det är om skolan.. jag känner hur mamma & pappa pressar mig hela tiden. Det är så jobbigt , för jag ska vara ärlig , JAG SUGER I SKOLAN.
Alla andra förstår allt direkt , medans jag sitter som ett frågeteckan hela lektoionerna. Alltså skolan har blivit så jävla jobbigt sen jag va sjuk i februari. Jag va borta mer än 1 månad från skolan och missade ett helt matte kapittel som jag måsste ta igen nu. Och jag hatar verkligen matte. Men jag ska bevisa för alla att till&med JAG kan detta. sådeså.

NU över till en helt annan sak. som kan låta lite konstigt.. men vill någon byta hår med mig? mitt dröm hår , hmmm. det skulle vara SPIKRAKT och lite blondrare än vad jag har nu. Fyfan av det är fint! jag önskar att jag kunde slänga iväg min plattång! haha , vad tycker ni är finast.. rakt eller lockigt? jag tycker rakt, ifal på mig. men de är ju såhär att man oftast vill ha det man INTE har.
 I JUST DONT LIKE IT

Det sista som jag tänkte skriva om är hur smala modeller & andra tjejer är i mode världen. kolla bilden under detta
 
Förstår ni? en av mina närmaste vänner hade anorexia , jag nämner absolut inga namn. men det var fan en av de hemskaste tiderna i mitt liv, jag va fan nära på att bli bjuden på hennes bbegravning. för hon va så sjukt nära att dö.. på grund av att hon inte åt mat. Jag förstår faktiskt hur hon har haft det , jag har också haft ätstörniingar, fast inte på den nivån. men jag sket i att äta och gick ner massa i vikt. pga alla mode tidningar med otroligt smala tjejer.. men det är inte normalt.. det är helt sjukt. kolla på bilden liksom , är det snyggt? NEJ

den här bilden har ni säket sett förut , men här kommer en fråga till er;
tycker ni att hon i spegelnilden ( hon som är större än den andra ) tycker ni att hon är tjock?
Jag tycker absolut inte att hon är det.. hon har liksom kurvor som en kvinna ska ha...


Gud va skönt att skriva av sig några tankar! allt känns redan mycket bättre på något sätt. Nu ska jag städa och sedan se film och bara njuta av mitt liv som ungdom! hah! xoxo 




DAGENS KLÄDSEL


TRÖJA ; HM 129 kr
BÄLTE; bikbok 99 kr
SHORTS; 399 ( nån affär i karlskrona )
SKOR; din sko 299 kr

fredag; kom just hem

HEJ! Jag kom just hem från stranden , va där i flera timmar. träffade Jocke & Jacob, vi satt och snacka och jobba på brännan.  Jag köpte en röd dräckt på stranden , hah fattar ni? jag har bränt sönder mig.. de kommer inte bli många timmar sömn ikväll mina vänner. Jag har just duschat , skönt att bli av med all sand i håret haha. Vad ska ni göra ikväll , själv har jag faktiskt inga planer.. aja , nu ska jag fixa mig lite. skriver mer sen!  xoxo 
 I  ♥  TOFTA


fredag; MOT STRANDEN!

Hello bitches! Just nu sitter jag yyyyr vaken i sängen med världens morgon frilla and my face is not sminkat. BLÄ
men jag måste dra ner på sminket , seriöst. vet ingen som sminkar sig så mycket som jag. men det är för att ni seer bra ut utan smink , men om jag inte skulle sminka mig,  asså seriöst jag skulle se ut som en padda då. så jag riskerar väll att förlora alla i min omgivniing om jag sluat med det haha okej nu överdriver jag. Men men. Mamma väckte  mig för typ 10 min sen och tvinngar med mig på tofta beatch. eller hur man stavar strand på engelska. aja whater! så nu ska jag sminka mig & fixa håååret. vi hörs sen? ofc we do. xoxo
 bilden från där vi va igår. lite strand feeeeling liksom 


fredag ; nattbloggniing

Hej! Nu gick kasper precis , så jag ska väll sova. skriver imorgon. xoxo
p.s. hjälp med hur man lägger in videoinlägg tack?
GOOOOD NIGHT!  


dagens fråga

tycker ni jag ska börja göra videoinlägg som jag har fått förslag om?
tacksam för svar! xoxo

torsdag

Hej babes! haha ni får ursäkta förra inlägget , det var Maja som var lite buuusig. haha.
Maja & jag har busat hela dagen faktiskt. vi va först här och snacka shit & sådär. Sen hämtade vi farres hjälm , så gulligt av henne att låna ut den till lilla mig! sedan drog vi till Jesper o Rasmus. vi va vid nån bad grejjs. Vi hängde där ett tag sen åkte vi hem hit igen. Då lagade vi köttfärssås och maccaronish. haha , jävlar vad mat det blev. jag skulle bara hälla i lite maccaroner, haha hela jävla kartongen var tom sen. haha , fyyfan. men min bror fick mmat ifal när han kom hem och pappa med. sen åkte jag lite på hennes moppe. så sjukt kuuuuuuuuuuul! men nu har hon åkt hem.. saknar henne redan. Så kul att träffa henne igen liksom , vi va som 1 förut, men nu har vi blivit bra vänner igen. Perfekt! Nu har jag typ bara städat lite , sen snart kommer väll kasper, eller så ska jag till honom. men guuuuys . nu ska jag dra. xoxo

vi är så klockreeeena.
pusspårej din söta jävel

svar på tal


:)


torsdag

Hej bloggen , Maja sitter & plattar håret vid min spegel och är söt som fan,  haha. saknt henne som fan! Vi ska snart ut med moppen och träffa några. KUL KUL!  vi ska väll ta det lugnt. får se vad som händer. haha , men asså. vad tycker ni man ska skriva om? vad tycker NI är kul att läsa? fick en kommentar förut , så skriv nu.
xoxo

torsdag

Hej sötnuusar! Jag har just fixat mig , kör ganska chillad styling idag , orkar inte nått annat.
Idag kommer Maja hit ett tag , sen får jag se vad som händer efter det. Hon kanske sover över här , vi får se.
Idag blev det ju ingen klippning & färgning hos frissan. Jävla shit. aja , vi får hoppas att hon är frisk tills nästa torsdag.
asså mitt hår är så jäävla fult & slitet! världens utväxt ska ni veta. BLÄ
måste bara säga en sak , igår fick jag reda på att jag va med i en till fjortis video. asså vafan är det för fel på folk? Jag är inte fjortis nånstans. jag kan erkänna att jag va de förut , men nu.. aldrig! det är fan pinsamt att folk tror så om mig. Ah , ni vet att jag inte är en fjortis ifal! vad ska man skriva.. innan jag träffar maja måste jag verkligen stor städa mitt rum. det ser ut som andra världskriget här inne. haha. Men nu drar jag! Bloggar mer sen. xoxo
 shit gammal bild , men jag bjuder på den

torsdag




HISSAR; perfekt dag på stan
HISSAR; min nya mascara
HISSAR; underbar kväll med kasper
HISSAR; träffat många som jag inte umgåtts med mycket förut

DISSAR; frissan är sjuk , blir uppskjutet en vecka..
DISSAR; skolan börjar snart
DISSAR; ATT JAG SAKNAR MIN RONJA!!!!

Onsdag

Hej snyggingar! Kom just hem efter en hel dag på stan! Först cyklade jag då in till stan , och träffade Angelica , vi gick runt lite i några affärer. Sen kom Vicktoria & då träffade vi Rebecca och Farriish. Vi 5 åt lite på donken och sådär. As kul. haha , men sen skulle Rebecca och Farre hem så då kom Mejan ett tag. Så jag , angelica , viktoria & Mejan gick runt och letade presenter. haha , kan tyvärr inte skriva vad som köptes eftersom födelsedagsbarnet kanskse kommer läsa  Sen skulle jag då hem vid typ 5 men då träffade jag Charlie från fårösund , de va jätte länge sen vi sågs! Vi satt o pratade om livet och sådär. haha , jag fick faktiskt en ballong av en kille som jobbade med mobil grejs. Gulligt! Sen va jag tvungen att åka hem & äta... men då ville Jacob & Jocke träffa  mig så jag väntade ett tag på dom , sen hälsade vi & pratade lite snabbt. Sen cyklade jag hem och kockade mackaroner! Dagens inköp blev en mascara & 2 presssenter! Jag har typ inga pengar.. seriöst. Shoppade typ ganska mycket i blekinge eller nånting. aja , snart får jag 1000 kr igen då blire shopppping! men nu ska jag fixa mig , kasper kommer snart. Vet inte om jag orkar göra fler inlägg idag , kanske ett litet i natt i såfall. xoxo
jag saknar dig ronja..
 

Onsdag

Hej bloggish! Vaknade inte för så länge sen , men har redan hunnit duscha & fixa mig lite och nu sitter jag här med ofixat hår och lyssnar på musiq. Ska kila in till stan idag & träffa Angelica y Vicktoria som jag sa i förra inlägget. men men , jag säger det igen. Vad ska ni göra idag? Sen när jag kommer hem , mpste typ hem senast 4 så ska jag nog träffa min barndomsvän Jacob , vi ska spela lite och sjunga typ. Sen ska eller vill jag träffa min baby! <3 det är fan det bästa jag vet! Men nu ska jag platta håret.. visste ni att jag ska klippa mig & färga håret imorgon på sax o kam? haha typ lite nervös.. aja , xoxo
 
jag älskar dig

onsdag; nattbloggning

Hej babes! Idag har jag först fixat mig & sådär som jag gör varje dag , sen kom frida hit.   Vi pratade mest , sen åkte vi till konsum & köpte godis och en buuurn. Och när vi kom hem sjöng vi lite och sådär.  Så sjukt mys! tack för en underbar ddag! Sen fixade jag mig lite och efter ett tag kom Kasper hit. Vi har kollat på ' Nära & kära ' haah klockren film! Sen har vi pratat och så. Fast ah , han gick just hem.. saknar honom redan. Senare idag då ska jag träffa Vicktoria y Angelica på stan, måste köpa underkläder & smink , sen hem och träna. Måste springa lite & träna magen känner jag. haha   På torsdag ska jag nog träffa Maja. Kul kul! Men nu ska jag sova. sov gott sötnuusar. xoxo

TISDAG

Hej alla bloggläsare! FAN VA ARG JAG BLIR! jag skrev just världens bästa blogginlägg sen bara försvinner de? ;o haha det finns värre saker i livet. Dagens planer är att först fixa mig , kan ladda in dagens klädsel sen. Sen när jag har fixat mig ska jag träffa frida ett tag , sen träffa kasper. Sounds good , right? hah engelskageni.se
Men nu ska jag fixa mig , jag skriver mer sen. xoxo

tisdag

God morgon bloggen! Vaknade nyss , och klockan är halv 2 på morgonen , ska nog ner & äta frulle snart...
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT! min humor på kvällen är klockren. hah kan inte sluta skratta. Idag så har jag varit med Angelica heeeela dagen! <3 från 4 tills nu. Vi har pratat väldigt mycket , ätit , hadlat glass & godis , cyklat runt , träffat Maja, Malin , Jocke & Jacob ett litet tag och sett på film.. haah till&med somnat lite nere på soffan. Hon är så sjukt söt när hon sover! Eller det är hon alltid men ( : Jag är väldigt trött nu , ska smsa lite med kasper nu sen somnar jag väll i simmon tid. Men jag skriver imorgon när jag har vaknat. Oh , jag saknar min bästis gör jag också... Hon får fan komma hem snart. Men nu somnar jag. xoxo

Angelica y Victoria @ jonas tacoskväääll. vi får alltid till våra bilder.. haha love u !

Måndag

God morgon bloggissh. Vaknade nyss & fyfan som jag ser ut. Jag kom hem vid 3 igår från kasper , vi såg på en skräckis som vanligt ;) haha men den va seriöst äcklig.. så han va så gullig och följde mig igenom skogen. <3 Sen däckade jag i sängen dirr.
Hmm , vad ska man göra idag? nån som vill hitta på något? jag vett bara att jag ska suuula på ballkongen.. Aja , skriver mer sen. xoxo


söndag

Hej bloggen. Tänkte göra ett litet snabbt inlägg nu innan jag gör annat. Idag så har jag städat lite, suttit vid datan , tränat... haha jusste TRÄNAT. sprang 2 kilometer och gjorde 100 situppps faktiskt. asså , jag sprang inte så långt för jag hatar att bli svettig. blä. men sen duschade jag & fixade mig. så nu ligger jag här i sängen och ska träffa kasper snart. får fan smyga ut , mammi y pappi sover. menmen whatever. Jag ska spela in en låt imorgon och lägga in den här. så om nån vet hur man lägger in låtar & så här , skriv! Men nu ska jag bara fixa håret sen drar jag , xoxo



















my hair

Jag hittade hemsidan för produkterna jag har i håret, lägger ut länken ;
http://www.lookfantastic.com/hair/paul-mitchell?cid=google_mitchell_paul&gclid=CPfgvfSwhZwCFdIUzAod12ynzw
jag har ett hår sprey som skyddar mot värmen så håret inte blir så slitet. Går att köpa på sax & kam i visby för kanske 200 kr eller nånting.
xoxo

kopierat från bdb

PERSONLIGT
Namn: karin victoria karlström
dagens klädsen: Jeans & svart linne
frisyr: Toffs
Födelsedag: 4/4
Ålder: 15
Längd: 159 kanske?
vikt: 45-46
bor: visby
Familj: Pappa Lasse , mamma Madde , Bror Gustav & pojkvän Kasper
Hobby: Sjunga , shoppa , vänner och umgås
Mest rädd för: Spindlar & andra kryp. Även mörker

KÄRLEK
Har du en pojkvän/flickvän: Pojkvän ja
Vad heter han: Kasper
När blev ni tillsammans: 9 maj 2009
Oskuld: ööh , nej
Har du kysst någon inom 24 timmar: självklart
Var din senaste kyss din sista: ofc not
skulle du kunna dö för din älskling: utan att tveka

VÄNNER
Har du många vänner: Jo , men vissa står man närmre än andra
Hur många riktigt nära vänner har du: 8 kanske
Barndomsvänner: Lovisa , Sofia
Bästavän: Ronja
Klasskompisar: är väll vän med dom flesta

FAVORITER
Färg: Vit , rosa & grå
Mat: Tacos
Dricka: mhm mhm  ; ]
klädsel: svårt att säga
Dag: fredag eller lördag
Månad: APRIL
Nummer: 4 ofc

ÖVRIGT
vill du gifta dig: klart jag vill
få barn: i sinnom tid ja
Jobba som: Sjuksköterska eller på en tidning/ klädersaffär
hur mycket pengar får du varje måånad: 600-1000 sen blir det lite mer..
tyckte du detta va kul: synd att klaga..

xoxo








söndag

hej bebisar! Igår kollade jag aldrig på fotboll , för det va vid halv 11 & då sover lilla victoria. menmen,  jag fixade mig sjukt länge igår , sen träffade jag kasper , vi såg på film hemma hos honom och sen prata vi massor<3
sen gick jag hem för att äta och han skulle hadla och fixa med sin bror. Och sen vid halv 11 på kvällen kom han kanske igen , de blev ganska sent.. men bättre sent än aldrig! vi kollade på 'jag vet vad du gjorde förra sommaren' FYFAN VA DEN VA GROOSE! tur att kasper va där. thih
sen när den va slut gick vi upp på mitt rum och myyste, ah , men vid 3 gick han hem, vi va så trötta så vi glömmde att jag skulle sova över, haha , aja , vi får göra de nån annan kväll baby! ooh , de va så sjukt mysigt igår.. vill bara spola tillbaka tiden och stanna där i det ögonblicket när han säger att han älskar mig och ser mig i ögonen och ger mig världens finaste kyss. måste träffa honom ikväll igen , jag är typ helt galen i människan, haha. men nu ska jag ner och äta , skriver mer sen. PUSSPUSS

LEKTION

Nu ska jag visa hur jag plattar mitt hår.
steg 1. börja alltid med att spruta i nått i håret som skyddar mot slitna toppar. plattånger slitar sjukt mycket på ditt hår. så gör alltid det innan eller efter håret har torkats!

steg 2. sätt upp hälften av håret i en bulle och borsta sedan ut det andra håret du har lämnat kvar. sen plattar du ut det noggrant.

steg 3. släpp ner över håret och sätt det du redan plattat i en toffs. sedan platta ut över håret

steg 4. släpp nu ut allt hår och platta lite extra över hela håret.
sedan; KLART!

xoxo

lördag

Hej bloggen! börjar med att skriva om igår. Jag kan inte göra smileys jag fixade mig och sådär , sen kom rebecca och vi åkte in med hennes moppe till dom andra. vi handlade först mat , hha vi köpte tacos istället! mycket godare. Sen gick vi hem till jonas och lagade maten , eller jag gjorde inte så jätte mycket. menmen. sen åt vi , och prata &sådär. sen plockade vi in och gick ner på stan. haah polisen kom fram till oss & blablabla. men pallish liksom. sen gick vi tillbaka till Jonas och då va klockan typ 22:30 så då gick jag , Farre & regina till öster där vi tog en taxi hem. Tack för en underbar kväll hörreni!
sen följde jag brudens en liten bit och gick hem till kasper , då va klockan typ 23:30 kanske. men aja , vi gick hem till mig och kolla på teve och prata ofc. Asså en liten pinsam sak , vi har räknat fel på veckorna , så det är vår 3 månaders dag idag! så jag ska ner och kolla på en fotbolls match snart , ska bara fixa mig , sen ska jag hem och göra mig supish fin och träffa kasper. ska nog sova där ikväll. Sjukt med myyys! Men nu ska jag smita iväg , skriver mer sen innan jag drar.
xoxo

RSS 2.0